اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیحاتی در مورد طراحی دولایه در آلتیوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توضیحاتی در مورد طراحی دولایه در آلتیوم

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها
    عرض یا ضخامت؟
    بله هر شرکتی خیلی تخصصی کار نمیکنه.
    عرض همون مقداری هست که توی PCB میزنی. کاری به شرکت نداره. واسه خودتون اگه بخواین انجام بدید معمولا عرض ها رو به صورت های خاص تعیین میکنن. نقاط ابتدا و انتهای اتصال هم مهمه. میزان جریان کشی هم مهمه. حتی بعضی جاها طول ترک هم مهمه.

یه خط که میکشی تو pcb یه عرض داره یه طول دیگه.
    منظورم این عرضه .
    معمولا با چه عرضی خطوط رو رسم میکنید؟!!
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
      یه خط که میکشی تو pcb یه عرض داره یه طول دیگه.
      منظورم این عرضه .
      معمولا با چه عرضی خطوط رو رسم میکنید؟!!
      خب منم همینو گفتم. این کاری به شرکت ارائه دهنده نداره که.
      عرض برای تعیین-اندازه، پارامترهایی توش اثر داره ولی واسه مثل یه مدار ساده آنالوگ 0.5mm خوبه. اینی که من میگم منظورم مدارات ساده هستش. مثلا من واسه متصل کردن قطعات/خطوط به میکروی STM32 از سایز 0.254mm استفاده میکنم. بذار من عکس بردی که الان روش کار میکنم رو برات بذارم:

به اندازه خطوط نگاه کن. این برد رو به فدک سفارش داده بودم.

دیدگاه

روح الامین این عکس و نگاه کن:

چرا اینکار رو کردی؟!! من تو مادر برد لپ تاپم همین خطوط رو دیدم !!! گفتم میشه صاف رفت چرا میپیچوننش!!!

پس من تا 0.2 میلیمتر میتونم تو طراحی لحاظ کنم و بدم برای چاپ .
        بعد سوراخکاری رو هم خودشون انجام میدن دیگه!!؟؟
        خازن رو هم انگار تو تاپ لحیم کردی !!! میشه پس.

ممنون از وقتی که میزاری.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

روح الامین این عکس و نگاه کن:

چرا اینکار رو کردی؟!! من تو مادر برد لپ تاپم همین خطوط رو دیدم !!! گفتم میشه صاف رفت چرا میپیچوننش!!!

پس من تا 0.2 میلیمتر میتونم تو طراحی لحاظ کنم و بدم برای چاپ .
          بعد سوراخکاری رو هم خودشون انجام میدن دیگه!!؟؟
          خازن رو هم انگار تو تاپ لحیم کردی !!! میشه پس.

ممنون از وقتی که میزاری.
          اونا خطوط ارتباطی اینترفیس SPI هستش که من برای LCD قرارش دادم. من یه مقدار مشکل تایمینگ(timing) داشتم. به این کار میگن تیون کردن(Tuning) با این کار طول خطوط رو یکی کردم. سرعت ارتباطی اینترفیس SPI رو من حدود 40MHz گذاشتم. من نمی خواستم با ایجاد تغییر مشکل تایمینگ رو حل کنم پس خطوط رو تیون کردم. بله توی مادربردهای کامپیوترها خطوط واسه RAMها این کارو میکنن.

اصلا شما فایل رو که دادی و اطلاعات رسید پول رو هم که به همراهش فرستادی PCB آماده میاد دم در خونه.

خازن ها مشکلی نیست. اگه اینا اینجوری شده بخاطر اینه که بعضی هاشون از زیر یه مقدار لحیمشون زده بالا. مشکلی نیست که از کدوم ور لحیم کنی. بذار برات یه عکس از LCD بذارم. حوصله فیلم گرفتن و آپلود کردن ندارم. این عکس رو همین الان برات مدار رو روشن کردم و گرفتم:

همه کارش رو خودم کردم. از طراحی اینترفیس تا بقیه چیز ها.
          فکر کنم این بار اولم هستش که یه تصویر از پروژه ام میذارم. از این کار زیاد خوشم نمیاد. من به عشق شما عکس گذاشتم. این یه عکس از اون قسمتی که عکسش رو گرفته بودم:

در هم و برهم بودن مارک ها رو نادیده بگیر. برام توی این پروزه اهمیتی نداشت.

آها تا یادم نرفته. بعد از پایان پروژه ات حتما یه رول چکینگ(Design Rule Checking) بکن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

اونا خطوط ارتباطی اینترفیس SPI هستش که من برای LCD قرارش دادم. من یه مقدار مشکل تایمینگ(timing) داشتم. به این کار میگن تیون کردن(Tuning) با این کار طول خطوط رو یکی کردم. سرعت ارتباطی اینترفیس SPI رو من حدود 40MHz گذاشتم. من نمی خواستم با ایجاد تغییر مشکل تایمینگ رو حل کنم پس خطوط رو تیون کردم. بله توی مادربردهای کامپیوترها خطوط واسه RAMها این کارو میکنن. ....

خیلی قشنگ کار کردی ، با تمام ریز کاری ها ، حال کردم ، ایشالله که همیشه موفق باشی .
            چرا عکس و قرار ندی !!!! ما با دیدن کارهای شما و دیگر دوستان انگیزمون زیاد میشه برای ادامه ، مثل همین الان؛ شما کاربر فعال ها باید یه فرقی با ما داشته باشین دیگه.

حالا مگه آلتیوم طول یک خط رو هم میتونه به ما بده ؟؟!! اگه آره از کجا ؟؟!!
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

حالا مگه آلتیوم طول یک خط رو هم میتونه به ما بده ؟؟!! اگه آره از کجا ؟؟!!
              بخاطر اینکه وقتمون تلف نشه واسه توضیح دادن لینک میذارم:

This page looks at the PCB Editor's support for length tuning - being able to match the lengths of routes, by inserting variable amplitude tuning patterns, to ensure that timing-critical signals arrive at their target pins at the same time

دیدگاه

یه سر هم به این سایت بزنین بد نیست.
                توضیحات خوبی داده:
                http://behsazmadar.ir

دیدگاه

سلام
                  اول از همه اینکه ،واقعا ممنونم از دوست عزیزی که به این شیوایی و با حوصله جواب دادن و البته مداری که پیاده کردن با نرم افزار خیییلی قشنگ و تمیزه.تو این قسمت هم سوالات بنده و خیلیا مثل بنده مطرح شده.
                  شاید جای مناسبی برای مطرح کردن سوالم نباشه ولی جای دیگه ای پیدا نکردم.
                  بخاطر کار تعمیرات مادربرد و لپ تاپ که انجام میدم و البته علاقه خیلی زیادی که به الکترونیک دارم باید شماتیک رو خوب بلد باشم -دارم شروع میکنم که با نرم افزار شماتیک پیاده کنم و پی سی بی تهیه و روی برد نتیجه ش رو ببینم.هم مورد علاقمه و هم کمک به یادگیری شماتیک و نقشه خوانی میکنه.به نظرتون کدوم نرم افزار بهتره؟آلتیوم دیزاینر یا پروتئوس؟نرم افزاری که بعدا که حرفه ای خواستم کار کنم جواب کارمو بده.
                  ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahedm63 نمایش پست ها
                    سلام
                    اول از همه اینکه ،واقعا ممنونم از دوست عزیزی که به این شیوایی و با حوصله جواب دادن و البته مداری که پیاده کردن با نرم افزار خیییلی قشنگ و تمیزه.تو این قسمت هم سوالات بنده و خیلیا مثل بنده مطرح شده.
                    بخاطر کار تعمیرات مادربرد و لپ تاپ که انجام میدم و البته علاقه خیلی زیادی که به الکترونیک دارم باید شماتیک رو خوب بلد باشم -دارم شروع میکنم که با نرم افزار شماتیک پیاده کنم و پی سی بی تهیه و روی برد نتیجه ش رو ببینم.هم مورد علاقمه و هم کمک به یادگیری شماتیک و نقشه خوانی میکنه.به نظرتون کدوم نرم افزار بهتره؟آلتیوم دیزاینر یا پروتئوس؟نرم افزاری که بعدا که حرفه ای خواستم کار کنم جواب کارمو بده.
                    ممنون
                    سلام به شما دوست گرامی

جواب شما واضحه
                    آلتیوم دیزاینر بهترین نرم افزار برای طراحی شماتیک و pcb هست که دقیقا حرفه ای کار میکنه . . .
                    البته استفاده های دیگه ای هم داره که بنده خیلی مطلع نیستم
                    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام
                      ممنون
                      همونطور که دوستمون گفتن بهترین آلتیوم هست ، با امکانات فراون.
                      دقت داشته باشید که آلتیوم یه استاندارد داره میشه برای سفارش pcb تو ایران ،پیشنهادم اینه که اگه قصد ساخت پی سی بی دارید حتما آلتیوم یاد بگیرید.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام مجدد مهندسین عزیز
                        یه سوال
                        چرا من مثلا میخوام سیو بگیرم یا بعد از سیو سیستمم هنگ میکنه ؟هیچ چیزی از آلتیوم تقریبا برای ده و بعضا بیست ثانیه کار نمیکنه.یعنی کتابخاه ی آلتیوم رو زیاد پر کردم؟
                        میتونه مال اون باشه؟اگه آره.چیکار باید بکنم.
                        مغازه سیستمم دو هسته ای 3گیگاهرتز و رم 6 گیگه.خونه لپ تاپ آی5 رم 8.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

دیدگاه

سلام مجدد مهندسین عزیز
                          یه سوال
                          چرا من مثلا میخوام سیو بگیرم یا بعد از سیو سیستمم هنگ میکنه ؟هیچ چیزی از آلتیوم تقریبا برای ده و بعضا بیست ثانیه کار نمیکنه.یعنی کتابخاه ی آلتیوم رو زیاد پر کردم؟
                          میتونه مال اون باشه؟اگه آره.چیکار باید بکنم.
                          مغازه سیستمم دو هسته ای 3گیگاهرتز و رم 6 گیگه.خونه لپ تاپ آی5 رم 8.

یعنی رو دوتا سیستم آلتیوم جداگانه دارین و روی یه پروژه کار میکنین و هر دوجا هنگ میکنه؟؟؟
                          خوب این میتونه از آلتیومت باشه ،
                          مثلا شما بیا محل ذخیره رو غیر از درایو سی و اونجایی که آلتیومت نصبه قرار بده ببین نتیجه چطور میشه،
                          بازم نشد ورژن آلتیومتو چک کن.
                          من الان 500 مگ کتابخونه رو تو لیبرری آلتیوم اضافه کردم ولی مشکلی ندارم باهاش.آی 5 رم 4.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بله رو هردو سیستم .
                            محل سیوم هم دسکتاپه.
                            الان رفتم اونجایی که لایبرری نصب میشه تیک همه به جز سه تا اولی رو برداشتم که فقط با سرچ پیداشون کنم.فعلا نمیدونم تاثیر داره یا نه.
                            یعنی محل سیو رو ببرم تو درایوهای دیگه؟
                            الان امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
                            ممنون

دیدگاه

ورژن دیگه رو نصب کردم.همینکه میرم روی سرچ کلیک میکنم بالای بیست ثانیه طول میکشه اون پنجره سرچ رو بیاره.البته لایبرری نزدیک 650 مگ هست.ممکنه بخاطر حجم بالای لایبرری باشه؟
                              امکان داره که با برداشتن تیک لایبرری های جدیدی که نصب کردم تو قسمت installed تو لایبرری،وضعیت بهتر بشه؟
                              دیگه داره کلافم میکنه

دیدگاه

ورژن دیگه رو نصب کردم.همینکه میرم روی سرچ کلیک میکنم بالای بیست ثانیه طول میکشه اون پنجره سرچ رو بیاره.البته لایبرری نزدیک 650 مگ هست.ممکنه بخاطر حجم بالای لایبرری باشه؟
                                امکان داره که با برداشتن تیک لایبرری های جدیدی که نصب کردم تو قسمت installed تو لایبرری،وضعیت بهتر بشه؟
                                دیگه داره کلافم میکنه
                                بردارید ببینید چی میشه دیگه ،.من خودم اصلا لایبراری رو نصب نمیکنم ، با سرچ ساده قطعه رو پیدا میکنم و اضافه میکنم بعد خود بخود تو پروژه های جدید از بین میره و اگه دوباره خاستم اضافه میشه.
                                دیگه نمیدونم میتونه مشکل کجا باشه.برا من پیش نیومده تا بخام درستش کنم.
                                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X