اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری شماتیک چند لایه بسازم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چطوری شماتیک چند لایه بسازم؟

سلام
    من می خواهم شماتیکی که برای یک قطعه می کشم را به چند زیر مجموعه تبدیل کنم مثلا:
    وقتی در قسمت لایبری مثلا مگا 16 را که انتخاب کنم چند زیر مجموعه دیگر باز بشه که مثلا یکی پورت a یکی پورت b باشد.
    اگر می شود یه کوچولو اشاره کنید و یا رفرنس خارجی هم بدید ممنون می شوم
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

پاسخ : چطوری شماتیک چند لایه بسازم؟

سلام.

این کاری که شما میخواید انجام بدید برای قطعات به اصلاح multi-part انجام میشه مثل یه آی سی که توش 4 تا اپ آمپ است و برای قطعات یکپارچه مثل میکروکنترلری که مثال زدید عمومیت نداره، هر چند شدنیه!

خب شروع آموزش:
    اگه کلاً ساخت کتابخانه شماتیک را بلد نیستید لطفاً به صفحات 46 تا 50 مقاله ارائه شده توسط آقای عطا حسن زاده در تاپیک زیر مراجعه کنید:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44798.0

برای ساختن یک قطعه multi-part مثل ساخت یه قطعه معمولی شروع به کار کنید و همه تنظیمات مربوطه را مثل سابق انجام بدید. در صفحه کتابخانه شماتیک شروع به کشیدن زیر مجموعه ی اول کنید. بعد از اینکه زیر مجموعه ی اول تموم شد، در منوی Tools گزینه New Part را انتخاب کنید (حواستون باشه گزینه New Component رو انتخاب نکنید). با انتخاب گزینه New Part یه صفحه خالی باز میشه که میتونید زیر مجموعه دومی رو اونجا بکشید. برای زیر مجموعه های بعدی به همین روش ادامه بدید تا قطعه کامل بشه. به همین سادگی :smile:

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X