دوستان من یه قطعه تو آلتیوم درست کردم ، و گرفتم جایگذاری کردم تو پی سی بی، حالا یه تغییراتی تو اندازه های قطعه دادم ، باید چیکار کنم تا این تغییرات تو قطعه طراحی شده در محیط پی سی بی هم اعمال بشه؟
با تشکر.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
همین کار رو کردم ، ولی قطعی تو پی سی بی هنوز با اطلاعات قبلی حضور داره ، و تغییر نکرده.
حدس میزنم لایبریری قطعه توی پی سی بی شما با لایبریری که روش تغییرات متفاوت باشه !! چون با آپ دیت کاملا تغییرات اعما میشه بعدش پیغام میده که جندتا قطعه رو بروز کرددم ..
حدس میزنم لایبریری قطعه توی پی سی بی شما با لایبریری که روش تغییرات متفاوت باشه !! چون با آپ دیت کاملا تغییرات اعما میشه بعدش پیغام میده که جندتا قطعه رو بروز کرددم ..
نه لایبرری یکی هست. ولی دکمه ی آپدیت و نمیبینم ، refresh داره که میزنمش. همین.
(پیش به سوی هدف)
اول اینکه فایل پی سی بی باید توی یک پروژه باشه !! دوم این که لایبریری هم باید توی اون پروژه باشه یعنی میتونید به پروژه اد کنید !! حالا فایل پی سی بی باز شده و لایبریری هم باز کنید !! در تب منوی پروژه تاب هست بنام پی سی بی لایبریری که با باز شدن اون لایبریری ظاهر میشه !! حالا قطعه رو پیدا کنید و تغییرات رو اعمال کنید و کلیک سمت راست ====>>> update pcb with نام قطعه ===>> بزنید دقیقا بروز میشه !!!
اول اینکه فایل پی سی بی باید توی یک پروژه باشه !! دوم این که لایبریری هم باید توی اون پروژه باشه یعنی میتونید به پروژه اد کنید !! حالا فایل پی سی بی باز شده و لایبریری هم باز کنید !! در تب منوی پروژه تاب هست بنام پی سی بی لایبریری که با باز شدن اون لایبریری ظاهر میشه !! حالا قطعه رو پیدا کنید و تغییرات رو اعمال کنید و کلیک سمت راست ====>>> update pcb with نام قطعه ===>> بزنید دقیقا بروز میشه !!!
مسیر که شما گفتید برای من نامفهوم بود و نتونستم پیداش کنم ، اما از طریق انتخاب کردن روی یه قطعه و راست کلیک کردن و دنبال کردن مسیر زیر تونستم تغییرات رو اعمال کنم :
component action / update selected components ... / update all footprints
خوشحال میشم اگه با یه عکس بتونید منظورتونو برسونید.چون بهتر اینه که با تغییر در قطعه خودش اتوماتیک تغییرات اعمال بشه.
آلتیوم ورژن 2016
با تشکر.
(پیش به سوی هدف)
دیدگاه