سلام به همه
توی آلتیوم چطور میشه زاویه شکست ترک هارو در اتوروت تعریف کرد؟
همچین امکانی وجود داره؟
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور19)
تشکر از پاسختون
اما وقتی روی حالت روند قرار میدم و اتوروت میکنم با زاویه 45 طراحی میکنه
کسی میدونه دلیلش چیه؟
از لحاظ نویز پذیری حالت روند مقاومتره یا حالت روند؟
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
شما دقیقا باید معلوم کنی کجا قراره این قانون اعمال بشه .
اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور19)
از لحاظ نویز پذیری حالت روند مقاومتره یا حالت روند؟
در فرکانس های بالا نقاط نوک تیز حکم آنتن رو پیدا میکنن. پس از 90 درجه اجتناب کنید . در ضمن استحکام مکانیکی پایینی داره .
45 درجه خوبه . ولی باز هم در فرکانس بالا محاسبات خودش رو داره .
تو یه مقاله خوندم انحنا قدیمیه و بعضی جاها برای بخش انالوگ از روند استفاده میکنن .
من اون قسمت رو تغییر ندادم گذاشتم روی all باشه
همین موضوع فکرم رو درگیر کرده وقتی که زاویه شکست هرچه شدیدتر باشه حالت آنتنیش بیشتر میشه چرا توی مدارات مینبرد کامپیوتر از زاویه 45 استفاده میشه و حالت روند نادیده گرفته میشه البته اگر بحث مکانیکی موضوع رو نادیده بگیریم
من اون قسمت رو تغییر ندادم گذاشتم روی all باشه
همین موضوع فکرم رو درگیر کرده
:-??
دیدگاه