توی اغلب مدارهای پاور که جریان بالاست از سطح برد برای اتصال استفاده میشه که ضخامتی بشتر از track داشته باشه. توی DXP چطور میشه اینو اجرا کرد. من چون مدارم الماناش کمه دارم مستقیما pcb رو میکشم و از Auto route استفاده نمیکنم. لطفا راهنمایی کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه استفاده از سطح برد به عنوان track
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه استفاده از سطح برد به عنوان track
نوشته اصلی توسط REZAMASIHتوی اغلب مدارهای پاور که جریان بالاست از سطح برد برای اتصال استفاده میشه که ضخامتی بشتر از track داشته باشه. توی DXP چطور میشه اینو اجرا کرد. من چون مدارم الماناش کمه دارم مستقیما pcb رو میکشم و از Auto route استفاده نمیکنم. لطفا راهنمایی کنید.
میتونید از پشنی بنام FILL استفاده کنید .
-
خیلی ممنون از پاسختون. هم مختصر و هم مفید
البته حدس می زدم که چنین ابزاری این کار رو انجام میده. ولی تا اونجا که با fill کار کردم ظاهرا فقط مستطیل میکشه که خیلی شبیه به اون چیزهایی که توی pcb های معمول میبینیم در نمیاد. اول اگر میشه این مطلب رو توضیح بدید و سوال دیگه اینه اگر با fill روی Pad پوشیده بشه مشکلی پیش نمیاد؟Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط REZAMASIHخیلی ممنون از پاسختون. هم مختصر و هم مفید
البته حدس می زدم که چنین ابزاری این کار رو انجام میده. ولی تا اونجا که با fill کار کردم ظاهرا فقط مستطیل میکشه که خیلی شبیه به اون چیزهایی که توی pcb های معمول میبینیم در نمیاد. اول اگر میشه این مطلب رو توضیح بدید و سوال دیگه اینه اگر با fill روی Pad پوشیده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش .
بله ، ابزار FILL فقط ، داخل کادر چهار ضلعی کشیده شده را پر میکند .
ابزار دیگری بنام POLIGON PLAN نیز مشابه ابزار FILL بوده با این تفاوت که در POLIGON PLAN ( پس از تنظیمات هاشور ) پس از رسم محدوده مورد نظر ، داخل آن محدوده ، با خطوط مورب و یا مستقیم ، با ضخامت قابل تعریف ، پر میشود .
فرمودید : اگر با fill روی Pad پوشیده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
خیر ، ایرادی بوجود نمیاد ، فقط دیگر ،" شکل پد ( round - rectangle - octagonal ) " در اون ناحیه ، معنی پیدا نمیکند ، ولی مشخصات سوراخ آن پد ، برای چاپ بورد ، معتبر میباشد .
دیدگاه
-
من از polygon برای طراحی شکلهای مورد نظر استفاده کردم. دقیقا هر شکلی رو که میخ.استم تونستم بکشم ولی عملا مشکلی که هست اینه که polygon به pad متصل نمیشه. آیا راهی برای رفع مشکل هست؟ سوال دیگه اینکه آیا استفاده از teardrop کار معمولیه؟ اصلا برای چی استفاده میشه؟Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط REZAMASIHمن از polygon برای طراحی شکلهای مورد نظر استفاده کردم. دقیقا هر شکلی رو که میخ.استم تونستم بکشم ولی عملا مشکلی که هست اینه که polygon به pad متصل نمیشه. آیا راهی برای رفع مشکل هست؟ سوال دیگه اینکه آیا استفاده از teardrop کار معمولیه؟ اصلا برای چی استفاده میشه؟
من با پروتل 98 کار میکنم ، روی عملکرد این پشن teardrop حضور ذهن ندارم ، شرمنده .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط REZAMASIHمن از polygon برای طراحی شکلهای مورد نظر استفاده کردم. دقیقا هر شکلی رو که میخ.استم تونستم بکشم ولی عملا مشکلی که هست اینه که polygon به pad متصل نمیشه. آیا راهی برای رفع مشکل هست؟ سوال دیگه اینکه آیا استفاده از teardrop کار معمولیه؟ اصلا برای چی استفاده میشه؟
آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
دیدگاه
دیدگاه