اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ PCB خودم یا بیرون ؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چاپ PCB خودم یا بیرون ؟!

سلام دوستان.
    من چند تا سوال داشتم در رابطه با Altium 9.
    1- بعد از طراحی PCB کدوم فایل ها رو به شرکت مورد نظر بدم تا برام مدارش رو بزنه ؟! (شماتیک-PCB-pcbdoc-pdf-... یا اینکه کلاً فولدری که همه اینا رو داره بفرستم ؟! )
    2- در بحث هزینه به عنوان مثال وقتی یک شرکت برای هر سانتی متر 25 تومن میگیره یعنی اینکه برای بورد 10 سانت در 10 سانت میشه 10 تا 25 تومن ؟! یا اینکه میشه 10 تا 25 تومن ضرب در 10 تا 25 تومن = 250تومن * 250 تومن ؟!!؟؟؟!
    3- بعد اینکه اگر خودم بخام چاپ کنم مدار رو ، لمینت و نور uv از کجا تهیه کنم ؟! آیا با نور لامپ کم مصرف 40 وات یا 60 وات ( آفتابی - مهتابی ) میشه ؟!
    4- در کل به نظر شما بهتره بعد از طراحی خودم چاپ کنم یا اینکه بدم شرکت ؟!
    پیشاپیش ممنونم.

پاسخ : چاپ PCB خودم یا بیرون ؟!

سلام
    1. فایل با پسوند PCBDOC رو ارسال کن تا برات بسازن.
    2. مساحت برد ضرب در قیمت واحد (یک سانتیمترمربع). مثلا حداقل ابعاد برد 10 در 10، مساحت میشه 100 سانتیمترمربع و قیمت واحد 650 ریال که در نهایت میشه 65000 ریال.
    3. اگر مدارت سادست و یک رو میتونی خودت بسازی ولی خیلی راحتتر و ارزونتر و سریعتر از شرکتها. البته میتونی تا 2 لایه هم کار کنی ولی متالیزه رو نمیشه فقط یک کم حوصله و تمرین میخواد.
    به لینک زیر مراجعه کن
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1105#msg641105
    4. برای کار نمونه غیر متالیزه تو خونه بهتره. هزینه و زمان شرکتها برای 100 سانتیمترمربع حداقل 100000 ریال و 1 روز ولی شما میتونی نهایت با چند بار امتحان 3 ساعته با مبلغ 30000 ریال
    بردت رو بسازی. البته مقداری مواد و وسایل باقی می مونه برای کارهای بعدی.

موفق باشی
    شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

پاسخ : چاپ PCB خودم یا بیرون ؟!

ممنون آقای طاهری.
      ایشالا مزاحم میشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X