اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PCB Samples

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PCB Samples

چند تا از پست های دوستانو دیدم ، به ذهنم رسید این تاپیکو باز کنم.
    اگه دوستان تمایل داشته باشن اینجا فقط نمونه های PCB مدارهایی رو که می کشین قرار بدیم .حالا اگه شماتیکش هم بود که بهتر.
    هدف اینه که افراد مختلف ببینن و تجربه بیشتری کسب کنن . شاید هم ایرادات گرفته بشه .
    اگه موافقین بچه های PCB کار دست به کارشن

پاسخ : PCB Samples

سلام
    آقای باقرانی خیلی خوب بود.
    من چندتا سوال داشتم:
    1-شما برای طراحی این مدارها اتصالات را به صورت دستی انجام میدید یا به صورت Auto rout?
    2-این بردها را باید به صورت یه رو طراحی کرد یا دورو؟
    3-من یه مدار دارم که میخوام pcb را بکشم برای این کار همون آموزشی که آقای سپاس یار گذاشتن کافیه؟
    4-من چطوری یه ترانس یا یه رله را که داخل مدارمه توی pcb بیارمشون.
    به طواف کعبه رفتم به حرم رهم ندادند
    که برون در چه کردی که درون خانه آیی

دیدگاه

1-ما که تا حالا خیری از auto rout ندیدیم ولی برای برد های معمول و کل برد جالب نیست .
      2- بستگی به بردت داره دیگه . اگه میشه یرو. چاره ای نباشه دو رو
      3- کافی نیست ...کمی هم همت میخواد :agree:
      4- اصولا ترانس رو کسی روی برد نمیزاره و باید با کانکتور یا سیم وصل کنید . رله هم که مثل بقیه ی قطعات
      5- چهار تا که بیشتر نبود
      That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

یکی از قابلیت های بی نظیر در پروتل auto rate اونه و دومیش auto placer
        مشکل بعضی وقتها پیش میاد که تنظیمات اولیه رو نمیتونیم خوب انجام بدیم
        من نمی دونم ErfanEA چه بدی از اون دیدن که
        البته ناگفته نماند که برد نهایی یکمی ویرایش دستی هم لازم داره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

:mrgreen:شما تا حالا تونستی با اتوروت بردی بهتر از حالت دستی بکشی ؟؟
          اگر بله که به دلیل عدم تخصص شما در طراحی برده

دیدگاه

البته توی برد های کوچیک حالت دستی بهتره
            اما توی برد های بزرگ حالت دستی فقط وقت تلف کردنه
            باید یادمون باشه پروتل فکر ما رو نداره و در نهایت ویرایش دستی لازمه ولی میشه این ویرایش رو به حداقل برسه
            بعضی مواقع چیدمان نادرست ، محدودیت های زیاد ، افزایش بیش از حد قطر خطوط ، عدم رعایت فاصله مناسب بین خطوط ، عدم تنظیمات اولیه مناسب ، کوچک در نظر گرفتن برد و ... باعث میشه جواب خوبی از پروتل نتونی بگیری
            میشه بگی در کجای قسمت auto rate مشکل داری که فکر می کنی ترسیم دستی بهتره
            شاید هم تخصص شما اونقدر زیاده که برد های بزرگ رو هم دستی می کشی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اتفاقا من فک می کنم اتوروت اگه کاربردی هم داشته باشه تو مدارات کوچیکه نه بزرگ.
              هیچی نمی تونه جای ذهن آدمو بگیره. هر چقدر هم تنظمات درست باشه بازم اونی نمیشه که باید ..

دیدگاه

بحث زمانی که بوجود میاد می شه گفت کدوم بهتره
                زمانی که یک فیبر با اتوروت 10 دقیقه طول بکشه به طور دستی می دونی چقدر طول می کشه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed bagherani
                  البته توی برد های کوچیک حالت دستی بهتره
                  اما توی برد های بزرگ حالت دستی فقط وقت تلف کردنه
                  باید یادمون باشه پروتل فکر ما رو نداره و در نهایت ویرایش دستی لازمه ولی میشه این ویرایش رو به حداقل برسه
                  من نمیگم تخصصی دارم . ولی میدونم اتو روت وقت تلف کردنه .... نه کشدن دستی:دی
                  فکر میکنید پی سی بی مادربود ... موبایل ... مانیتور و غیره رو با اتوروت کشیدن ؟؟؟؟؟؟
                  بعضی مواقع چیدمان نادرست ، محدودیت های زیاد ، افزایش بیش از حد قطر خطوط ، عدم رعایت فاصله مناسب بین خطوط ، عدم تنظیمات اولیه مناسب ، کوچک در نظر گرفتن برد و ... باعث میشه جواب خوبی از پروتل نتونی بگیری
                  دوست عزیز اینها رو من هم میدونم .. ولی اعتقاد دارم هنوز که هنوزه مغز انسان خیلی بهتر از یک ماشین تو این جور مسائل که به هوش ربط داره و نه به دقت عمل میکنه .
                  میشه بگی در کجای قسمت auto rate مشکل داری که فکر می کنی ترسیم دستی بهتره
                  شاید هم تخصص شما اونقدر زیاده که برد های بزرگ رو هم دستی می کشی
                  بنده با اتوروت هیچ مشکلی ندارم ولی میگم که اونی که خودمون بکشیم بهتر در میاد ....
                  اتفاقا توی برد های بزرگه که کامپیوتر مثل .... توش میمونه ....
                  من هر بردی یکرو با هر ابعادی و هر تعداد قطعه ای که باشه رو ترجیح میدم که با دست بکشم .. اتو روت هم آخرین چیزیه که یاد میدم ....
                  در ضمن حتما میدونید که اتوروت بهترین برنامه ی طراحی پی سی بی یعنی Altium designer برای بردهای دو لایه به بالا هست و اصلا توسط شرکت آلتیوم هم برای برد های یک لایه توصیه نمیشه؟؟؟؟
                  در ضمن برد دورو برای اکثر قطعاتی که ما استفاده میکنیم اصلا معنی نداره .... ما اگه هم برد دو لایه ای میکشیم یک لایه رو به عنوان پلن برای حذف نویز استفاده میکنیم .

نوشته اصلی توسط saeed bagherani
                  بحث زمانی که بوجود میاد می شه گفت کدوم بهتره
                  زمانی که یک فیبر با اتوروت 10 دقیقه طول بکشه به طور دستی می دونی چقدر طول می کشه ؟؟؟
                  اتفاقا بردی رو که قراره باشه 10 دقیقه از وقتم رو صرف تعریف رول ها و نت های سیگنال و پاور و .... کنم ...توی 3 دقیقه میکشم ...
                  بعدش هم اکثر برد هایی که ما کار میکنیم رفتار های متفاوتی با تک تک نت ها داشته باشی ... ممکنه برای یک نت خاص ترک 20 میل مشکلی ایجاد نکنه ولی برای نت دیگه جواب نده .. فکر میکنی چند دقیقه وقت صرف تعریف فقط قانون width برای تک تک نت ها کنی ؟؟

:job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X