اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه استفاده از سطح برد به عنوان track

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه استفاده از سطح برد به عنوان track

توی اغلب مدارهای پاور که جریان بالاست از سطح برد برای اتصال استفاده میشه که ضخامتی بشتر از track داشته باشه. توی DXP چطور میشه اینو اجرا کرد. من چون مدارم الماناش کمه دارم مستقیما pcb رو میکشم و از Auto route استفاده نمیکنم. لطفا راهنمایی کنید.
    Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

پاسخ : نحوه استفاده از سطح برد به عنوان track

نوشته اصلی توسط REZAMASIH
    توی اغلب مدارهای پاور که جریان بالاست از سطح برد برای اتصال استفاده میشه که ضخامتی بشتر از track داشته باشه. توی DXP چطور میشه اینو اجرا کرد. من چون مدارم الماناش کمه دارم مستقیما pcb رو میکشم و از Auto route استفاده نمیکنم. لطفا راهنمایی کنید.
    با سلام

میتونید از پشنی بنام FILL استفاده کنید .

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون. هم مختصر و هم مفید
      البته حدس می زدم که چنین ابزاری این کار رو انجام میده. ولی تا اونجا که با fill کار کردم ظاهرا فقط مستطیل میکشه که خیلی شبیه به اون چیزهایی که توی pcb های معمول میبینیم در نمیاد. اول اگر میشه این مطلب رو توضیح بدید و سوال دیگه اینه اگر با fill روی Pad پوشیده بشه مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون. هم مختصر و هم مفید
        البته حدس می زدم که چنین ابزاری این کار رو انجام میده. ولی تا اونجا که با fill کار کردم ظاهرا فقط مستطیل میکشه که خیلی شبیه به اون چیزهایی که توی pcb های معمول میبینیم در نمیاد. اول اگر میشه این مطلب رو توضیح بدید و سوال دیگه اینه اگر با fill روی Pad پوشیده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
        با سلام
        خواهش .

بله ، ابزار FILL فقط ، داخل کادر چهار ضلعی کشیده شده را پر میکند .

ابزار دیگری بنام POLIGON PLAN نیز مشابه ابزار FILL بوده با این تفاوت که در POLIGON PLAN ( پس از تنظیمات هاشور ) پس از رسم محدوده مورد نظر ، داخل آن محدوده ، با خطوط مورب و یا مستقیم ، با ضخامت قابل تعریف ، پر میشود .

فرمودید : اگر با fill روی Pad پوشیده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
        خیر ، ایرادی بوجود نمیاد ، فقط دیگر ،" شکل پد ( round - rectangle - octagonal ) " در اون ناحیه ، معنی پیدا نمیکند ، ولی مشخصات سوراخ آن پد ، برای چاپ بورد ، معتبر میباشد .

دیدگاه

من از polygon برای طراحی شکلهای مورد نظر استفاده کردم. دقیقا هر شکلی رو که میخ.استم تونستم بکشم ولی عملا مشکلی که هست اینه که polygon به pad متصل نمیشه. آیا راهی برای رفع مشکل هست؟ سوال دیگه اینکه آیا استفاده از teardrop کار معمولیه؟ اصلا برای چی استفاده میشه؟

دیدگاه

من از polygon برای طراحی شکلهای مورد نظر استفاده کردم. دقیقا هر شکلی رو که میخ.استم تونستم بکشم ولی عملا مشکلی که هست اینه که polygon به pad متصل نمیشه. آیا راهی برای رفع مشکل هست؟ سوال دیگه اینکه آیا استفاده از teardrop کار معمولیه؟ اصلا برای چی استفاده میشه؟
            اگر این امکان رو توی طراحی دارید ، بعد از رسم POLYGON ، پد رو قرار دهید ، در غیر اینصورت ، باید یه جوری با track ، پد رو به polygon وصل نمایید .

من با پروتل 98 کار میکنم ، روی عملکرد این پشن teardrop حضور ذهن ندارم ، شرمنده .

دیدگاه

برای وصل کردن Polygon به یک پد، در پروتل هر پد به یک net وصل شده که در مشخصات پد اومده حالا برای وصل کردن Polygon کافیه روش دابل کلیک کنیم و در قسمت مشخصاتش همان نت رو برای Polygon هم انتخاب کنیم

دیدگاه

تو Designer موقع گذاشتن Polygon میپرسه که به کدوم net وصلش کنه. کافیه اسمش رو بهش بدین.

دیدگاه

teardrop استحکام pad هارو در مقابل کف چینی یا درآوردن وجا زدن المانها زیاد می کنه . اما اگه می خواید از این option استفاده کنید باید ابتدا teardrop وبعد از polygon استفاده کنید اگه برعکس بشه اتصالات ناخواسته به وجود میاد .
                  آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                  سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

اگه میخوای polygon به پد کاملا متصل بشه تو مشخصاتش به جای relief یا no connect انتخاب کن direct connect
                    مسیرش تو 99 (که بقیه هم مشابه هستن) design>manufacturing> polygon coonect style

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X