اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد لایه جدید برای طراحی در التیوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد لایه جدید برای طراحی در التیوم

سلام
    میخواستم بدونم چطور میشه یک لایه دیگه به لایه های طراحی در التیوم اضافه کرد؟
    مثلا بتونم در لایه machine 1 هم خطوط رو ترسیم کنم..چون بصورت پیشفرض دو لایه برای طراحی هست...
    پاسخ : ایجاد لایه جدید برای طراحی در التیوم

سلام
    Design> Board Layer & Colors
    در منوی بالا میتونید تیک Show لایه های مورد نظر رو بزنید
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

ممنون از پاسختون اما با این گزینه فقط میشه لایه ها رو ظاهر کرد یا نمایش نداد...
      اما نمیشه روی اونها خطوط طراحی (ترکها) رو کشید..منظورم اینه که مثلا با ابزار auoto route نرم افزار بتونه روی یک لایه دیگه هم ترسیم کنه ..یا مثلا از ابزار تزسیم خطوط (اسمش را یادم نیست) بشه استفاده کرد...البته میشه از گزینه line هم استفاده نمود ولی اصولی نیست و نرمافزار ایراد میگیره...

دیدگاه

Design>Layer Stack manager
        در منوی بالا Add layer رو میزنید، با اینکار امکان طراحی برد چندلایه مهیا میشه. در این روش دقت کنید باید از عکس چپ این پنجره، یک لایه را انتخاب کنید:

اگر این پاسخ هم جواب مدنظر شما نبود، بفرمایید
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

بله خیلی ممنونم..بنده هم منظورم همین بود..
          دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X