اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

ممنون از پست کارآمدتون

دیدگاه

دوستان کسی فوت پرینت پاور ال ای دی رو داره ؟

دیدگاه

درود
        بجای اینکه بلافاصله یک تاپیک در این سایت ایجاد کنید و سئوال کنید کمی زحمت کشیده در نت جستجو کنید به پاسخ خواهید رسید. لینک زیر را ببینید :
        https://elho.ir/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D...6%D9%88%D8%B3/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          بجای اینکه بلافاصله یک تاپیک در این سایت ایجاد کنید و سئوال کنید کمی زحمت کشیده در نت جستجو کنید به پاسخ خواهید رسید. لینک زیر را ببینید :
          https://elho.ir/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D...6%D9%88%D8%B3/
          سلام مقاله ای که فرستادید رو خونده بودم ولی چون نسخه پروتئوسم مشکل داره عملا برام کاربردی نبود میخواستم ببین هیچکدوم از دوستان از قبلا فوت پرینت این قطعه رو نداره
          از این که باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام به تازگی با انجمن اشناشدم و نمیدونستم که تاپیک جدید ایجاد کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pooya3481 نمایش پست ها
            سلام مقاله ای که فرستادید رو خونده بودم ولی چون نسخه پروتئوسم مشکل داره عملا برام کاربردی نبود میخواستم ببین هیچکدوم از دوستان از قبلا فوت پرینت این قطعه رو نداره
            از این که باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام به تازگی با انجمن اشناشدم و نمیدونستم که تاپیک جدید ایجاد کردم
            با سلام و احترام
            دوست عزیز برای اینکه خودتون و یا هر شخص دیگری بخواهد فوت پرینت را آماده کند ابتدا باید دیتاشیت قطعه ایی را که میخواهید استفاده کنید معرفی نمایید، معمولا در قسمتهای انتهایی هر دیتاشیت مشخصات و اندازه دقیق پایه های قطعه درج میشود و از روی همان میتوان فوت پرینت دقیقی برای قطعه تولید کرد. اینکه شما بگویید پاور ال ای دی به تنهایی کافی نمیباشد چون مطمئنا تنها یک مدل پاور ال ای دی وجود ندارد.
            موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X