اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

متریک کردن اندازه ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

متریک کردن اندازه ها

سلام چجوری میشه تو پرتئوس تمام اندازه ها رو متریک کرد!؟ قبلا یه جا پیداش کرده بودم الان یکی دو هفته ای هست میچرخم پیداش نمیکنم! :redface: :biggrin:

پاسخ : متریک کردن اندازه ها

سلام ، تو کدوم محیط منظورته ؟ ISIS یا ARES ؟
    از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

روی کیبرد M روبزن
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

هر دو :biggrin:
        تو isis راهی هست کاری کنیم به طور پیشفرض فوت پرینت های متریک رو انتخاب کنه ؟
        توی ares هم دنبال روشی هستم که مقادیر قسمت تنظیمات و رول منیجر به متریک تبدیل بشن
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          روی کیبرد M روبزن
          اخه این فقط سیستم نمایشی رو تغییر میده

دیدگاه

راستی دوستان با چه شورتکاتی میشه در هنگام پلیس قطعه رو چرخوند یا تنظیماتشو تغییر داد؟

دیدگاه

تو هر دو محیط بصورت پیشفرض فوت پرینت ها با mm یا in نمایش داده میشه ( اگه فاصله کم باشه با mm نشون میده ولی اگه زیاد باشه با inch ) درسته ؟
              ولی اگه خواستی تو Ares صفحه کار متریک بشه همون کاری که آقای کاخکی گفتن رو انجام بده یا اینکه از قسمت view گزینه متریک رو انتخاب کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                راستی دوستان با چه شورتکاتی میشه در هنگام پلیس قطعه رو چرخوند یا تنظیماتشو تغییر داد؟
                قطعه رو انتخاب کن + زاویه قرار گیری قطعه رو مشخص کن(توسط نوار سمت چپ پایین صفحه) + بعد قطعه رو قرار بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X