اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالت و نکات حرفه ای در طراحی pcb altium design

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالت و نکات حرفه ای در طراحی pcb altium design

سلام.
    Tear drop توی التیوم برای چه کاری هست و چجوری باید ازش استفاده کرد؟من آلتیوم 2014 دارم
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      سلام.
      Tear drop توی التیوم برای چه کاری هست و چجوری باید ازش استفاده کرد؟من آلتیوم 2014 دارم
      خودم سریعا جوابش رو پیدا کردم :biggrin::
      ابزاری برای اتصال قویتر track به Padها و Viaها هست که در ورژن Altium 14.3 بسیار کنترل بیشتری روی این کار دارید ولی در ورژنهای قبلم تقریبا خوب هست. مسیرش Track-----> Tear drop هست و در ورژن من با این آخرین ورژن که در لینک زیر گذاشتم فرق نکرده. توضیحاتش در سایت آلتیوم:
      http://techdocs.altium.com/display/A...ardrop+Control
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام دوستان
        من یک صفحه pcb جدید باز کردم ولی نمی تونم مبدا رو پیدا کنم. آخه ترجیح میدم نقشه ام روی مبدا باشه تا طراحی راحتتر باشه. چطوری مبدا رو پیدا کنم؟
        fateme124@gmail.com

دیدگاه

سلام
          اگه منظورت کتابخونه PCB هستش شما هر جا خواستید قطعه رو بسازید بعدش از منوی Edit گزینه Set Refrence میتونید مبدا رو هرجا خواستید قرار بدید.

اما توی PCB فکر نمیکنم مبدا مختصات مهم باشه چون مبدا پایین سمت چپ گوشه هستش.
          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fateme91
            سلام دوستان
            من یک صفحه pcb جدید باز کردم ولی نمی تونم مبدا رو پیدا کنم. آخه ترجیح میدم نقشه ام روی مبدا باشه تا طراحی راحتتر باشه. چطوری مبدا رو پیدا کنم؟
            fateme124@gmail.com
            با Ctrl + Home مبدأ یعنی مختصات (0,0) گوشه پایین سمت چپ میاد، با E > O > S هم میتونی نقطه ای که مکان نما در حال حاضر قرار داره به عنوان مبدأ تعیین کنی.
            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X