اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای اولین پروژه pcb من نظر بدهید و راهنمایی کنید !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای اولین پروژه pcb من نظر بدهید و راهنمایی کنید !

وسایلا امروز به دستم رسید ، همه چی خوب هست ، ولی داستان اینه که تا حالا اتمگا 8 smd ندیده بودم و همینطور uln2803 2003 .
    خیلی ریزه و جفت پایه هاشون ، حالا باید چجوری لحیم کنم ؟؟؟؟؟
    چقدر نزدیکه پایه ها به هم .حالا محتاج راهنمایی شما در لحیم کاری smd ??!!!!!!!!

لطف کنید دیگه.

با تشکر از همه دوستان.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
      وسایلا امروز به دستم رسید ، همه چی خوب هست ، ولی داستان اینه که تا حالا اتمگا 8 smd ندیده بودم و همینطور uln2803 2003 .

لطف کنید دیگه.

با تشکر از همه دوستان.
      سلام به شما
      امکانات شما چیه ؟؟
      آیا وسایل مخصوص برای لحیم کاری قطعات smd رو دارید ؟
      اگه با هویه معمولی بخواید لحیم کنید شدنی هست اما باید مهارت داشته باشید
      به این عکس نگاه کنید

این آی سی Vs 1003 ( دیکودر و اینکدر) صدا هست که بسیار معروف هست و توکار خودش همه چی تمومه
      یک آی سی 48 پایه هستش که با هویه معمولی لحیم شده
      امکاناتتون رو بگید تا بگم چیکار کنید

موفق باشید
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        سلام به شما
        امکانات شما چیه ؟؟
        آیا وسایل مخصوص برای لحیم کاری قطعات smd رو دارید ؟
        اگه با هویه معمولی بخواید لحیم کنید شدنی هست اما باید مهارت داشته باشید
        به این عکس نگاه کنید
        این آی سی Vs 1003 ( دیکودر و اینکدر) صدا هست که بسیار معروف هست و توکار خودش همه چی تمومه
        یک آی سی 48 پایه هستش که با هویه معمولی لحیم شده
        امکاناتتون رو بگید تا بگم چیکار کنید

موفق باشید
        تنها امکانات من این هویه هست:
        هویه قلمی, هویه مدادی, هویه برقی, هویه 40 وات, هویه گوت, هویه goot, هویه معمولی, هویه وات ثابت, goot soldering iron, ks40

اول از کجا باید لحیم کاری رو شروع کرد؟؟؟چقدر باید نگه داشت؟؟؟

دوستان قطعات smd خیلی باحلنا ، یه عکس از مقایسه مقاومت smd گرفتم ، نگاه کنین تفاوت ها رو ::

با تشکر.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اول روی برد رو کمی لحیم اندود میکنی بعدش قطعه رو میزای با پنس که ثابت بمونه
          یک طرفو که گذاشتی و مثل لحیم کاری عادی ،لحیم شد__برو سراغ بقیه پایه ها و یکی یکی لحیم کنشون
          به همین راحتی___نیازی نیست خیلی نگه داری فقد در حدی که سیم لحیمت ذوب شه همین
          کد:
          http://www.tamirkaran.ir/forum/TamirKaran9/smd-5915.html

دیدگاه

تنها امکانات من این هویه هست:
            هویه قلمی, هویه مدادی, هویه برقی, هویه 40 وات, هویه گوت, هویه goot, هویه معمولی, هویه وات ثابت, goot soldering iron, ks40

اول از کجا باید لحیم کاری رو شروع کرد؟؟؟چقدر باید نگه داشت؟؟؟

دوستان قطعات smd خیلی باحلنا ، یه عکس از مقایسه مقاومت smd گرفتم ، نگاه کنین تفاوت ها رو ::

با تشکر.
            سلام به شما

اول بابت عکس باحالی که گذاشتی ازت تشکر میکنم ( خوب بود )
            نیاز نیست بری یه هویه آنچنانی بگیری
            من با یه هویه 11 تومنی بدون هیچ مشکلی کار میکنم اما نوک هویه رو باید جنس خوب بگیری . . .
            همین طور سیم هویه ( مارک ASASAHI 63/37 ) و روغن لحیم ( LOTFET ) باید خوب باشه

پیشنهاد میکنم برای شروع لحیم کاری SMD از مقاومت شروع کنی بعدش چند تا ای سی SMD ( قیمتشون پایین باشه ) بگیر لحیم کن
            بعدش اگه خواستی برو سراغ اون چیزی که واقعا میخوای تو مدار لحیم کنی و جواب بگیری

مدت زمان نگه داشتن هویه روی پایه ها هر چه کمتر باشه بهتره
            نباید از 1 ثانیه بیشتر بشه در غیر این صورت تضمینی نیست که آی سی شما براش مشکلی پیش نیاد
            باید تمام پایه های آی سی یا هر قطعه SMD رو روغن لحیم ( نه زیاد نه کم ) بزنی بعدش سیم لحیم به هویه بزنی تا به اندازه کافی لحیم مذاب رو نوک هویه قرار بگیره
            بعدش همین که نوک هویه رو به پایه بزنی به دلیل وجود روغن لحیم قلع مذاب سریع جذب پایه میشه و پایه رو به مس لحیم میکنه
            راهنمایی : برای لحیم کردن آی سی های SMD باید از قسمت پهن نوک هویه استفاده کنی نه قسمت تیز نوک چون اینطوری خیلی طول میکشه تا بخوای پایه هارو لحیم کاری کنی

بیشتر تجربی هست تا اینکه کسی بخواد دقیق بهت بگه چیکار کنی اما من تا جایی که تونستم برات توضیح دادم

موفق باشید
            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

لطف کنید دیگه.

با تشکر از همه دوستان.

راستی اگه بردتونو بر اساس اتمگا 8 dip کشیدین میتونین از اینا استفاده کنید
              کد:
              [COLOR=#444444][FONT=Roboto]http://goo.gl/3HvAgT[/FONT][/COLOR]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
                راستی اگه بردتونو بر اساس اتمگا 8 dip کشیدین میتونین از اینا استفاده کنید
                کد:
                [COLOR=#444444][FONT=Roboto]http://goo.gl/3HvAgT[/FONT][/COLOR]
                نه بردمو smd زدم ،عکس برد ساخته شده رو هم صفحه قبل میتونید ببینید. هنوز 80 درصد قطعات dip هستن ، این smd هارو آزمایشی زدم ، با دیدن این قطعات smd فکر نکنم دیگه صلاح باشه آدم از dip استفاده کنه ، ایشالله تا جایی که امکانات باشه و دستمن باز باشه از این به بعد میرم سراغ smd . خیلی باکلاس تر میشه بردت و خلوت تر. دنبال اینم اون مقاومت 603 رو بتونم رو برد لحیم کنم ، تا ازش بتونم تو پروژه هام استفاده کنم.

ممنون دوستان عزیز ،فردا لحیم میکنم تا ببینم چی در میآد.اگرم باز راهنمایی دارید خیلی خوشحال میشم بگید ، حتما انجام میشه راهنمایی دوستان .
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام.
                  اول از همه خسته نباشید. پشتکار خوبی دارید.
                  دوم هم من از آقای روح الامین تشکر می کنم که واسه بالا بردن علم بچه ها خیلی خوب و دلسوزانه راهنمایی می کننن.
                  واقعیتش به نظر من زمانی میشه خوب pcbکشید که دفعات زیادی انجام بدیش. یعنی هرچی بیشتر pcb تجاری بکشی وضعیت بهتر میشه.
                  تجربه خودم هم اینه که:
                  ۱. سعی کنید اگر محدودیت ندارید از قطعات smd استفاده کنید تا هم برد جمع و جورتر و هم با نویز کمتر داشته باشید.
                  ۲. به نظر من برای پلیگان رو و زیر برد دو تا rule واسه clearance جدا از اونچه برای قطعات هست تعریف کنید. وقت مونتاژ اذیت نشید. مخصوصا دور و ور آی سی های smd.
                  ۳. خیلی با ترک ها بازی نکنید. یعنی بعضی جاها میشد ترک ها رو بدون خم اضافی کشید.
                  به هر حال pcb اولتون هست. امیدوارم موفق باشید.
                  پ.ن. یه سوال از آقاس روح الامین داشتم. به نظرتون تو مدارهای فرکانس پایین استفاده از پلیگان مشبک بهتره یا یکپارچه؟
                  ---------
                  .
                  .
                  ...........

دیدگاه

با سلام و درود
                    در این مورد برای برقراری ارتباط Serial بین چند میکروکنترلر مشکل ایجاد شده بود: http://www.eca.ir/forums/thread76114.html
                    و این مشکل با مطالب بیان شده در این قسمت حل شده: http://www.eca.ir/forums/thread72793.html#post627508
                    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۸:۲۷ ۱۳۹۵/۱۲/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy نمایش پست ها
                      ...پ.ن. یه سوال از آقاس روح الامین داشتم. به نظرتون تو مدارهای فرکانس پایین استفاده از پلیگان مشبک بهتره یا یکپارچه؟
                      سلام
                      خواهش میکنم. اصلا شما می تونید تفاوت این دو نوع پالیگان رو اینجا بخونید:

Recently while routing a PCB, I came across the option to fill/pour my ground plane with either solid or hatched copper. I've also noticed that the old Arduino Duemilanove also had a hatched ground...

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                      با سلام و درود
                      در این مورد برای برقراری ازتباط Serial بین چند میکروکنترلر مشکل ایجاد شده بود: http://www.eca.ir/forums/thread76114.html
                      و این مشکل با مطالب بیان شده در این قسمت حل شده: http://www.eca.ir/forums/thread72793.html#post627508
                      موارد گفته شده در بالا همه جزو استاندارد هستند و باید رعایت شوند. چه مدار به مشکل بخورد و چه نخورد.
                      من می تونم مداری بدون این الزامات برای شما بسازم که کار میکنه ولی آیا همه جا و در همه شرایط کار خواهد کرد؟ قطعا بخاطر عدم رعایت استاندارد جواب این سوال نامعلوم خواهد بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X