اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر شکل برد به مستطیل با گوشه های انحنادار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر شکل برد به مستطیل با گوشه های انحنادار

سلام ، وقت بخیر

معمولا بردهایی که طراحی می کنیم به شکل مستطیله. اما من می خوام بردم را داخل جعبه ای بذارم که گوشه هاش انحناداره. پس باید بردم را هم همین شکلی طراحی کنم. چون دقیقا فیت جعبه باید باشه. یه شکلی شبیه هدر برد STM32 فروشگاه. می خوام ببینم داخل Altium چطوری می تونم این کارو انجام بدم؟
    ممنون

پاسخ : تغییر شکل برد به مستطیل با گوشه های ان&#1581

سلام.
    تو محیط PCB وقتی در لایه ی Keep-Out Layer هستین، از منوی Place گزینه ی (Arc (Edge رو انتخاب کنین.یه کمان دلخواه بکشین.
    روی کمان دوبار کلیک کنین و Start Angle و End Angle رو به دلخواه تغییر بدین.(مثلا اولین کمان Star=0 و End =90 وبرای بقیه هم به همین روش).
    حالا خطوط Keep Out اصلی رو به تناسب اندازه ی این کمان ها کوتاه کنین و این کمان ها رو در چهار طرف برد قرار بدین، طوری که اتصال با خطوط عمودی و افقی Keep Out اصلی دور برد برقرار بشه.

راه دیگه ش هم اینه که خطوط Keep Out رو دوباره بکشین، و موقع رسیدن به قسمت انتهای هر خط، اونجایی که میخوایین انحنا داشته باشه، کلیدهای Shift و Space رو اونقدر بزنین تا به حالت خطوط منحنی دربیاد.

بعد اینکه خطوط Keep Out رو به فرم دلخواهتون رسم کردین:

الان بیاین و تمام خطوط Keep Out رو انتخاب کنین و از روی کیبرد، به ترتیب کلیدهای D بعد S و بعد دوباره D رو بزنین.

(برای انتخاب راحت تر خطوط Keep Out، اینکار رو بکنین:
    Shift+S رو بزنین، خواهید دید که لایه ای که توش هستین، پررنگ میشه و بقیه لایه ها کمرنگ. بجز لایه ای که توش هستین، اشیاء مربوط به همه ی لایه ها غیرقابل انتخاب میشن.حالا با ماوس از یه گوشه ی محیط PCB کلیک کنین و کل فیبر رو انتخاب کنین(مثل انتخاب چندتا فایل تو محیط ویندوز) بعد بیاین همین روش بالا رو پیاده کنین { D+S+D } و نهایتا دوباره با زدن Shift+S از حالت نمایش تک لایه خارج بشین)

من این روش ها به ذهنم میرسه، اگه دوستان و اساتید نظر بهتر و راحت تری دارن، خوشحال میشم یاد بگیرم.

دیدگاه

پاسخ : تغییر شکل برد به مستطیل با گوشه های انحنادار

سلام
      واسه صفحه pcbایت از PCB Board Wizard تو پانل فایل استفاده کن تو قسمت پنجره سومش میتونی شکل برد روتعریف کنی مستطیلی باشه دایره و ............
      او

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X