اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک مدار ظریف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک مدار ظریف

من می خواهم یک مدار PCB طراحی کنم.توی برد من از یک آی سی SMD استفاده شده. از این لحاظ که مدارش نسبتا ظریف است.
    حالا چندتاسوال دارم:
    1- Track Size و Clearance مدارم را حداقل روی چند میلیمتر بزارم؟
    2- توی تنظیمات Protel اگر از پد Multi Layer استفاده کنم برای ساخت مدار مشکلی پیش نمیاد؟
    محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
    آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

پاسخ : یک مدار ظریف

سلام
    ببین دوست عزیز شما آی سی smd است و نمی تونی pad بذاری پس باید با track بکشی و آی سی رو از پشت لحیم به شرطی که فیبر یک لایه باشد.
    میشه بگی چه آی سی رو می خوای استفاده کنی؟؟؟ چون من آی سی Atm128 رو کشیدم چون واسه یک پروژه می خواستم دارم.
    اگه نیاز داشتی بگو تا لینکش رو بزارم.

دیدگاه

چطور میتوانم فیبر را بصورت یک لایه تنظیم کنم؟
      آی سی من FT245RL هست.
      منظورم از استفاده از Pad برای قطعات دیگر است. میخواستم بدونم که اگه از پد Multi Layer که در دو طرف برد قرار میگیرد و سمت رویی به قسمت زیرین اتصال دارد استفاد کنم مشکلی پیش نمیاد؟
      محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز تو طراحی یک لایه دیگه فرقی نمی کنه که multilayer باشه یاbutton layer چون یک لایه است.
        اون تو طراحی چند لایه ای برد است که لایه رو باید دقت کنی.
        همانطور که قبلا گفتم شما باید از track برای کشیدن آی سی استفاده کنی مثلا اگه pcb تو تو button layer می کشی آی سی رو در همین لایه طراحی می کنی. به نظر من شما قطر pad ها تو 0.2mm کن و شروع کن به کشیدن.
        فقط در لحیم کاری باید از هیتر استفاده کنی.

دیدگاه

عملا حداقل عرض track که می تونن برات تمیز دربیارن : 12mil ( هر میل = یک هزارم اینچ )

قبل از رسم باقی مدار دقت کن که footprint مناسب رو انتخاب کرده باشی : منظورم اینه که فواصل و عرض پایه ها ( pitch ) باید دقیق باشه.
          فکر کنم برای این IC که گفتی پیچ 0.8 باشه
          It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
          گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
          چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

چطور میتوانم فیبر را بصورت یک لایه تنظیم کنم؟یعنی چطور کاری کنم که وقتی از آتوروتر استفاده میکنم برد را اتصالات را به صورت یک لایه انجام دهد.
            توی مدار های چندلایه چی؟ا گه از پد Multi Layer استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
            محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
              به نظر من شما قطر pad ها تو 0.2mm کن و شروع کن به کشیدن.
              2 میلیمتر یا دو دهم میلیمتر.
              منظورتون قطر کل پد است یا سوراخ داخل آن؟
              محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

سلام
                ببنی دوست عزیز همانطور که در بالا گفتم شما روی آی سی که داری pad می بینی؟؟
                اگه فیبرتون یک لایه است شما باید آی سی smd رو از پشت فیبر لحیم کنید چون آی سی شما مثل مقاومت و خازن و آی سی هایی که به صورت dip است از روی فیبر لحیم نمی شوند ولی اگر فیبر تون دو لایه است می توانید آی سی رو از روی فیبر هم لحیم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                  ببنی دوست عزیز همانطور که در بالا گفتم شما روی آی سی که داری pad می بینی؟؟
                  اگه فیبرتون یک لایه است شما باید آی سی smd رو از پشت فیبر لحیم کنید چون آی سی شما مثل مقاومت و خازن و آی سی هایی که به صورت dip است از روی فیبر لحیم نمی شوند ولی اگر فیبر تون دو لایه است می توانید آی سی رو از روی فیبر هم لحیم کنید.
                  دوست عزیز من که گفتم منظورم پد برای دیگر قطعات است مثل خازن ها و مقاومت ها و...

نوشته اصلی توسط سعادت فر
                  منظورم از استفاده از Pad برای قطعات دیگر است.
                  حالا می خوام بدانم قطر کل پد و سوراخ پد را روی چن بزرام تا مدا را بتوانند تمیز در بیاوردند.
                  خیلی ممنونم
                  محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر
                    حالا می خوام بدانم قطر کل پد و سوراخ پد را روی چن بزرام تا مدا را بتوانند تمیز در بیاوردند.
                    خیلی ممنونم
                    سلام
                    اندازه پد ها رو 2 میلی متر تنظیم کن، اندازه جا مته ها رو هم 0.7 . خیلی تر و تمیز در می آد.
                    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام.
                      حداقل عرض trackی که میشه در ایران زد جقدره؟

دیدگاه

تا جایی که دیدم زیر 7mil نمی زنن.
                        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

استفاده از خطوط کمتر از 25 میلیمتر (10 mil) رو شاید بزنن ولی به دردسرش توی مونتاژ نمی ارزه
                          تازه ممکنه مقاومتی که ایجاد می کنه توی مدار هم مشکل ساز بشه
                          در وهله اول باید دید آیا واقعا نیاز به استفاده از همچین ترک هایی هست یا نه
                          در ثانی مگا 128 رو با ترک های 0.3 میلیمتر هم می شه طراحی کرد
                          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام
                            برد رو کمتر از 0.3 نزنین، همونم خراب می کنن
                            من آی سی های TQFP که هیچی ، SSOIC رو هم با 0.5 میلیمتر می زنم :agree:
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

ممنون از پاسختون .
                              پس حداقل عرض ترکی که میشه زد ، 0.3 میلیمتر هستش . درسته؟؟
                              اونوقت با این سایز ترک ، به نظر شما نمیشه یه کاری کرد که بشه دوتا ترک از وسط دو پایه آی سی dip رد بشه؟
                              یه سوال دیگه : ترک های معمولی عرضشون چند میلی متر هست؟ (مثلا ترک هایی که برای ارتباط یک پایه میکروکنترلر به یه قطعه دیگه به کار برده میشن)
                              دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X