اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای تبدیل فایل پروتئوس نسخه 8.6 به آلتیوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای تبدیل فایل پروتئوس نسخه 8.6 به آلتیوم

چشم . خیلی ممنونم شما لطف دارید . باید حتما خودم انجام بدم که بدونم چی به چیه
    آموزش آلتیوم رو هم دارم نگاه میکنم ببینم چطوری هستش . اما لذت اینجا پرسیدن و جواب گرفتن و یاد گرفتن چیز دیگه ایه
    ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
      خب فردا تماس بگیر ببین فدک برات این کار رو می کنه هزینه اشو می تونی براشون کارت به کارت کنی...
      حیف من وقت ندارم وگرنه برات می کشیدم کاری نداره بابا. میتونی اموزش التیوم رو از فرا درس بخری 3 روز بعد اگه پی گیر باشی PCB رو زدی
      سلام مجدد
      آقا من آموزشها رو در این دو روز نگاه کردم . منتها موردیکه من دارم رو نشد حل کنم
      سوراخهای کانکتور ها و ویاها همه بسته هستش و وقتی روشون کلیک میکنم که بتونم سوراخها رو بهش تعریف کنم بخش Drill hool اصلا خاموشه کلا . نمیدونم این بخش رو میشه فعال کرد که بتونم سوراخها رو بهش بدم ؟

دیدگاه

سلام . فعلا که تا حالا کسی مشگل رو حل نکرده .
        داشتم سرچ میکردم تو انجمن دیدم کسایی هستند که این مشگل رو داشتند اما معلوم نشد بالاخره حل شد یا نه
        سلام و درود بر شما در انتقال یک pcb از پروتیوس به آلتیوم به روش import سوراخ های پد ها در آلتیوم ناپدید شده اند باید چیکار کنم که این مشکل حل شه این pcb خیلی برام مهمه با تشکر از شما

سلام دوستان موقع تبدیل همه کار رو درست انجام میدم اما التیوم موقع آنالیز یک خطا میگیره و میگه no tools defined in nc tools table کسی میتونه کمک کنه بدجوری گیر افتادم دقیقا هم بعد این پروژه میخواستم برم فقط تو التیوم کار کنم

دیدگاه

سلام
          منم این مشکل که جای سوراخها را پر نشون میده را دارم
          پی سی فدک میگه اگر ورژن پروتئوس زیر 8.5 باش میتوانه تبدیل به التیوم کن در کل من فکر کنم ورژن 8.6 مشکل داره
          حالا دونبال یک راهی هستم که بتونک پی سی بی که کشیدم از ورژن 8.6 به زیر 8.5 ببرم ببینم چی میشه کسی میتوان کمک کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X