دوست عزیز شما میای تو همه تاپیک ها اینو مینویسید، خب این کار را انجام بدهم به نظرتون منطقیه؟ مثلا ۲۰ تا موضوع متفاوت داخل یک تاپیک قاطی هم بحث شه؟ اینجوری موضوعات گم میشه و کارایش برای افراد دیگه و سرچ کردن هم پایین میاد ، افراد پاسخگو هم اذیت میشن مکرر برگردن ببینن چه چیزهایی لابه لای هم گفته شده چه حرفی برای چه سوالی بوده و ...
درود
برای قاطی نشدن پاسخ هر سئوال گزینه ای بنام نقل قول وجود دارد که کاربران برای پاسخ آنرا انتخاب میکنند اگر بخواهیم با استدلال شما پیش برویم که بینهایت تاپیک در مورد یکزمینهخاص باید داشتهباشیم که بعدا در هنگان جستجو باعث سردر گمی دیگر کاربران خواهد شد. دلیل اینکه توی همه این تاپیکها همین مطلب را ارسال کردم جهت توجه شما و ادمین سایت بود.
الان شما که بیشتر اسپم ایجاد کردید دوست عزیز
با نقل قول کردن وسط چندین و چند سوال در یک تاپیک اگر قرار بود کار انجام شود دیگر اینهمه تاپیک و انجمن های جدا ایجاد نمیشد، همرو درهم میریختن یکجا و هرکی نقل قول میکرد و مثل آش همه چیز قاطی هم بود، اتقاقا من از انجمنی های خیلی قدیمی هستم این اکانت جدیدتره و در اکثر انجمن های تخصصی ایران حتی از سال ۸۰ فعال بودم و ادمین ها همیشه برای تفکیک مطالب و اینکه مطالب نامرتبط با تاپیک مطرح نشه تذکر میدادن که تاپیک جداگانه زده شود، لطفا وظیفه ادمین را اجازه دهید خودش انجام دهد، سوال های بنده یک چیز نبودن و هر کدام متفاوت بود و اگرهم نقل قول زده شه کلی زمان سربار برای پیدا کردن هر سوال و جواب مرتبطی برای یوزرهای اینده و خودمان ایجاد می شود.
دیدگاه