اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد انتخاب ورژن altium designer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب ورژن altium designer

ممنون: ان فیلم را دیدم!! ولی شبیه سازی اش خیلی دنگ و فنگ داره و به پای پروتئوس نمیرسه از نظر سادگی و............

دیدگاه

فک کنم شبیه سازیش مبتنی بر fpga هستش.
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        ممنون: ولی من ورژن 2013 را دانلود کردم!! من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم!!! گمان کنم کار باهاش نسبت به پروتئوس سخت تر هست!!! راستی ایا پروتل قابلیت شبیه سازی مدرات را داره!!!؟؟؟
        سپاس
        بله میتونه شبیه سازی مدارات آنالوگ رو انجام بده خودشم با دقت بسیار بالاتری نسبت به پروتوس ولی به مراتب سختتر هست
        البته کار اصلی این نرمافزار برنامه نویسی و شبیه سازی FPGA هست و کار فرعیش طراحی PCB و فرعیترش که اصلا بحث نمیشه شبیه سازی آنالوگ هست
        I ❤️ ECA

دیدگاه

من نسخه 2010 رو دارم
          فرمودید باگ داره
          معمولا کجا مشکل بوجود میاره ؟
          ******** یَاربَّ الحسَینِ ؛ بحَقٍِّ الحسَینِ ؛ اِشفِ صَدرَ الحسَینِ ؛ بِظُهوُرِالحجَّهِ *******
          اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

دوست عزیز سطح طراحی های ما به حدی هست که نسخه 2.7 هم کفایت میکنه !!!!
            اگر هم باگی باشه برای بردهای چندلایه هست نه 1-2 لایه ما
            تنها خوبی نسخه های بالاتر این هست که یکم هوشمندتر میشه و کارهای مارو راحتتر انجام میده یا نمایش بهتری داره در هنگام اعمال تغییرات همین
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام، بیشتر مشکلات و باگهایی که آلتیوم داره به خاطر Patch شدن اونه. این مشکلات تو طراحی بردهای ساده هم گاهی مشکل ساز هستند.

دیدگاه

با سلام مجدد.نرم افزار پروتل در اصل یه نرم افزا طراحی حcb بود که در ورژن اول فقط Pcb و ورژن های بعدیش اضافه شدنشماتیک و ... هستش که تا به اینجا رسیده.
                کار اصلی نرم افزار هم طراحی pcb هستش ولی کار طراحی مدارات fpga شامل برنامه نویسی ، شبیه سازی ، پروگرام کردن و ... بهش اضافه شده.
                در مورد این باگ ها هم بگم که تو مدارات چند لایه باگ وجود نداشت بلکه تو همه حالات این باگ ها ظاهر می شدن الان حضور ذهن ندارم ولی یکی که حسابی کفرمو در آورده بود این بود که وقتی تو یه قسمت از مدار از حدود اندازه گذاری رد می شدید موقع undo کردن به حالت ماقبل بر نمی گشت.
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

من ورژن 2010 رو گرفتم . لایسنس هم شد . ولی بعضی از فایل هایی که از اینترنت میگیرم باز نمیشه
                  دوستان گفتند مربوط به افزونه های آلتیومه و ورژن 2013 هم این مشکل رو داره
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84634.0
                  sum2009 رو پیشنهاد کردن
                  ******** یَاربَّ الحسَینِ ؛ بحَقٍِّ الحسَینِ ؛ اِشفِ صَدرَ الحسَینِ ؛ بِظُهوُرِالحجَّهِ *******
                  اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

10.3 از همه بهتر بوده
                    من 10.7 10.1 و 2013 رو نصب کردم اما 10.3 بهتر بوده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X