اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتوروت یک لایه با پرتئوس

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتوروت یک لایه با پرتئوس

اندازه ترکها که حل شد
    ولی یه نکته ای ! بعد از سیم کشی ، بر فرض خواستیم یه تیکه از مسیری که داریم ضخامتش کمتر بشه ! چه باید بکنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
      اندازه ترکها که حل شد
      ولی یه نکته ای ! بعد از سیم کشی ، بر فرض خواستیم یه تیکه از مسیری که داریم ضخامتش کمتر بشه ! چه باید بکنیم ؟
      با سلام
      روی اون قسمت از خط کلیک راست کن گزینه change trace style رو انتخاب کن و یکی از اعداد مناسب رو انتخاب کن
      موفق باشی

دیدگاه

اینجوری اندازه کلش کم میشه !
        من می خوام وسط یه مسیر یه تیکشو کم کنم

دیدگاه

اینجوری اندازه کلش کم میشه !
          من می خوام وسط یه مسیر یه تیکشو کم کنم
          من نمیدونم شما به چه دلیل میخوای این کار رو بکنی
          مثلا فرض کنیم بین دو پد 5 سانتی متر trace داریم حالا بخواهیم از این 5 سانتی متر 1 سانتش رو ضخامتش رو کمتر کنیم و بقیه رو همون جور بذاریم نه شکل ظاهریش جالب میشه نه دلیل منطقی برای این کار وجود داره

دیدگاه

این یه چیزه عادیه !
            قرار باشه از بین 2 تا پایه آی سی یه ترک عبور بدیم باید ضخامتش کمتر باشه ! بعد از اون وقتی لازم نیست که ضخامت کم باشه خوب برمیگرده به حالت قبلی !
            همه جا هم استفاده میشه !

دیدگاه

شما دو راه دارید
              یک گزینه کشیدن ترک رو انتخاب کنید و سایز مورد نظر رو انتخاب کنید
              سپس به مرکز ترک مورد نظر بروید و از ابتدای مکانی که میخواهید ترک باریک یا کلفت شود تا انتهای آن یک ترک دیگر بکشید تمام (البته ممکن است اول متوجه باریک ترشدن یا کلفت تر شدن خط نشوید با یک بار زوم کردت تغیرات اعمال میشود!)
              راه دوم که کمی سخت تره ابتدای مکانی از خط رو که میخوایین نازک یا کلفت کنیین روش راست کلیک و سپس trim manualy بزنید و به انتهای مکان مورد نظر بروید و کلیک کنید حالا اون قسمت جدا از بقیه مکانها قابل ویرایش میشود
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

یعنی مثل پروتل هر تیکه از ترک قابل ویرایش نیست ؟

دیدگاه

این یه چیزه عادیه !
                  قرار باشه از بین 2 تا پایه آی سی یه ترک عبور بدیم باید ضخامتش کمتر باشه ! بعد از اون وقتی لازم نیست که ضخامت کم باشه خوب برمیگرده به حالت قبلی !
                  همه جا هم استفاده میشه !
                  من فکر کنم نتونستم منظورم رو خوب منتقل کنم
                  منظور من اینه که چه اصراری هست که از یه مسیر مثلا سه چهار سانتی حتما باید مثلا یک سانتش رو نازک کنیم
                  و چه مشکلی پیش میاد اگه همش رو نازک کنیم ؟ (به نظر من شکل ظاهریش هم این طوری بهتر میشه)
                  اگه ضخامت مهمه پس بهتره اون یه قسمت هم نازک نشه و از یه مسیر دیگه برای عبور استفاده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی

راه دوم که کمی سخت تره ابتدای مکانی از خط رو که میخوایین نازک یا کلفت کنیین روش راست کلیک و سپس trim manualy بزنید و به انتهای مکان مورد نظر بروید و کلیک کنید حالا اون قسمت جدا از بقیه مکانها قابل ویرایش میشود
                    این جوری هر کجای مسیر رو که میخوایین میتونید ویرایش کنید!!!!!!!
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

دقیقاً
                      تا الان که هرچی خواستیم بوده
                      خدا بقیشو خطم به خیر کنه
                      بهتره که ادامه این تاپیک تو تاپیکی که به خاطر این نرم افزار ایجاد شده دنبال بشه
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40610.new#new

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X