اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهندسی معکوس PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مهندسی معکوس PCB

عکس رو ترانسپرنت میکنم و تو یه لایه دیگه روش پد و لاین میزارم و برد تو لایه دوم ساخته میشه
    اگه خود عکس رو تبدیل کنی کیفیت خوب نمیشه
    یعنی شما تو فتوشاپ طرح برد رو هم میزنید و کاری به آلتیوم ندارید. درسته؟
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
      میخوام فایل خودتون رو ببینم که
      1- 2باره کاری نکنم
      2-احتمال میدم از ابزار مناسب تو فتوشاپ استفاده نکردید
      3- ویرایش من دردی از شما دوا نمیکنه

فقط یکی از لایه ها رو که به نظر خودتون بدتره بفرستید
      http://upload7.ir/u/action?q=downloa...e=rB5EsJuT.jpg
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
        یعنی شما تو فتوشاپ طرح برد رو هم میزنید و کاری به آلتیوم ندارید. درسته؟
        اره دیگه کاری به هیچ نرم افزاری ندارم
        این روش برا کپی از برد استفاده میکنم
        مدل انواع پد ها رو تو فتوشاپ درست میکنم و فقط جاگذاری میکنم بعد لاین ها رو میکشم
        امتهان کن خیلی عالی در میاد
        محک

دیدگاه

1- فایلتون مطمئنی هستید که دو رنگ هستش؟ به نظرم Grayscale میاد. بعد از اینکه ویرایشتون تموم شد یکبار تو pain باز کنید و Bitmap>Monochrome ذخیره کنید.
          2- ویرایشتون خوبه فقط باید خطوط مدار مشکش میشد و مابقی سفید که بعدا هم که به PCB تبدیل کردید، اتصالات مشخص بشن.
          3- در آخرین مرحله Dpi عکس رو بیارید پایین ، تبدیل باید در عرض نهایتا 5 دقیقه انجام بشه
          4-تلاش کنید با ابزار پاک کن مواردی مثل Top overlay رو هم پاک کنید.
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

اره دیگه کاری به هیچ نرم افزاری ندارم
            این روش برا کپی از برد استفاده میکنم
            مدل انواع پد ها رو تو فتوشاپ درست میکنم و فقط جاگذاری میکنم بعد لاین ها رو میکشم
            امتهان کن خیلی عالی در میاد
            روش زیرکانه و قشنگیه، فقط اینجوری ممکنه رو بعضی از فوت پرینت ها فاصله پایه ها سخت در بیاد. ولی تو آلتیوم این مشکل رو نداره

دیدگاه

با سلام و درود
              آقای بیرامی من یکی دو بار برایه کارایه خیلی کوچیک تر از این برد شما این کارو انجام دادم (حجم و اندازه ی برد )
              مشکلی که تو یه مراحل کاری شما دیدم اینه که شما PCB را با DPI خیلی بالا اسکن فرمودید و این خودش باعثه مشکله !!! شما برای این کار اسکنرتون رو روی DPI 100 تنظیم کنید بعدش اون رو در فرمت تک رنگ بیت مپ ذخیره کنید (monocrome Bitmap) البته بعد از اینکه در فرمت jpeg ذخیره کرده باشید منظورم اینکه از هر دو فرمت بر روی سیستمون عکسش موجود باشه از فرمت منوکروم برای انتقال به التیوم و فرمت رنگی و جیپگ برای دیدن عکس در مانیتورتون
              بدشش اون رو در داخل آلتیوم با استفاده از کد تیدیل عکس به فرمت قابل مشاهده در آلتیوم دربیارید البته سی کنید اون رو در لایه Top overlay و یا Bottom Overlay (لایه های قرمز و آبی) قرار ندید و اون رو در لایه مثلا مکانیکال ها (یا زرد و یا همان لایه مارکاژه خودمون) قرار بدید که وقتی میخواید از طرحتون بکشید با غیرفعال کردن اون لایه یتونید ببنید که چیکار کردید و از این PCB رو فقط به عنوان الگوی پروژه تون استفاده کنید و جای المان ها، آیسی ها و پدها و لاین ها و ترک ها رو مشخص کنید امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم !!!
              You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

میتونید با پردازش تصویر این کار رو بکنید
                دیدید تا به حال از یه نوشته عکس میگیرن میدن به google translate و اون ترجمه میکنه
                فکر میکنم واسه این کار هم میبشه ازش استنفاده کرد
                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                --------------------------------------------------------
                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                --------------------------------------------------------
                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                  میتونید با پردازش تصویر این کار رو بکنید
                  دیدید تا به حال از یه نوشته عکس میگیرن میدن به google translate و اون ترجمه میکنه
                  فکر میکنم واسه این کار هم میبشه ازش استنفاده کرد
                  روش OCR منظورتونه؟؟!!
                  والا اون چیز خاصی نیست فقط اونجا میاد تطبیق میده نقاط رو با حروفی که داره و احتمالا از نظر املایی هم چک میکنه
                  برای اینکار فقط مهمه که عکس تک بیت دقیقی از برد در بیاری و اونو با اسکریپت های آماده آلتیوم تبدیل کنیم به pcb
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سامان حسینی
                    با سلام و درود
                    آقای بیرامی من یکی دو بار برایه کارایه خیلی کوچیک تر از این برد شما این کارو انجام دادم (حجم و اندازه ی برد )
                    مشکلی که تو یه مراحل کاری شما دیدم اینه که شما PCB را با DPI خیلی بالا اسکن فرمودید و این خودش باعثه مشکله !!! شما برای این کار اسکنرتون رو روی DPI 100 تنظیم کنید بعدش اون رو در فرمت تک رنگ بیت مپ ذخیره کنید (monocrome Bitmap) البته بعد از اینکه در فرمت jpeg ذخیره کرده باشید منظورم اینکه از هر دو فرمت بر روی سیستمون عکسش موجود باشه از فرمت منوکروم برای انتقال به التیوم و فرمت رنگی و جیپگ برای دیدن عکس در مانیتورتون
                    بدشش اون رو در داخل آلتیوم با استفاده از کد تیدیل عکس به فرمت قابل مشاهده در آلتیوم دربیارید البته سی کنید اون رو در لایه Top overlay و یا Bottom Overlay (لایه های قرمز و آبی) قرار ندید و اون رو در لایه مثلا مکانیکال ها (یا زرد و یا همان لایه مارکاژه خودمون) قرار بدید که وقتی میخواید از طرحتون بکشید با غیرفعال کردن اون لایه یتونید ببنید که چیکار کردید و از این PCB رو فقط به عنوان الگوی پروژه تون استفاده کنید و جای المان ها، آیسی ها و پدها و لاین ها و ترک ها رو مشخص کنید امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم !!!
                    سلام
                    اقا من تغییراتی گفتی رو دادم اتفاقا بد هم نشد
                    البته اون چیزی انتظار داشتم نشد ولی تقریبا کارو راه انداخت
                    ولی میشه همون الگوی کار و باید بشینم یکی یکی ترک ها رو بکشم
                    البته چون dpi رو کم کردم خطوط خیلی نازک حذف شدن
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

خوب خدارو شکر برادر !!!
                      ِکلا تو Reverse Engineering (مهندسی معکوس) ، فرآیند ها با توجه به الگو حدس زده میشه !!!
                      You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

سلام
                        من روش کار خودمو براتون شرح میدم شاید بدرد بخوره :redface:
                        در صورتی که به نرم افزار آتوکد تسلط در حد مبتدی دارید پیشنهاد می کنم این روش را امتحان کنید.
                        همانطور که می دانید نرم افزار پروتل دارای امکان تبدیل فایل dwg و یا همان نرم افزار AutoCAD است .
                        برای این منظور ابتدا عکس مورد نظر را در محیط آتوکد وارد نمائید.
                        در صورتی که از عکس اسکن شده استفاده می کنید حتما در هنگام اسکن رزولیشن آن را بیشتر از 300 dpi تنظیم کنید.
                        لزومی به نصب آتوکد ورژن بالا ندارید بنظرم آتوکد 2007 با توجه به حجم نصب و کار آئی بهترین گزینه است.
                        در محیط آتوکد بر روی گزینه Insert کلیک نمائید تا منوی کرکره باز شود سپس از بین گزینه ها Raster Image Reference را انتخاب کنید.

از پنجره باز شده عکس مورد نظر خود را انتخاب و Open کنید.
                        پس از انتخاب کادر محاورهای Attach Image نمایش داده خواهد شد.
                        توجه :
                        تیک مربوط به گزینه Scale با نام Specify on-screen را بردارید و مطمئن شوید مقدار عدد یک در کادر وارد شده است

حال نوبت به کشیدن خطوط و ترک از روی شکل مورد نظر را داریم.
                        برای این منظور از فرمان polyline استفاده می کنیم.در هنگام تبدیل از اتوکد به پروتل این خطوط تبدیل به ترک می شود.

در صورتی که کار با این دستور به دلیل انتخاب تنظیمات خط مشکل است می توانید از فرمان line استفاده کنید.
                        از روی شکل خطوط را رسم کنید.
                        تذکرو یادآوری:
                        در هنگام ذخیره فایل در محیط آتوکد از ورژن 10 به بالا استفاده نکنید.
                        در محیط پروتل یک فایل pcb خالی ایجاد کنید
                        از منوی file گزینه import را انتخاب کنید.

این کادر نمایش داده شده بسیار مهم است .

با تنظیم این کادر می توانید فایل اتوکد ترسیم شده را با مقیاس یک به یک به نرم افزار پروتل وارد کنید.
                        نکته:
                        با توجه به تنظیمات نرم افزار اتوکد بر حسب اینچ ،میلیمتر و یا متر می توانید با همان مقیاس فایل را به محیط پروتل منتقل نمائید.
                        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط protelworker
                          سلام
                          من روش کار خودمو براتون شرح میدم شاید بدرد بخوره :redface:
                          آقا ممنون منم اوایل دنبال چنین روشی بودم و قبلا هم در حد زیادی با AutoCAD کار کرده بودم ولی این مطالب رو نمیدونستم
                          حتما امتحان میکنم
                          اما یه چیزی رو توی پرانتز بگم
                          نمیدونم اسم و فامیلتون چییه ولی به شخصه خیلی دوست دارم
                          نه بخاطر مطالبی میذاری ، به خاطر روشی که مطالبو بیان میکنی واقعا تنها کسی دیدم مث خودم یه مطلب رو توضیح میده و وقت میذاره عکس میگیره و تمام نکات و ریزکاری ها رو میگه
                          واقعا عالیه این دقت بیان در کنار دانشی که از شما دیدم واقعا شما رو به یکی از اعضای مفید انجمن تبدیل کرده
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

ولی میشه همون الگوی کار و باید بشینم یکی یکی ترک ها رو بکشم
                            البته چون dpi رو کم کردم خطوط خیلی نازک حذف شدن
                            Dpi300 بهترین رزولوشن برای مهندسی معکوس است.
                            در مهندسی معکوس اگر میخواید کار تمیزی از کار دربیاد باید هم قطعه گذاری انجام بدید و هم خطوط را مجدد بکشید، همه پیشنهاداتی که داده شد فقط برای اینه که مهندسی معکوس سریعتر انجام بشه

دیدگاه

مهندس بیرامی کمی روشنایی عکستون رو کم و زیاد کنید می تونید توسط برنامه ساده paint عکستون رو برای استفاده در آلتیوم مناسب کنید ، البته باید یک کم روش کار کنید
                              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                              [hr]

دیدگاه

با کرول دراو انجام بده
                                خروجی آن به آلتیوم هم راه می ده

100% تضمینی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X