اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

چون التیوم واقعا نرم افزار کاربردی و جهانی هست بهترین مرجع هست برای مهندسین الکترونیک به همین علت افراد زیادی کار میکنن با این نرم افزار خب مشخصه دیگه باید فوت پرینتای زیادی و مرجع خوبی براش باشه پرتیوس بیشتر در زمینه شبیه سازی میشناسن البته دارای خطای زیادی هم هست
    موفق باشید
    انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc نمایش پست ها
      بله درسته اما البته نحوه ساخت فوت پرینت رو بلد نیستم و فرصتشو هم خیلی ندارم .
      اصلا نمیدونم چرا فوت پرینتهای آلتیوم و پروتکل خیلی دم دست تر از پروتیئوس هستش !؟ اصلا برای فوت پرینت های پروتیئوس منبع خوبی نیست؟
      الان مثلا من فوت پرینت این نوع یو اس بی رو لازم دارم گشتم پیدا نکردم

سلام
      بفرما برادر اینم فوت پرینتی که میخواهید.
      برای پرتیوس هست (تست شده است) نحوه استفاده : روی قطعه راست کلیک ، بعد کپی تو کلیبرد ، و تو پروژتون ، پیست فرام کلیبرد کنید. ورژن پرتیوس 8.3 هست اگه ورژن پایین تر خواستید بگید تا بزارم.
      تشکر یادت نره
      جدیدترین ویرایش توسط 00098; ۱۸:۰۹ ۱۳۹۵/۰۹/۰۷.

دیدگاه

سلام دوستان
        من نیاز به فوت پرینت LQFN112 در پرتیوس دارم
        البته میخوام از رو ی دیتا شیت این فوت پرینت طراحی کنم و اولین مشکلم اینه که متوجه نشدم تو دیتا شیت پهنای هر پایه آی سی چقدره؟! (ظاهرا 0.37 یا 0.27 میلیمتره !!؟؟) کدومش درسته؟
        دیتا شیت آپلود کردم ممنون میشم دوستان نظری بندازند http://uplod.ir/l6tt22v01vmo/98_23330W.pdf.htm
        جدیدترین ویرایش توسط 00098; ۱۸:۰۷ ۱۳۹۵/۰۹/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 00098 نمایش پست ها
          سلام
          بفرما برادر اینم فوت پرینتی که میخواهید.
          برای پرتیوس هست (تست شده است) نحوه استفاده : روی قطعه راست کلیک ، بعد کپی تو کلیبرد ، و تو پروژتون ، پیست فرام کلیبرد کنید. ورژن پرتیوس 8.3 هست اگه ورژن پایین تر خواستید بگید تا بزارم.
          تشکر یادت نره
          http://uplod.ir/is0zw5d5t5x9/usb.rar.htm
          سلام
          آقا خیلی لطف کردی . تشکر کلیدی دیدم حال نمیده خواستم نقدی تشکر کنم . ممنونم . نسخه پروتئوسی که استفاده میکنم 8.5 هستش
          ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

سلام
            آقا خیلی لطف کردی . تشکر کلیدی دیدم حال نمیده خواستم نقدی تشکر کنم . ممنونم . نسخه پروتئوسی که استفاده میکنم 8.5 هستش
            خواهش میکنم ان شاله که کارت راه بیفته.
            مشکلی نداره تو ورژن بالاتر جواب میده ولی پایین تر جواب نمیده
            اگه مشکلی داشتی مطرح کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 00098 نمایش پست ها
              خواهش میکنم ان شاله که کارت راه بیفته.
              مشکلی نداره تو ورژن بالاتر جواب میده ولی پایین تر جواب نمیده
              اگه مشکلی داشتی مطرح کن.
              سلامت باشی
              توی پروتئوس ابعاد دقیق قطعات رو چطوری باید متوجه بشیم؟ یعنی مثلا قطر پایه یه مقاومت و یا یک دیود که میخواهیم انتخاب کنیم . یا فاصله بین دوپایه قطعات
              و اینکه چطور میشه بخش منفی رو روی بخش pcb ردیف کرد ؟ منظور اینکه در بخش شماتیک با انتخاب المان ground از بخش کتابخونه راحت یک نماد منفی توی شماتیک میگذاره . اما توی بخش pcb نمیشه و همچین گزینه ای نداره . آیا باید کلا مسیر منفی رو هم بکشیم یا خود برنامه فابلیت اینو داره که منفی رو کلا تعریف کنه . مثل حالتیکه منفی رو توی بخشهای خالی مدار پخش میکنه
              مورد بعدی اینکه ابعاد فیبر ور در کجای برنامه باید تعیین کرد ؟

دیدگاه

توی پروتئوس ابعاد دقیق قطعات رو چطوری باید متوجه بشیم؟
                اینجوری

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و اینکه چطور میشه بخش منفی رو روی بخش pcb ردیف کرد ؟ منظور اینکه در بخش شماتیک با انتخاب المان ground از بخش کتابخونه راحت یک نماد منفی توی شماتیک میگذاره . اما توی بخش pcb نمیشه و همچین گزینه ای نداره . آیا باید کلا مسیر منفی رو هم بکشیم یا خود برنامه فابلیت اینو داره که منفی رو کلا تعریف کنه . مثل حالتیکه منفی رو توی بخشهای خالی مدار پخش میکنه
                باید کلا مسیر منفی هارو بکشید.و مسیر مثبت و همینطور باید کلا خودتون بکشید.درطراحی پی سی بی همین خطوط منفی و مثبت تغذیه مهمترین قسمت پی سی بی رو می سازند. چونکه نویز و جریان کشی و خیلی چیزهای دیگه به این دو خط واسته است.توصیه می کنم حتما یه مطالعه ای درباب رسم خطوط تغذیه در پی سی بی داشته باشید.پلی گان ها و ...

اگه منظورتون همون مستطیلی هستش که دورفیبرمیذارن، در عکس بالا که گذاشتم و مرحله 2 که یه فلش دو طرفه هست در همون ستون و بالاتر ازاون فلش یه مستطیل هست همون مستطیل رو انتخاب و دوربردتون درگ کنید.ابعاد بردتون تشکیل میشه.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

البته دوستمون توضیح دادند.
                  ولی برا واضح تر شدن موضوع من این عکس اضافه کردم

دیدگاه

سلام دوستان ، من دنبال فوت پرینت فیش و جک اداپتور ، از این مادگی ها که فروشگاهم موجوده گشتم پیدا نکردم ، چیکار باید کنم ؟؟ ، و یه سوال دیگه ؛ یه سری قطعات پکیج ندارن تو پروتئوس من سوراخ میزنم روی برد و سوراخارو وصل میکنم به جاهایی که لازمه وای این نمیفهمه و جلومو میگیره . چطوری میشه بهش فهموند بیخیال شماتیک بشه ، بذاره کارمونو بکنیم ؟؟ الان اون خطوط زرد رو مخ منه
                    جدیدترین ویرایش توسط RAMONA; ۱۲:۲۷ ۱۳۹۵/۰۹/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAMONA نمایش پست ها
                      چطوری میشه بهش فهموند بیخیال شماتیک بشه ، بذاره کارمونو بکنیم ؟؟ الان اون خطوط زرد رو مخ منه
                      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

من هم یه سوال داشتم چجوری میشه روی پروتئوس با خط پارسی نوشت.و لاتین ننویسیم.
                        من تمام برد های خودم به روش دستی و و با تینرو استون چاپ می کنمو انصافا تمیز تر از بیرون درمیاد.حتی ماژول ها سیم 800 که تراکم پایه های اون خیلی زیاده و به هم نزدیکن با دقت خیلی بالایی می زنه.حالا می خواهم روی فیبرپارسی بنویسم ولی نمیشه.من دیدم که بعضی از مهندسان علی الرغم اینکه پارسی می نویسن ارم ولوگو هم برای اون انتخاب می کنند.
                        راهنمایی لطفا
                        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                          دوست عزیز این رو متاسفانه جواب نداد ، یعنی اصلا گزینه delete فعال نیست ، هرکاریم بگید کردم . نشد که نشد ، چند روزه گیرم رو این قضیه ، help خودش خیلی کامله ولی چیزی در موردش پیدا نکردم البته به سختی متوجه میشدم ، واقعا زبان واجب ترین چیز برای من در هر صورت تشکر

دیدگاه

سلام به همگی https://www.sonelec-musique.com/logi...us_lib_en.html
                            به ایندسایت سر بزنید کتابخونه های خوبی داره ، گفتم شاید به دردتون بخوره
                            به درد من که خورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAMONA نمایش پست ها
                              دوست عزیز این رو متاسفانه جواب نداد ، یعنی اصلا گزینه delete فعال نیست ، هرکاریم بگید کردم . نشد که نشد ، چند روزه گیرم رو این قضیه ، help خودش خیلی کامله ولی چیزی در موردش پیدا نکردم البته به سختی متوجه میشدم ، واقعا زبان واجب ترین چیز برای من در هر صورت تشکر
                              و همچنبن اگه تو گوگل بگردید خیلی خیلی کتابخونه هست برای پروتئوس اما اگه بگردیم
                              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                              --------------------------------------------------------
                              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                              --------------------------------------------------------
                              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

فوت پرینت این کلیدهای ریز که توی فروشگاه هستش لینک زیر

اینو کسی داره برام بفرسته ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X