اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بعد از اتوروت چه تغییراتی باید صورت بگیره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بعد از اتوروت چه تغییراتی باید صورت بگیره؟

2-3 روز که چیزی نیست!!
    سال قبل همین وقت ها روی یه مداری کار میکردیم که به طور میانگین روت دستی هر فیبر حدودا 5-6 روز طول میکشید! (با یکی از دوستام 5 تا برد رو در طول ماه رمضان روت کردیم) در حالی که اتوروت تقریبا نیم ساعته تمومش میکرد.البته برای من که اولین تجربه ی نسبتا سنگینم بود، سخت بود که قبول کنم یه همچین برد بزرگی رو کاملا دستی روت کنم و اتوروت نزنم.ولی بعد از یه خرده دقیق شدن و فکر کردن، به این نتیجه رسیدم که بهتره دستی روت کنم. نتیجه شون اصلا و ابدا قابل مقایسه نبود. البته از یه کلک استفاده کردم واسه راحتی کار، فایل اتوروت شده رو جداگانه ذخیره کرده بودم و از مسیرهایی که آلتیوم پیدا کرده بود، به عنوان راهنمایی استفاده میکردم. دستی روت کردن باعث میشه کلا بری تو کف برد و با میلی متر به میلی متر برد اخت پیدا کنی!
    اگه با سلیقه باشی و البته با حوصله، روت دستی رو قطعا به اتوروت ترجیح میدی.

دیدگاه

اتفاقا منم روت دستی رو بیشتر دوست دارم ولی یه مشکل بزرگی هست و مشکل اینه که پایه های LPC خیلی بی نظمن! مثلا ممکنه که یه پورت ترتیبش اینجوری باشه: 2.3.5.1.4.6 (البته این مثاله :mrgreen: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
        2-3 روز که چیزی نیست!!
        سال قبل همین وقت ها روی یه مداری کار میکردیم که به طور میانگین روت دستی هر فیبر حدودا 5-6 روز طول میکشید! (با یکی از دوستام 5 تا برد رو در طول ماه رمضان روت کردیم) در حالی که اتوروت تقریبا نیم ساعته تمومش میکرد.البته برای من که اولین تجربه ی نسبتا سنگینم بود، سخت بود که قبول کنم یه همچین برد بزرگی رو کاملا دستی روت کنم و اتوروت نزنم.ولی بعد از یه خرده دقیق شدن و فکر کردن، به این نتیجه رسیدم که بهتره دستی روت کنم. نتیجه شون اصلا و ابدا قابل مقایسه نبود. البته از یه کلک استفاده کردم واسه راحتی کار، فایل اتوروت شده رو جداگانه ذخیره کرده بودم و از مسیرهایی که آلتیوم پیدا کرده بود، به عنوان راهنمایی استفاده میکردم. دستی روت کردن باعث میشه کلا بری تو کف برد و با میلی متر به میلی متر برد اخت پیدا کنی!
        اگه با سلیقه باشی و البته با حوصله، روت دستی رو قطعا به اتوروت ترجیح میدی.
        راهنمایی گرفتن از Auto Rout خیلی فکر خوبیه . من هم از این به بعد همین کار رو بکنم . روش خوبیه.
        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

دستی روت کردن باعث میشه کلا بری تو کف برد و با میلی متر به میلی متر برد اخت پیدا کنی!
          همین کارها رو کردم که اینجوری شدم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بعد از اتوروت چه تغییراتی باید صورت بگ

نوشته اصلی توسط PLASMA
            اتفاقا منم روت دستی رو بیشتر دوست دارم ولی یه مشکل بزرگی هست و مشکل اینه که پایه های LPC خیلی بی نظمن! مثلا ممکنه که یه پورت ترتیبش اینجوری باشه: 2.3.5.1.4.6 (البته این مثاله :mrgreen: )

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
            ولی برای برد ها پیچیده ای که کلی نت دارند ، 2-3 روز طول میکشه تا دستی روت بشن.
            100% برد رو از اول بزنید ! ضخامت ترک ها کمه(با توجه به فضایی که دارید)، هول سایز هدر 1 میل بشه،
            ساز پد ها حداقل در یک سمت بیشتر بشه ،وایا بزرگتر بشند .
            برای ورود +پاور دیود بزار .از لای پکیج 1206 دو تا ترک رد کردی !!!

اتوروت به تسلط بالایی احتیاج داره در آخر باز هم معلوم نیست چی از آب در بیاد .
            ترک های تغذیه را سلکت کن ببین چقدر بد دادی ! کل پاور ورودی از ترک 10 میل !!

بهتره یک کانکتور جدا برای پاور در نظر بگیرید .

موفق باشید
            از جمله ی رفتگان این راه دراز
            باز آمده ای کو که به ما گوید راز
            هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
            چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

همین کارها رو کردم که اینجوری شدم!
              نماز روزه هاتون قبول B-)

من این کارارو نکرده اینجوری شدم :cry2: پس فردا میبینین میرم تو کوچه مردم رو کپی پیست میکنم :biggrin: ماه رمضونم هست بعضیا اعصاب ندارن (هوا واقعا گرمه)
              به هر حال خدا بهم رحم کنه چون برد بعدیم با LPC1788 یا STM32F103ZET6 خواهد بود که با اتوروت رو برد چهار لایه هم سخت در میان(بعد میگن BGA بده)
              ولی خدا پدر مهندسای فیلیپس رو بیمارزه، انگار موقع طراحی تاس انداختن و بعد پین هارو طراحی کردن (به قول آقای تروشه خوبه همشون یه بار شانس انتخاب شدن داشتن )

دیدگاه

نیازی به روت دستی نیست :wow: Rule های آلتیوم همه این چیزارو تنظیم میکنن،
                من خیلی از Rule هارو درست تنظیم نکرده بودم، مثلا SMD Neckdown

دیدگاه

ببخشید 3 تا سوال برام پیش اومد.

1- میشه یه کاری کرد که آلتیوم تا جایی که میتونه از زیر ترک ها رو بزنه ، اون نت هایی رو که نتونست بزنه از رو بزنه ؟؟؟ یعنی فقط در صورت لزوم از رو بزنه . تا جایی که تونست از زیر بزنه ؟

2- میشه یه کاری کرد که آلتیوم از via استفاده نکنه ؟؟ یعنی تنها راه ارتباطی بین دو طرف برد ، Pad ها باشن ؟

3- میشه یه کاری کرد که ترک های تغذیه رو اصلا نزنه ؟ آخر سر خودم دستی بزنم ؟
                  [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                  درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                    ببخشید 3 تا سوال برام پیش اومد.

1- میشه یه کاری کرد که آلتیوم تا جایی که میتونه از زیر ترک ها رو بزنه ، اون نت هایی رو که نتونست بزنه از رو بزنه ؟؟؟ یعنی فقط در صورت لزوم از رو بزنه . تا جایی که تونست از زیر بزنه ؟

2- میشه یه کاری کرد که آلتیوم از via استفاده نکنه ؟؟ یعنی تنها راه ارتباطی بین دو طرف برد ، Pad ها باشن ؟

3- میشه یه کاری کرد که ترک های تغذیه رو اصلا نزنه ؟ آخر سر خودم دستی بزنم ؟
                    سلام.

1. از مسیر زیر Layer رو انتخاب کنید و از لیست کشویی، اون لایه ای رو که میخواید تقدم داشته باشه رو انتخاب کنید.
                    Design>Rules>Routing>Routing Priority

2. نمیدونم!!!

3. برای اینکه آلتیوم ترک های تغذیه رو نزنه، در ابتدا باید یه نت کلاس از بقیه ترکها درست کنید. برای تشکیل نت کلاس از منوی Design گزینه Classes را انتخاب کنید تا پنجره Object Class Explorer باز بشه. در این پنجره روی Net Classes کلیک راست کرده و Add Class رو بزنید. مشاهده خواهید کرد که یه گزینه به نام New Class در زیر مجموعه ی Net Classes اضافه میشه. با کلیک راست روی New Class و انتخاب Rename، نام جدیدی برای این نت کلاس انتخاب کنید. حالا در این نت کلاس، ترکهایی رو که دوست دارید انتخاب کنید و کلید < را بزنید تا اون ترک جزء اعضای اون نت کلاس قرار بگیره. بعد از انتخاب ترکهای دلخواه، کلید Close رو بزنید تا عملیات تشکیل این نت کلاس به پایان برسه. حالا از منوی Auto Route گزینه Net Class رو انتخاب کنید. در پنجره جدید باز شده اون نت کلاسی رو که درست کردید انتخاب و کلید OK رو بزنید تا آلتیوم شروع به اتوروت ترکهای دلخواه شما بکنه.

موفق باشید.

دیدگاه

آقا من با آرس پروتئوس هم تست کردم، روتش خیلی فرق میکرد! خیلی بهتر از آلتیوم بود!!! XGameStation micro edition رو 5 دقیقه ای روت کرد :surprised: با کمترین مشکلات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...