اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با اتصال کوتاه شدن بیش از حد
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با اتصال کوتاه شدن بیش از حد
به هر حال هیچوقت Auto route کردن ، همیشه نتیجهءآمطلوب نمیده و بازهم مجبوری که اصلاحاتی مطابق میلت انجام بدی ...
الان اون بالای فیبر ، کمی جای خالی داری که بهتره قطعاتو مقداری به بالا شیفت بدی . فاصلهء بین آیسی ها رو (توی هر ستون) کمی بیشتر و تست کن ببین چی میده بهت ...
clearnece بین تراکها رو هم در تنظیمات Auto route به 0.5 تغییر بده .بر زنده باد گفتن این مردم خوش گریز
دل بر مَنه که یک تنه در سنگرت کنند ...
-
نوشته اصلی توسط وحیـدبه هر حال هیچوقت Auto route کردن ، همیشه نتیجهءآمطلوب نمیده و بازهم مجبوری که اصلاحاتی مطابق میلت انجام بدی ...
الان اون بالای فیبر ، کمی جای خالی داری که بهتره قطعاتو مقداری به بالا شیفت بدی . فاصلهء بین آیسی ها رو (توی هر ستون) کمی بیشتر و تست کن ببین چی میده بهت ...
clearnece بین تراکها رو هم در تنظیمات Auto route به 0.5 تغییر بده .
قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.
دیدگاه
-
سلام
خودت دستی بکش. وقتی روی اتو روت اینطوری میشه یعنی نمیتونه مسیر یابی کنه و شورت میشه. به خودت بیشتر اعتماد کن تا نرم افزار
من خودم یه برد دو رو رو اتوروت زدم کلی وایا زد ومسیرهای عجق وجق .خودم روش وقت گذاشتم ودستی به روش کشیدم با چندتا دونه وایا ومسیرهای کوتاه وزیبا دوباره کشیدم.
درضمن جانمایی قطعات خیلی مهمه.[img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]
خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:
دیدگاه
دیدگاه