اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد جمپر زدن اتوماتیک در پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد جمپر زدن اتوماتیک در پروتئوس

سلام
    سئوالی که از شما دوستان حرفه ای دارم اینکه من باید مداری رو با پروتئوس بکشم که تقریبا پیچیده است وارتباطهای سیمی زیادی هم داره ومن هم به برد دو رو دسترسی ندارم و از طرفی هم در پایان سیم کشی اتوماتیک سیمهای ارتباط پیدانکرده زیادی هم میمونه که نمیشه اونها رو دستی جمپر زد میخواستم ببینم چطور میشه جمپرها رو هم اتوماتیک روی برد تک رو ارتباط داد ممنون میشم برای تنظیمات من رو راهنمایی کنید

پاسخ : کمک در مورد جمپر زدن اتوماتیک در پروتئوس

منم یه سوال دارم :mrgreen:
    چه جوری میشه در پروتئوس به صورت اتوماتیک شماتیک را به مدار چاپی تبدیل کرد ؟؟؟؟؟
    :icon_razz:
    **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

من هم یه سوال تو این زمینه دارم
      چند وقت پیش قرار بود یه مدار چشمک زن طراحی کنم که استاد معرفی کرده بود از اونجایی که التیوم به نظرم برنامه ی سنگینی بود و من بیشتر با پرتئوس کار کرده بودم مدار رو با پرتئوس طراحی کردم و بعد از کلی گشتو گذار تو اینترنت یه راهی برای تبدیل فایلهای پی سی بی به فایلهای آلتیوم پیدا کردم (به دلیل این که بیشتر شرکتها یا مغازه های تولید برد چاپی از پروتل یا آلتیوم استفاده میکنن) وقتی بردم پیش یارو(منظورم جاییه فایل پروتل رو میگیرنمدار چاپی تحویل میدن) بهم گفت فایلت بدرد نمیخوره چون ما فقط برد یه طرفه میزنیم و سیمهات نباید از رو هم رد شن و من هم چون نیاز داشتم و نمیتونیتم بیتر از این این پروژه رو به تاخیر بندازم مجبور شدم قبول کنم که طرف خودش مدار رو طراحی کنه وقتی هم که مدار چپیش رو تحویل گرفتم سیم ها هیچکدوم از روی هم رد نشده بودبه غیر از یه جامپر،میخواستم بدونم چطور میشه این کار رو در پرتئوس یا آلتیوم انجام داد که سیم ها از روی هم رد نشن! الگخ اموزشتون همراه عکس هم باشه عالی میشه
      ممنون :nerd: :redface:
      خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
      "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

کسی میدونه معمولا شرکت ها چند واسه طراحی میگیرند؟

دیدگاه

من که یه بار دادم 5000 تومن به خاطر یه چشمک زن ازم گرفتن!!!!! oo:
          خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
          "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X