من واسه آداپتور SD از یه SIL8 استفاده کردم و پایه های کانکتور رو به پین هدر لحیم کردم
برای microSD هم چیزی پیدانکردم، هرچند میشه ازرو دیتاشیت کانکتور هم پی سی بی شو زد
سلام
قبلا یک کتابخونه برای MMC درست کردم که شامل فوت پرینت و شماتیک MMC هستش
البته چون سوکت های MMC 9PIN توی بازار بیشتر موجود هستش منم برای همین نوع سوکت درستش کردم و دو تا هم باهاش برد زدم دقیقا هم اندازه ی سوکت MMC هستش
سلام
قبلا یک کتابخونه برای MMC درست کردم که شامل فوت پرینت و شماتیک MMC هستش
البته چون سوکت های MMC 9PIN توی بازار بیشتر موجود هستش منم برای همین نوع سوکت درستش کردم و دو تا هم باهاش برد زدم دقیقا هم اندازه ی سوکت MMC هستش
سلام و درود بر شما
فایل ضمیمه شده خالی است !!!
لطفا پیگیری شود .
با تشکر
انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.
پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.
ممنونم از لطف شما واسه آلتیوم میخوام،کم کم میخوام بکشم تو این گیری بیری :cry2:
انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.
ااا مثه اینکه انجمن پروتئوسه :icon_razz:
ولی هرچی سرچ کردم نبود اینو پیدا کردم
دیدگاه