اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Altium Designer summer 08

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Altium Designer summer 08

اتفاقا آسون تر از این نمیشه ..ر
    این یه برنامه ی گرون قیمته که نسخه دانشجویی نداره و فقط شرکت های بزرگ قادر به خرید این برنامه هستند .
    این یک برنامه ی ایدئال برای برد های بزرگ و پیچیده است . برای auto route باید قوانین زیادی برای برنامه تعریف کنید تا بتونه به طور مناسبی برد رو اتوروت کنه . اتوروت به معنای مسیرکشی اتوماتیکه و قطعه رو برای شما جابجا نمیکنه ... برای چیدمان باید از autoplce استفاده کنید .
    در کل هیچ شرکتی برای طراحی پی سی بی یک لایه از اتوروت استفاده نمیکنه که شما انتظار دارید برای شما بدون تعریف هیچ قوانینی برد یک لایه اتوروت بشه .
    در ضمن میشه برای اتوروت برد رو یک لایه تعریف کرد که توصیه نمیشه .
    برای چرخوندن قطعات هم مادامی که قطعه توی دستتون شناوره ( در حال جابجا کردن قطعه هستید ) کلید سspace رو بزنید .

موفق باشید .
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

خب این مشکل هم رفع شد . ممنونم.

حالا یه سوال دیگه :icon_razz:

فرض کنید PCB یک پروگرمر STK200/300 ( با بافر 74244 ) کشیدم. ( البته از اون مدل که داخل کانکتور DB25 قرار می گیره ). حالا می خوام اینو به صورت 3D ببینم. چه کاری باید انجام بدم ؟ ( البته بیشتر روند انجام این کار مد نظرمه ) .

ممنون میشم اینو هم جواب بدین :rolleyes:

دیدگاه

توی آلتیوم دیزاینر 6 میتونید از منوی view > board in 3D استفاده کنید .
        ولی آلتیوم دیزاینر سامر و وینتر این قابلیت رو دارند که برد رو در حالت 3D طراحی کنید (view > switch to 3D ) (در این حالت کار گرافیکتون باید کمی قوی باشه )
        و برای دیدن برد به حالت سه بعدی از منویtools >legacy tools > view board in 3d استفاده کنید .

دیدگاه

رو قسمت 3D بعدا کار می کنم.

حالا یه سوال کوچیک دیگه ( خیلی روم زیاده ؟ )

می خوام پرینت بگیرم ...

تو پروتل 99 خیلی راحت لایه های مورد نظرو انتخاب می کردیم و Move up می کردیم و Show Hole و ...

اینجا کجا باید رفت ؟

دیدگاه

ابتدا
            file > page setup >advanced
            یه پنجره باز میشه که میتونید توش صفحه های مورد نظر برای پرینتتون انتخاب کنید .
            یک ساختار درختی وجود داره .
            اونجایی که نوشته multilayer composite print یعنی یک برگ کاغذی و هر کدون از اون لایه های زیرش یعنی لایه هایی که میخواهید توی این برگه چاپ بشه .
            با کلیک راست روی لایه ها به گزینه هایی مثل edit , move up , insert دسترسی خواهید داشت .
            میتونید لایه های اضافی رو پاک کنید .
            برای اضافه کردن یک صفحه ی جدید کلیک راست و insert printout و برای اضافه کردن لایه ی جدید insert layer
            تنظیمات مربوط به لایه : کلیک راست و properties
            تنظیمات مربوط به صفحه : کلیک راست preferences
            :job:

دیدگاه

عرفان جان ممنون . مشکلم پیدا کردن advanced بود که حل شد .

میگم حالا که یحث داغه اینو هم بپرسم.
              برای این که بتونیم یه عکس بیت مپ مونوکروم تو PCB واردکنیم ( Import ) ، چه راهی وجود داره ؟ تو پروتل 99 که از نرم افزار Klipper یا BMP2PCB استفاده می کردیم. ( اینجا لینکش هست ) اینجا چی؟ خود آلتیوم نداره ؟ نرم افزاری براش وجود داره ؟

دیدگاه

من اینکار رو توی آلتیوم دیزاینر winter09 با استفاده از یک اسکریپت دلفی که توی example های آلتیوم دیزاینر هست انجام میدم ...
                نمیدونم توی summer هم این اسکریپت وجود داره یا خیر ...
                توضیحات کامل اینجا داده شده :
                https://wiki.altium.com/display/ADOH...he+PCB+overlay

:job:

دیدگاه

ممنون. حتما باید تو Script ها هم بچرخم . این اسکریپت تو Summer 08 هم وجود داره .

البته همون لینکی که دادیو می خوندم یه روش دیگه هم گفته ( Metafile ) . اینم جالبه . فقط کافیه عکس مورد نظرو تو یکی از نرم افزارها ( مثل Word ، MATLAB و... ) بیاریم و از اونجا کپی کنیم . بعد میریم تو PCB و اونو Paste می کنیم . به همین راحتی :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
                    آقا عجب کتابخونه ای داره این نرم افزار !!
                    همه چی هست توش.

یه سوال .
                    از کجا می تونم ابعاد صفحه PCB رو تغییر بدم ؟
                    یه طرح ساده کشیدم . بعد که الان دوباره اومدم گسترشش بدم صفحه کوچیکه . فکر می کنم بایدبزنم D و بعد O ( یعنی Design و بعد Board options ) . حالا اگه مسیرو درست پیش رفتم بگین چرا به چیزی که می خوام نمی رسم ؟ اگه مسیر اشتباهه درستشو بهم بگین لطفا .
                    با عرض سلام خدمت علما
                    فرمودید فایل های اموزشی آقای سپاسیار رو مطالعه کنم ولی من جایی پیداش نکردم می شه راهنمایی بفرمایید .

دیدگاه

تنظیمات پرینت altium designer

سلام.لطفا در مورد پرینت از pcb راهنمایی کنید
                      میخوام پرینت بگیرم اما جای پدها سیاهه؟
                      چه کار کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X