اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سئوال در مورد طراحی مدار در پرتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سئوال در مورد طراحی مدار در پرتئوس

با سلام بر دوستان عزیز
    میخواستم بدونم فرق بین اینکه ما دو مدار را به دو صورت متفاوت طراحی کنیم چی هست!!
    مثلا چرا در این مدار به جای اینکه از کانکتور باتری استفاده کنه از اتصالات VCC یا power و ground استفاده کرده؟؟ ایا فرقی دارند؟؟ ایا میشه این سبک را به نوع کانکتوری(ترمینال یا باتری:اگه درست گفته باشم!!)در اورد! یعنی تبدیلش کرد؟؟

توی این مدار به این سبک که می بینید طراحی شده!!یعنی باتری 6 ولت(کانکتور) استفاده شده به صورت مستقیم!!! دیگه از power یا gnd استفاده نشده!! ایا سلیقه ای هست؟

سپاس

پاسخ : چند سئوال در مورد طراحی مدار در پرتئوس

فرقی نمی کنه دوست عزیز این از جمله قابلیت های نرم افزار پروتئوس است که در خودش جای داده می تونی از VCC و ground استفاده کنی یا از باتری برای اتصال به مثبت یا منفی مدار
    اینو هم بگم که power در حالت عادی 5 ولت است که با دوبار کلیک روش می تونی مقدارشو تغییر بدی

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ولی اگه من بخوام مدار اولی (ic 555) را به مدل کانکتوری تبدیل کنم(باتری یا ترمینال)!باید چه کار کنم!؟ از نظر سیم کشی میگم! ایا میتونم مدل vcc و gnd را به مدل کانکتوری تبدیل کنم؟
      سپاس

دیدگاه

کسی نیست !راهنمایی کنه!

دیدگاه

با سلام
          فرقی نمی کنه شما از باتری استفاده کنی یا vcc مهم اینکه تغذیه ای سی رو تامین کنی اون vcc رو طراح نرم افزار گذاشته برای راحتی کار
          داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
          پیامبر اکرم (ص)
          علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
          اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

اگه منظورت اینه بفرما مدار اولی با باتری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
              ممنون دوست عزیز: ولی اگه من بخوام مدار اولی (ic 555) را به مدل کانکتوری تبدیل کنم(باتری یا ترمینال)!باید چه کار کنم!؟ از نظر سیم کشی میگم! ایا میتونم مدل vcc و gnd را به مدل کانکتوری تبدیل کنم؟
              سپاس
              با سلام

تنها کافی است یک فوت پرینت برای باطری انتخاب کنید و احتیاجی به گذاشتن کامپوننت اضافی مثل "conn-sil2" ندارید

دیدگاه

ممنون دوستان: یک سئوال!
                جناب javad jtag : توی ان تغییراتی که توی مدار 555 ایجاد کردید: یعنی کانکتور باتری گذاشتید: جهت اش سمت راست مدار هست :سمت led ها گذاشتید!! ایا اگر بخواهیم کانکتور را سمت 555 بگذاریم (سمت چپ مدار): مشکلی پیش میاید؟
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                دوستان :من یک مدار فلشر ساده طراحی کردم توی پرتئوس:توی شبیه سازی جواب داد: من pcb را توی Ares طراحی کردم: میخواستم بدونم ایا درست طراحی کردم: لطفا بررسی کنید:جایی ایا نیاز به جامپر داره!!!!کلا اشکالاتش را بگید لطفا!!
                http://uplod.ir/uzlyprpbwr5s/flasher.rar.htm
                سپاس فراوان

دیدگاه

دوستان لطفا راهنمایی کنید!

دیدگاه

ممنون دوستان: یک سئوال!
                    جناب javad jtag : توی ان تغییراتی که توی مدار 555 ایجاد کردید: یعنی کانکتور باتری گذاشتید: جهت اش سمت راست مدار هست :سمت led ها گذاشتید!! ایا اگر بخواهیم کانکتور را سمت 555 بگذاریم (سمت چپ مدار): مشکلی پیش میاید؟
                    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    دوستان :من یک مدار فلشر ساده طراحی کردم توی پرتئوس:توی شبیه سازی جواب داد: من pcb را توی Ares طراحی کردم: میخواستم بدونم ایا درست طراحی کردم: لطفا بررسی کنید:جایی ایا نیاز به جامپر داره!!!!کلا اشکالاتش را بگید لطفا!!
                    http://uplod.ir/uzlyprpbwr5s/flasher.rar.htm
                    سپاس فراوان
                    نه فرقی نمی کنه هر جا دوست داری بذار فقط پایه 4 و8 آی سی و مقاومت R2 و R4 را را بده به مثبت باتری یا یکی از پایه های کانکتور و پایه 1 آی سی و خازن C1 و C2 و کاتد LED D2 را بده به منفی باتری یا پایه دیگر کانکتور همین :angry:
                    یه زحمتی بکش مدارتو روی برد برد یا برد سوراخ دار ببند و نتیجهشو ببین تا روند مدار بستن دستد بیاد :read:

دیدگاه

یه زحمتی بکش مدارتو روی برد برد یا برد سوراخ دار ببند و نتیجهشو ببین تا روند مدار بستن دستد بیاد :read:
                      ممنون دوست عزیز: چه ربطی به پرتئوس داره!!! من گفتم یکی ان فایل پروژه را چک کنه! ببینه درست طراحی کردم!!! گمان نکنم 2 دقیقه هم وقت شما را بگیره!

دیدگاه

سلام: یک سئوال:
                        ایا توی پرتئوس هر چیزی را میشه شبیه سازی کرد؟؟؟ یا مخصوص مدارات چشمک زن هست!؟
                        فرض کنید یک مدار دارید که با ldr کار می کند !! چطور می توان نور ldr را در پرتئوس کم کرد تا واکنش نشان دهند!! مثلا یک led را روشن کند!!
                        سپاس

دیدگاه

سلام: یک سئوال:
                          ایا توی پرتئوس هر چیزی را میشه شبیه سازی کرد؟؟؟ یا مخصوص مدارات چشمک زن هست!؟
                          فرض کنید یک مدار دارید که با ldr کار می کند !! چطور می توان نور ldr را در پرتئوس کم کرد تا واکنش نشان دهند!! مثلا یک led را روشن کند!!
                          سپاس
                          خیلی چیزها را میشه شبیه سازی کرد تا مدار چی باشه
                          مثل ldr که قطعش در کتابخانه وجود داره و راحت می تونی با یک 741 یک فتوسل بسازی

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: به نظر شما ایا میشه این مدار را شبیه سازی کرد! مثلا رله اش پایه هاش فرق میکنه با ان چیزی که توی واقعیت هست! لامپ اش را چطور روشن می کنند!؟! نور چطور به ldr می دهند!؟؟

سپاس

دیدگاه

دوست عزیز گفتنش راحن هست!! انجام دادنش سخت هست!! یکم توضیح بدهید! چی به چی هست!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X