اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمای واقعی و غیرشماتیک در پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمای واقعی و غیرشماتیک در پروتئوس

آیا می توان در پروتئوس نمای واقعی مدار را مشاهده کرد؟ یعنی قطعات به صورت شماتیک دیده نشن و به شکل واقعیشون دیده شن

سلام دوست عزیز ، بعد از طراحی شماتیکش قسمت pcb حالت مدار و اتصالات رو با قطعات در حالت استاندارد و سه بعدی میتونید مشاهده کنید

دیدگاه

مدار در حالت شماتیک طراحی کردم اما وقتی نمای pcb میزنم صفحه خالیه و باید باز همه چیز را از اول در حالت pcb هم طراحی کرد!
      چرا خودش همونو در این نما نمایش نمیده؟!!

دیدگاه

احتمالا موقع ایجاد پوشه تیک ایجاد شماتیک روی pcb رو نزدین

دیدگاه

این تیکی که میگید کجاست؟
          موقع ایجاد پروژه layout به صورت ۲ لایه انتخاب کردم و صفحه pcb هم همزمان با شماتیک همان اول باز شد اما وقتی شماتیک را میسازم و به صفحه pcb می روم میبینم بازهم pcb خالی است و باید pcb مدار را هم مجدد از اول ساخت

دیدگاه

درسته همون دو لایه رو باید تیکش رو بزنید ، نمیدونم شاید مشکل از جای دیگه ای هست ????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
              مدار در حالت شماتیک طراحی کردم اما وقتی نمای pcb میزنم صفحه خالیه و باید باز همه چیز را از اول در حالت pcb هم طراحی کرد!
              چرا خودش همونو در این نما نمایش نمیده؟!!
              با درود،
              بعد از تکمیل کردن شماتیک باید در زبانه PCB نوار سمت چپ گزینه Component Mode رو بزنید و قطعاتی که لیست شده رو باید به صفحه وارد کنید.
              و باید طبق راهنمایی Net خود نرم افزار اقدام به مسیر کشی کنید.
              البته بجای مرتب کردن قطعات و مسیر کشی دستی میتونید از نوار بالا Tools گزینه Auto placer رو برای چیدمان اتوماتیک قطعات و گزینه Auto router برای مسیر کشی اتوماتیک انجام بدید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X