سلام دوستان من برای طراحی شماتیک و همچنین طراحی pcb توی التیوم 10 هنگام راست کلیک کردن در قسمت تب پروژه ، این قسمت غیر فال است یعنی کلا تمام قسمت ها غیر فعال هستند باید چیکار کنم؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در ایجاد پروژه جدید در التیوم 10
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل در ایجاد پروژه جدید در التیوم 10
نوشته اصلی توسط ciscosun2010سلام دوستان من برای طراحی شماتیک و همچنین طراحی pcb توی التیوم 10 هنگام راست کلیک کردن در قسمت تب پروژه ، این قسمت غیر فال است یعنی کلا تمام قسمت ها غیر فعال هستند باید چیکار کنم؟؟
یک کرک دیگه از تو نت پیدا کنید نرم افزار التیوم رو توی فایروال ویندوز قرار بدین بعد کرک کنید و لایسنس جدید رو اضافه کنید.
موفق باشید."زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
-
نوشته اصلی توسط ciscosun2010دوست عزیز میشه لینک مورد نظر برای اموزش ساخت قطعات رو برام بزاری جستجو کردم پیدا نشد حالا نمی دونم شما لطف می کنید؟
یه سوال هم داشتم پین توی قطعه ای که توی شماتیک هست نمیشه اضافه کرد؟
با تشکر
نه نمیشه اضافه کرد.چون شماتیک با PCB هماهنگ هست و اضافه کردن پین، مستلزم این هست که تو PCB هم متناظر با اون پین، یه پد اضافه بشه.
در هر صورت برای تصحیح شماتیک یه قطعه، باید برین تو قسمت طراحی قطعه و از اونجا شروع کنین.(البته وارد جزئیاتش نشدم - که مثلا نمیشه یه قطعه رو از تو شماتیک برداری ببری ویرایش کنی و...)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ciscosun2010سلام دوستان من برای طراحی شماتیک و همچنین طراحی pcb توی التیوم 10 هنگام راست کلیک کردن در قسمت تب پروژه ، این قسمت غیر فال است یعنی کلا تمام قسمت ها غیر فعال هستند باید چیکار کنم؟؟
لایسنس فقط برای التیوم ورژن 10
تعداد 10 عدد
یاداوری :
توسط فایروال سیستم ، از اتصال التیوم به اینترنت جلوگیری کنید.در صورت نیاز با خدمات کامپیوتر تماس بگیرید.
لینک دانلود:
[glow=red,2,300]http://uplod.ir/439cqbv40u5c/Altium_Partner.zip.htm[/glow]
لطفا نتیجه کار را اعلام فرمائید.
نشکر
دیدگاه
دیدگاه