اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایا مدار من از نظر طراحی شماتیک درست است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ایا مدار من از نظر طراحی شماتیک درست اس

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    بله پول دان درسته ، ببین شما باید یه چیزی به اسم Fail Safe داشته باشی که اگر میکرو قطع شد در تو حالت باز بمونه یا بسته ، مثلا میهئای رله قطه باشه
    برای این کار میای میگی اگر ترانزیستور خاموش باشه رله قطع میمونه برای خاموش موندن ترانزیستور یه مقاومت به زمین وصل میکنی که مقدارش 47 کیلو باشه خوبه
    بعد برای روشن کردن ترانزیستور باید یه مقاوومت توی بیس داشته باشی که اونطرفش به مثلا میکرو یا ماژوله که مقدار اون بین 1 کیلو تا 4.7 کیلو بذاری خوبه
    نه من کاری با مقاومت بین 15 و 16 ندارم همین 2 تایی که به بیس وصل هستند
    شماتیکتو بفرست من درستش کنم
    ممنون دوست عزیز: پروژه را خدمت شما میدهم لطفا خودتان همان چیز هایی که گفتید را روی اش پیاده کنید!! پروژه اگه مشکل داشت بگید ! فایل اصلی اش 13 مگ بود ! و بعضی قسمت ها را پاک کردم! و حجم اش کم شد!
    http://s3.picofile.com/file/8200872068/rcf.zip.html
    راستی حالت fail safe زا زیاد متوجه نشدم! من میخوام مدار به صورت لحظه ای عمل کند !! نه دائم(لتچ) !! این توضیحات شما برای کدام حالت هست؟

سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ایا مدار من از نظر طراحی شماتیک درست اس

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون دوست عزیز: پروژه را خدمت شما میدهم لطفا خودتان همان چیز هایی که گفتید را روی اش پیاده کنید!! پروژه اگه مشکل داشت بگید ! فایل اصلی اش 13 مگ بود ! و بعضی قسمت ها را پاک کردم! و حجم اش کم شد!
      http://s3.picofile.com/file/8200872068/rcf.zip.html
      راستی حالت fail safe زا زیاد متوجه نشدم! من میخوام مدار به صورت لحظه ای عمل کند !! نه دائم(لتچ) !! این توضیحات شما برای کدام حالت هست؟

سپاس
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

پاسخ : ایا مدار من از نظر طراحی شماتیک درست اس

بسار ممنون دوست عزیز: یک مشکل دیگه هم وجود داره!! این مدار لحظه ای هست که به درد درباز کن و.. میخوره که به صورت لحظه ای هستند!! پایه pole یا مشترک رله باید به مثبت 5 ولت وصل بشه چون نمیخوام از ac
        استفاده کنم !!! توی شماتیک من چطور باید تشخیص بدهم پایه pole کدام هست ؟ کدام پایه pole میشه ؟ 1 یا 2 یا 3 ؟؟؟؟
        سپاس

دیدگاه

پاسخ : ایا مدار من از نظر طراحی شماتیک درست اس

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          بسار ممنون دوست عزیز: یک مشکل دیگه هم وجود داره!! این مدار لحظه ای هست که به درد درباز کن و.. میخوره که به صورت لحظه ای هستند!! پایه pole یا مشترک رله باید به مثبت 5 ولت وصل بشه چون نمیخوام از ac
          استفاده کنم !!! توی شماتیک من چطور باید تشخیص بدهم پایه pole کدام هست ؟ کدام پایه pole میشه ؟ 1 یا 2 یا 3 ؟؟؟؟
          سپاس
          یعنی روی عکس مشخص نیست کدوم پایه مشترکه و کدوم 2 تا پایه دو طرفش هستن؟!!!
          بنظر خودت پایه 1 رله با قطع و وصل شدن جریان بوبین چی میشه؟!!!
          قرار نبود ازین سوالا بکنیااااا
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X