اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی PCB بدون شماتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی PCB بدون شماتیک

نوشته اصلی توسط fariborz-pr
    راستش من با پروتل 99 se از قدیم کار میکردم و به اون عادت کردم.لپ تاپم ویندوز7 نصب هست و هر چی سعی کردم پروتل 99 رو نتوستم روش نصب کنم.ایا راهی هست که بتونم روی ویندوز7 پروتل قدیمی 99 رو نصب کنم؟
    پیشنهادم اینه که عادتتون رو کنار بذارین و با Altium (ورژنهای جدیدش البته! نه 2006! ) کار کنین. :nerd:
    من فعلا 2009 استفاده میکنم.جدیدا لینک ورژن 2013 رو پیدا کردم.مشغول دانلودش هستم.اگه اوکی بود لینکش رو میذارم تو سایت.

دیدگاه

اخه نمیشه.کلافه شدم بخدا :angry:
      من با پروتل 99 یک پی سی بی رو بدون شماتیک میکشم اما در dxp حتما باید شماتیک رو بکشی تا بتونی pcb رو ایجاد کنی.اگه بخای pcb رو بکشی،حتی دو نقطه رو هم اجازه نمیده به هم وصل کنی.اخه این چه قانونه
      :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fariborz-pr
        اخه نمیشه.کلافه شدم بخدا :angry:
        من با پروتل 99 یک پی سی بی رو بدون شماتیک میکشم اما در dxp حتما باید شماتیک رو بکشی تا بتونی pcb رو ایجاد کنی.اگه بخای pcb رو بکشی،حتی دو نقطه رو هم اجازه نمیده به هم وصل کنی.اخه این چه قانونه
        :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        نه اشتباه نکن مشکل از التیوم نیست
        مشکل از ماست که زبان انگلیسی بلد نیستیم . این قانونی که گذاشته باعث شده که براحتی ادم یه pcb اصولی بکشه و در رابط کاربری بسیار کار ساده شده .
        ولی صد در صد مطمئن باش که یه راهی برای غیر فعال کردن این قانون داره
        من پیگیرش هستم و بالا خره پیداش میکنم :read:
        الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

من گاهی اوقات به این مشکل برخوردم که اجازره سیم کشی بهم نمیده ولی همیشه به این روش متصل میکنم
          فرض کن شما نقطه 1 و می خاهین به نقطه شماره 2 وصل کنید از 1 به سمت 2 یه ترک بکشید و تا جایی که بهتون اجازه میده (منظورم نزدیک ترین فاصله به نطقه 2 ) ترک رو بکشید همون جا ترک رو قطع کنید ( که معمولا فاصله ترک تا نقطه 2 کمتر از 1میلیمتر هست در این مرحله :biggrin: ) حالا دوباره از سر ترک شروع به سیم کشی کنید و ترک رو به نقطه 2 بچسبونید الان اجازه چسبوندن ترک به نقطه 2 رو میده بعد از چسبوندن احتمالا محل اتصال رو به اعنوان یه اخطار سبز رنگ کنه که مشکلی نیست از تو منو Tools> reset Error Markets اخطار رو پاک کنید

دیدگاه

برای وصل شدن دو PAD به هم باید Netlist را برای آنها ایجاد کنیم برای این منظور وارد منوی Design شده و Netlist را انتخاب می کنیم
            سپس Edit Nets را انتخاب کرده و پس از زدن Add لیست Net ها را وارد کنید
            { خلاف قوانین - پاک شد }
            برد آموزشی ARM: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91977
            آموزش DSP: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91940
            آموزش Allegro: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79877

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان.این که بدون شماتیک بخوایید pcb طراحی کنید چیز عادی هستش و من زیاد انجام دادن مخصوصا موقع مهندسی معکوس یه سری از بردای گرون قیمت.حالا بگذریم.دوست عزیز به جای اینکه از سیستم interactive routing استفاده کنی از line استفاده کن مشکلی پیش نمیاره.بعد از طراحی pcb اگه می خوایی اون رو به صورت دلخواه چیدمان کنی باید تو این محیط برای هر مسیر یه نت تعریف کنی.
              در ضمن برای تغییر اندازه مسیر ها هم موقع استفاده از ابزار کلید tab رو بزن.
              :smile:
              حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                با سلام خدمت دوستان.این که بدون شماتیک بخوایید pcb طراحی کنید چیز عادی هستش و من زیاد انجام دادن مخصوصا موقع مهندسی معکوس یه سری از بردای گرون قیمت.حالا بگذریم.دوست عزیز به جای اینکه از سیستم interactive routing استفاده کنی از line استفاده کن مشکلی پیش نمیاره.بعد از طراحی pcb اگه می خوایی اون رو به صورت دلخواه چیدمان کنی باید تو این محیط برای هر مسیر یه نت تعریف کنی.
                در ضمن برای تغییر اندازه مسیر ها هم موقع استفاده از ابزار کلید tab رو بزن.
                :smile:
                من که چیزی نفهمیدم :eek:
                الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  برای این کار تو محیط PCB از منو Place گزینه Line رو انتخاب کن و هر خطی رو که خواستی بکش هیچ محدودیتی برای این کار وجود نداره یا از ابزار مخصوص کشیدن خطوط استفاده کن مثل شکل زیر :

در ضمن قبل از این کار همون طور که میدونی باید از تبهای پایین صفحه Layer مورد نظرت رو انتخاب کرده باشی تا خط توی همون لایه ترسیم بشه :bye

موفق باشی ...

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                    گرچه موضوع قدیم هست ولی ممکنه مثل من، بدرد شخص دیگری نیز بخوره. برای استفاده از ابزار Interactive Routing بدون داشتن شماتیک ، میتوان مطابق زیر تنظیمات آلتیوم را تغییر داد:
                    Tools> Preferences>PCB Editor >Interactive Routing
                    current Mode: Ignore Obstacles
                    قرار دهید.

دیدگاه

از زبانه tools سپس برگه Preferences را باز کنید در سربرگ routing conflict resolution گزینه زبانه ای Current Mode را در حالت Ignor Obstacles قرار دهید و به راحتی ترک ها رو به هر نقطه ای که خواستید متصل کنید.

دیدگاه

سلام
                        زمان مسیر کشی در آلتیوم (نرم افزار رسم برد مدارچاپی pcb )
                        با استفاده از کلید میانبر Shift + R می تونید بین حالت های مختلف سوییچ کنید.
                        Ignore Obstacles .
                        نادیده گرفتن موانع - برای داشتن مسیریاب تعاملی برای عبور مسیر از موانع در حین مسیریابی، انتخاب کنید.
                        Push Obstacles
                        موانع فشار - انتخاب کنید تا روتر تعاملی مسیرهای موجود را در حین مسیریابی از مسیر خارج کند. این حالت همچنین می*تواند vias را فشار دهد تا راه را برای مسیریابی جدید باز کند. اگر سیستم نتواند مانعی را بدون ایجاد تخلف فشار دهد، یک نشانگر ظاهر می شود که نشان می دهد مسیر مسدود شده است.
                        Walkaround Obstacles
                        Walkaround- انتخاب کنید تا مسیریاب تعاملی حول مسیرها، پدها و vias موجود در حین مسیریابی باشد. اگر سیستم نتواند بدون ایجاد تخلف از مانع عبور کند، یک نشانگر ظاهر می شود که نشان می دهد مسیر مسدود شده است.......و.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X