اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات متعدد در آلتیوم واسه تازه کار!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکلات متعدد در آلتیوم واسه تازه کار!!!

سلام دوستان.من چند هفته هست که کار با altium رو شروع کردم.تا الان به چن تا مشکل برخوردم
    1.مداری که میخوام بسازم Config یک xc9572 84 هستش.واسه همین یک فوت پرینت dip plcc 84 لازم دارم که نمیدونم چجوری باس پیداش کنم.اگه کسی داره لطفا دریغ نکنه!
    2.وقتی فوت پرینت یک قطعه رو طراحی می کنم هنگامی که میخوام توی محیط pcb قطعه ی مورد نظر رو حرکت بدم همین که حرکتش میدم یک دفه صفحه میپره روی یک نقطه ی خیلی دور از pcb یعنی باس هی Zoom out کنم برگردم سر pcb باز.نمیدونم چرا اینجوریه واسه حل این مشکل حتما باید قطعه ای که طرتحیش کردم رو با یک قطعه ی دیگه که پیش ساخته بوده با هم حرکتشون بدم که بشه..!
    3.رنگ قطعه ها توی محیط pcb باید زرد باشه(به نظرم!) ولی مال من سبز میشه.....آیا این مشکه یا عیب نداره؟
    4.واسه این cpld چن تا سون سگمنتو led و ... گذاشتم +مدار پروگرامر به نظرتون میشه اینو توی یک برد 10*10 یک لایه انجام داد یا بیخیالش شم؟چون وقتی آنالیز میکنه 38 تا پین رو نمیتونه وصل کنه!!!
    5.قیمت برد 10*10 یک لایه و 10*10 دو لایه معمولی چنده به نظرتون؟
    6.هنگامه که خود آلتیوم سیم کشی میکنه میبینم که مثلا چنتا سیم اضافه گذاشته یعنی این که میبینم روی برد gnd رو به دو محل وصل کرده که به نظرم نیازی نیست به نظرتون پاکشون کنم یا نه؟مشکلی به وجود می آد یعنی؟
    ببخشید سوالام یکم زیاد شد!این دیگه خلاصه شدشون بود
    اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه.
    با تشکر از همه

پاسخ : مشکلات متعدد در آلتیوم واسه تازه کار!!!

راستی دو تا سوال دیگه!
    :sad:
    چطور میشه قطعه هایی که ساختم رو کلا بریزم توی یک کتابخونه؟
    و چظور میشه فوت پرینت قطعه های خود آلتیوم رو تفییر داد؟(میخوام مثلا همون cpld رو بردارم به جای پایه های smd اون dip بذارم. نظرتون اینجوری اگه انجام بدم میشه همون سوکت؟!)

دیدگاه

یعنی کسی نیس جواب بده؟ :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin5659
        سلام دوستان.من چند هفته هست که کار با altium رو شروع کردم.تا الان به چن تا مشکل برخوردم
        1.مداری که میخوام بسازم Config یک xc9572 84 هستش.واسه همین یک فوت پرینت dip plcc 84 لازم دارم که نمیدونم چجوری باس پیداش کنم.اگه کسی داره لطفا دریغ نکنه!
        2.وقتی فوت پرینت یک قطعه رو طراحی می کنم هنگامی که میخوام توی محیط pcb قطعه ی مورد نظر رو حرکت بدم همین که حرکتش میدم یک دفه صفحه میپره روی یک نقطه ی خیلی دور از pcb یعنی باس هی Zoom out کنم برگردم سر pcb باز.نمیدونم چرا اینجوریه واسه حل این مشکل حتما باید قطعه ای که طرتحیش کردم رو با یک قطعه ی دیگه که پیش ساخته بوده با هم حرکتشون بدم که بشه..!
        3.رنگ قطعه ها توی محیط pcb باید زرد باشه(به نظرم!) ولی مال من سبز میشه.....آیا این مشکه یا عیب نداره؟
        4.واسه این cpld چن تا سون سگمنتو led و ... گذاشتم +مدار پروگرامر به نظرتون میشه اینو توی یک برد 10*10 یک لایه انجام داد یا بیخیالش شم؟چون وقتی آنالیز میکنه 38 تا پین رو نمیتونه وصل کنه!!!
        5.قیمت برد 10*10 یک لایه و 10*10 دو لایه معمولی چنده به نظرتون؟
        6.هنگامه که خود آلتیوم سیم کشی میکنه میبینم که مثلا چنتا سیم اضافه گذاشته یعنی این که میبینم روی برد gnd رو به دو محل وصل کرده که به نظرم نیازی نیست به نظرتون پاکشون کنم یا نه؟مشکلی به وجود می آد یعنی؟
        ببخشید سوالام یکم زیاد شد!این دیگه خلاصه شدشون بود
        اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه.
        با تشکر از همه
        1.خودت بساز!
        2.این دکمه رو بزن برمیگرده سر جاش.

3. به design->rules برو و clearance رو بزن و زیادش کن.
        4. میشه انجام داد ولی چون یک لایه هستش auto route نمیونه انجامش بده(چون نمیتونه جامپر بزاره)، دستی سیم کشی کنید.
        5.نمیدونم! :redface:
        6. آلتیوم همه چیز رو طبق شماتیک سیم کشی میکنه.

نوشته اصلی توسط amin5659
        راستی دو تا سوال دیگه!
        :sad:
        چطور میشه قطعه هایی که ساختم رو کلا بریزم توی یک کتابخونه؟
        و چظور میشه فوت پرینت قطعه های خود آلتیوم رو تفییر داد؟(میخوام مثلا همون cpld رو بردارم به جای پایه های smd اون dip بذارم. نظرتون اینجوری اگه انجام بدم میشه همون سوکت؟!)
        برای اینکار باید یک کتابخانه ی یک پارچه بسازید
        کتاب زیر را دانلود کنید و در صفحه 30 قسمت ساخت کتابخانه یکپارچه را بخوانید
        http://sinasets.persiangig.com/1maha...m.pdf/download
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

من هم یک مشکل خنده داری دارم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
          نمیتونم قطعات از قسمت شماتیک به pcb ببرم
          اگه میشه یک پی دی اف آموزشی خوب هم بذارید
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          --------------------------------------------------------
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          --------------------------------------------------------
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

از نوار بغل بغل یه پروژه بساز شماتیکتو و پروژه تو ترکیب کن و ازdesign/updat pcbرو بزن
            http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

ممنون بابت وقتتون..... :job:

دیدگاه

یه قطعه طراحی کردم وقتی تو شماتیک با اون قطعه یه مدار طراحی می کنم می خوام ببرم تو pcb قطعه می آید اما اتصالاتش وصل نمیشه مشکلش چیه ؟ :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arm7
                  یه قطعه طراحی کردم وقتی تو شماتیک با اون قطعه یه مدار طراحی می کنم می خوام ببرم تو pcb قطعه می آید اما اتصالاتش وصل نمیشه مشکلش چیه ؟ :angry: :angry:
                  مشکل این هست که پایه هایی که تو شماتیک قرار دادین برعکسه
                  موقع نصب پایه دقت کنید موقع زوم ی طرف پایه 3 تا نقطه سفید هست طرف مقابلش رو باید به سمبل قطعه متصل کنید و طرفی که بعد ها تو شماتیک ها متصل به سیم میشه سه نقطه سفید داشته باشه
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

مشکل خیلی مسخره بود
                    من سیم رو تا سر پایه می بردم باید تا نوک پایه می ببردم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X