اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی طراحی PCB در محیط پروتئوس و رفع عیوب طراحی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی طراحی PCB در محیط پروتئوس و رفع عیوب طراحی

سلام
    توی بخش درخواست فوت پرینت حواسم نبود داشتم راهنمایی در مورد نحوه کار و طراحی رو میپرسیدم که دوستان عزیز کاربران atmel-avr و 00098 لطف کردند راهنمایی کردند . منتها الباقی مشگلات را در تاپیک جداگانه اعلام میکنم که مشگل قوانین به وجود نیاد
    توی مداریکه کشیدم وقتی میخوام از پایه میکرو 32 پایه 13 مدار رو بکشم . مسیر از داخل پایه مرکز قرار نمیگیره و هر کاری میکنم با زاویه میاد بیرون . لطفا عکس رو ببینید . قسمتیکه با رنگ زد مستطیل مشخص کردم . چی کار باید بکنم ؟
    [IMG][/IMG]
    ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

پاسخ : درخواست راهنمایی طراحی PCB در محیط پروتئوس و رفع عیوب طراحی

نوشته اصلی توسط hamed-pc نمایش پست ها
    سلام
    توی بخش درخواست فوت پرینت حواسم نبود داشتم راهنمایی در مورد نحوه کار و طراحی رو میپرسیدم که دوستان عزیز کاربران atmel-avr و 00098 لطف کردند راهنمایی کردند . منتها الباقی مشگلات را در تاپیک جداگانه اعلام میکنم که مشگل قوانین به وجود نیاد
    توی مداریکه کشیدم وقتی میخوام از پایه میکرو 32 پایه 13 مدار رو بکشم . مسیر از داخل پایه مرکز قرار نمیگیره و هر کاری میکنم با زاویه میاد بیرون . لطفا عکس رو ببینید . قسمتیکه با رنگ زد مستطیل مشخص کردم . چی کار باید بکنم ؟
    [IMG][/IMG]
    دوست عزیز شما روی پد زوم کنید ببینید زائده ای وجود نداره ؟چون امکان داره چند باار ترک رو رسم کرده باشید و پاک کردید جامونده باشه زوم کن اگر ندیدی بیا یه خروجی از مدارچاپیت بگیر تا مطمعا بشی
    اگر بدرد خورد تشکر لطفا
    انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atmel-avr نمایش پست ها
      دوست عزیز شما روی پد زوم کنید ببینید زائده ای وجود نداره ؟چون امکان داره چند باار ترک رو رسم کرده باشید و پاک کردید جامونده باشه زوم کن اگر ندیدی بیا یه خروجی از مدارچاپیت بگیر تا مطمعا بشی
      اگر بدرد خورد تشکر لطفا
      نه اتفاقا دیدم وقتی زوم میکردم زائده دیده میشد . اونا رو هم پاک میکردم اما باز هم مسیر با انحراف کشیده میشد
      اما یه کاری کردم فعلا درست شده توی منوی view گزینه snap را روی 5th گذاشتم و مسیر رو رسم کردم خوب شد . البته نمیدونم این کار درسته یا نه

اعدادیکه روی خطوط با شماره های 000014% و یا 00005% نمایش میده نشونه چیه ؟
      جدیدترین ویرایش توسط hamed-pc; ۰۴:۵۶ ۱۳۹۵/۰۹/۰۸.

دیدگاه

توی منوی view گزینه snap را روی 5th گذاشتم و مسیر رو رسم کردم خوب شد . البته نمیدونم این کار درسته یا نه
        سلام
        بله باید همین کار میکردی . البته میتونستی روی th1 هم بزاری (با فشردن دکمه ctrl +F1)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اعدادیکه روی خطوط با شماره های 000014% و یا 00005% نمایش میده نشونه چیه ؟
        شماره نت هست که پرتیوس به صورت اتوماتیک به خطوطی که اسم ندارن ، اختصاص میده.

دیدگاه

سلام
          امروز میخواستم نقاط منفی مدار را به همدیگه برسونم هر کاری میکردم توی اتصال مسیرها به هم همش ورود ممنوع نمایش میداد .
          مثل عکس زیر که مدار منففی رو وقتی میخوام به ابن قسمتیکه دایره قرمز کشیدم برسونم علامت ورود ممنوع نمایش میده .
          [IMG][/IMG]
          ]برای رسون منفی مدار به قطعات و مسیرها چطوری باید عمل کنم ؟

دیدگاه

]برای رسون منفی مدار به قطعات و مسیرها چطوری باید عمل کنم ؟
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
              ممنونم . اما دقت کنید من تمامی مراحل رو که گفتید رو مدار بالا رو کشیدم که به اینجا رسیده . برای منفی رسوندن به قطعات نمیشه از یک مسیر به یک مسیر دیگه ارتباط داد . به پایه قطعه میشه اما اگر یکبار به پایه متصل شده باشه دیگه نمیتونه از همونجا انشعاب بگیره . عکس بالا رو که فرستادم دقت کن

دیدگاه

من این و امتحان کردم ولی مشکلی نداشت وبه راحتی بیش از چهارانشعاب وصل میشد

ممنونم . اما دقت کنید من تمامی مراحل رو که گفتید رو مدار بالا رو کشیدم که به اینجا رسیده . برای منفی رسوندن به قطعات نمیشه از یک مسیر به یک مسیر دیگه ارتباط داد . به پایه قطعه میشه اما اگر یکبار به پایه متصل شده باشه دیگه نمیتونه از همونجا انشعاب بگیره . عکس بالا رو که فرستادم دقت کن
                تنظیمات پروتئش رو مانند تنظیمان تصویر پایین دربیار .
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                  من این و امتحان کردم ولی مشکلی نداشت وبه راحتی بیش از چهارانشعاب وصل میشد

تنظیمات پروتئش رو مانند تنظیمان تصویر پایین دربیار .
                  سلام
                  تقریبا تنظیمات همونیه که شما فرستادید . اما مشگل همچنان باقی است . از همان خطوط آبی زیر برد نمیشه انشعاب گرفت با همان خطوط آبی . میشه تگ زد اما از خود خطوط نمیشه استفاده کرد
                  [IMG][/IMG]

با سلام
                  دوستان من مدار را به طور کامل کشیدم . حالا برای اینکه بفهمم اصلا اصول مسیر ها و اندازه ها درسته . آیا کار خاصی باید بکنم ؟
                  مثلا ابعاد ترکها و نسبت فاصله ترکها با ویا ها و قطعات حد اقل چقدر باید باشه ؟ و این فاصله را چطوری باید توی برنامه تنظیم کرد ؟
                  مورد بعدی اینکه در منوی Out Put/ گزینه Pre-production check را که انتخاب میکنم توی تستهاییکه انجام میده گزینه
                  Board Edge Incomplet ارور میده برای رفع این مورد چی کار باید بکنم ؟ در ضمن ابعاد برد هم مشخص کرده ام

سلام
                  مدتیه منتظرم راهنمایی دوستان هستم نمیدونم چرا خبری نیست ازشون . هر چی پیام خصوصی هم میفرستم . نمیدونم چرا پاسخی نیست یا اینکه پیغام بهشون نمیرسه . در هر صورت :
                  اون مشگل ارور Board Edge را پیدا کردم و حل شد
                  --------------------
                  حالا میخوام ابعاد اندازه های سوراخهای قطعات مثل مقاومته و خازنها و ... فاصله ما بین قطعات و ترکها و ویا ها را بدونم تا موقع بردن برای سوراخکاری به مشگل نخوره . میخواستم خواهش کنم .دوستان لطفا ابعاد و فاصله استاندارد قطعات رو برام بفرستند اگر جدولی داره .
                  سوال بعدی اینکه . توی پروتیوس ابعاد رو بر اساس th میزنه . این منظورش اینچه ؟ . نمیشه اینارو بر اساس میلیمتر بنویسه ؟ یا نیازی نیست؟
                  با تشکر
                  جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۴:۵۹ ۱۳۹۵/۱۰/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X