اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فوت پیرینت ال سی دی کارکتری 20*2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فوت پیرینت ال سی دی کارکتری 20*2

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید

فوت پیرینت ال سی دی کارکتری 2*20 و 4*20 همراه با جای سوراخ های اسپیسر برای پروتئوس با تشکر فراوان
    جدیدترین ویرایش توسط Azadfalah; ۱۲:۴۶ ۱۳۹۵/۰۷/۰۲.
    I'm going to
    RWTH Aachen
    University

پاسخ : فوت پیرینت ال سی دی کارکتری 20*2

مگه فوت پرینتش واسه پین هدر نیست؟ خب شما باید از پین هدر استفاده کنی. واسه سوراخ ها هم خودت می تونی دستی بذاری. فکر کنم پروتئوس داشته باشه. فقط با یه خط کش مقادیر رو اندازه بگیر و روی برد قرار بده.

دیدگاه

گفتم شاید یکی قبلا زحمتش رو کشیده و بخواد به اشتراک بزاره .

ممنون

up up up up up up
      جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۴:۵۰ ۱۳۹۵/۰۵/۲۴.
      I'm going to
      RWTH Aachen
      University

دیدگاه

سلام دوستان
        دیتاشیت ال سی دی 4 در 20 فروشگاه ECA رو باید از کجا دانلود کنم ؟ من احساس میکنم چند نمونه وجود داره و سوراخ هاشون با هم متفاوته الان یه نمونه دارم که با دیتاشیت های تو اینترنت سازگار نیست و فاصله سوراخ هاش بیشتره میخوام PCB رو ارسال کنم و فقط گیر همینم

با سپاس

I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
          سلام دوستان
          دیتاشیت ال سی دی 4 در 20 فروشگاه ECA رو باید از کجا دانلود کنم ؟ من احساس میکنم چند نمونه وجود داره و سوراخ هاشون با هم متفاوته الان یه نمونه دارم که با دیتاشیت های تو اینترنت سازگار نیست و فاصله سوراخ هاش بیشتره میخوام PCB رو ارسال کنم و فقط گیر همینم

با سپاس

حتما باید السیدی به دستت برسه تا ابعادش رو متوجه بشی. توی فروشگاه هم نمیشه هر دفعه که جنس تامین بشه بشینن یکی یکی اندازه بزنن. از سایت های دیگه هم که اندازه زدن بخری متوجه میشی که اندازه ها فرق داره
          الان توی بازار حدود 5 مارک برای السیدی های کاراکتری هست که ابعادشون در حد 5میلی متر فرق داره

دیدگاه

تا ۷ روز من قول آپدیت تمام LCD های فروشگاه رو میدم.
            در مورد سورس خرید چون مستقیم از چین شدن دیگه ثابت هست و ۲ ۳ مدل از هر LCD برای فروش خواهد بود و در عوض سایز بندی کامل خواهند داشت
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
              حتما باید السیدی به دستت برسه تا ابعادش رو متوجه بشی. توی فروشگاه هم نمیشه هر دفعه که جنس تامین بشه بشینن یکی یکی اندازه بزنن. از سایت های دیگه هم که اندازه زدن بخری متوجه میشی که اندازه ها فرق داره
              الان توی بازار حدود 5 مارک برای السیدی های کاراکتری هست که ابعادشون در حد 5میلی متر فرق داره
              سلام ممنون دوست عزیز ولی من یه برد نمیخوام بزنم تعداد بالاست برای همین
              منتظر میمونم تا اینشالله فروشگاه اطلاعات رو اضافه کنه

RWTH Aachen
              University

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X