اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در خصوص طراحی PCB مدار در پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواهشمندم در خصوص نحوه طراحی PCB مدار در پرتئوس مرا راهنمایی کنید خصوص در خصوص قطعاتی که در پروتئوس مدل شبیه سازشده ندارد و باید خودمان المان مورد نظرمون رو طراحی کنیم.
    ر کجا خواست مرا نفس کشید *** عاقبت موی سرم کرد سفید.
    عمر من طی شدو بیچاره شدم *** مانده از هر درو هر خانه شدم.
    هست بیماری نفسم لاعلاج *** من سرا پا احتیاجم احتیاج
    باز کن در یا الهی آمدم ****با تمام روسیاهی آمدم

با سلام
    دوست عزیز معمولا قطعات مورد استفاده در پروتیوس طوری نیستند که بشه اونا رو ادیتت کرد و به راحتی مدل های مورد نظ ررو به اونا اضافه کرد

این کاررو توسط برنامه نویسی ++VCانجام می دند که اونم شرکت های طراح قطعات و خود شرکت لب سنتر توانائی انجمشو دارند( و برنامه نویسان حرفه ای)
    ولی درممورد طراحی PCBبهتره خودتون رو خسته نکنید شاید چند امکان این نرم افزار ادم رو به تعجب وادار بکنه
    ولی فعلا برای طراحی PCBهمون پروتل خیلی عالیه و امتحان خودشو پس داده ولی اگر شما احتیاج داری به من خبر بده من برات یه فایل اموزش اماده بکنم

موفق باشی

دیدگاه

در خواست اون مطلب آموزشی

سلام آقا رضای عزیز:
      با مدیریت خوبی که تواین قسمت از انجمن از شما دیدم مطمئنم منو در آموزش طراحی pcb مداراتی را که لازم دارم کمک می کنی. بی صبرانه منتظرم اون فایل آموزشی رو دریافت کنم.
      ر کجا خواست مرا نفس کشید *** عاقبت موی سرم کرد سفید.
      عمر من طی شدو بیچاره شدم *** مانده از هر درو هر خانه شدم.
      هست بیماری نفسم لاعلاج *** من سرا پا احتیاجم احتیاج
      باز کن در یا الهی آمدم ****با تمام روسیاهی آمدم

دیدگاه

چشم از امروز برات شروع می کنم

دیدگاه

پاسخ : کمک در خصوص طراحی PCB مدار در پروتئوس

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
          چشم از امروز برات شروع می کنم
          :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
          سلام آقا رضا.
          این امروزی که فرمودید وتو یک تاپیک مشابه هم قولشو دادین کی میاد.
          باور کنید منم شدیدا دنبال این آموزشم .
          مشکل اصلی من اینه که من می خوام فیبر یک لایه طراحی کنم ولی پرتئوس خودش دولایه (دو رو ) طرح میکنه.
          هرچی هم ور رفتم به نتیجه ای نرسیدم.
          خواهشا راهنمایی کنیید.
          ممنون.
          خبرآمد خبری در راه است
          سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

سلام دوستان .
            مثل اینکه آقایان مدیران خیلی سرشان شلوغه .
            بهر حال با کسب اجازه از اساتید :
            من خودم پس از ور رفتن زیاد تونستم دست وپ شکسته کارایی رو بکنم .
            برای رسم pcb در پروتئوس پس از رسم کامل نقشه وذخیره اون در isis روی گزینه سمت راست در نوار ابزار به نام ARES کلیک می کنیم.
            درقسمت components لیست قطعات ظاهر می شه . یکی یکی اونارو در جای مناسب قرار می دیم. با کلیک راست می تونیم قطعه مورد نظر رو انتخاب کرده و با استفاده از گزینه های نوار ابزار اونارو تغییر محل یا چرخش بدیم .
            پس از آنکه تمام قطعات رو در محل دلخواه گذاشتیم . گزینه Autoroute را زده که در این حال طرح فیبر مدار چاپی بصورت دو رو ساخته می شه . برای ویرایش لایه های می تونید از گزینه track placement and editing واقع در نوار ابزار سمت چپ صفحه استفاده کنید.
            اینها اطلاعات ناقص بنده بود خوشحال می شم بقیه دوستان هم اطلاعات بیشتری بدن.
            خبرآمد خبری در راه است

دیدگاه

سلام. :redface:

فایل زیر رو مطالعه کنید. امیدوارم مفید باشه.

http://www.4shared.com/file/6284415/d49a1a92/_2__1.html

در ضمن آموزش Proteus قمت اولش در قسمت دانلود مقالات آموزشی هستش! اسم تاپیک هم آموزش Proteus 6.9 هستش.

سعی میکنم تا آخر هفته اطلاعات بیشتری در مورد ARES در اختیارتون بزارم.

با عرض پوزش از دیرکرد در جواب.

BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_h

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                سلام آقا رضا.
                این امروزی که فرمودید وتو یک تاپیک مشابه هم قولشو دادین کی میاد.
                باور کنید منم شدیدا دنبال این آموزشم .
                مشکل اصلی من اینه که من می خوام فیبر یک لایه طراحی کنم ولی پرتئوس خودش دولایه (دو رو ) طرح میکنه.
                هرچی هم ور رفتم به نتیجه ای نرسیدم.
                خواهشا راهنمایی کنیید.
                ممنون.
                با سلام
                چشم دیگه قول بی خودی نمی دم
                درورد این تک ایه و دو رویه باید تنظیم مربوط به این بخش طراحی اتوماتیک رو که تعیین می کنه فیبرت به چه صورتی باید طراحی بشه رو درست تنظیم بکنی
                وگرنه به صورت پیش فرض فیبرت دولایه طراحی میشه

پروتیوس یه ایرادی داره که مثل نرم افزاری دیگه نمیشه به یه هدفی به وسیله چند راه رسید و باید دقیق بدونی بایدچی کار بکنی
                من الان نرم افزار رو ندارم نگاه می کنم بهتون می گم( البته این بار قول بی خودی نمی دم :redface

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ybshokouhi
                  سلام. :redface:

فایل زیر رو مطالعه کنید. امیدوارم مفید باشه.

http://www.4shared.com/file/6284415/d49a1a92/_2__1.html

در ضمن آموزش Proteus قمت اولش در قسمت دانلود مقالات آموزشی هستش! اسم تاپیک هم آموزش Proteus 6.9 هستش.

سعی میکنم تا آخر هفته اطلاعات بیشتری در مورد ARES در اختیارتون بزارم.

با عرض پوزش از دیرکرد در جواب.

سلام ضمن عرض تشکر از جنابعالی وهمچنین آقای حاجی زاده .
                  ظاهرا لینک مشکل داره لطف کنید یک بار دیگه لینک صحیح رو بذازید.
                  ممنون می شم.
                  خبرآمد خبری در راه است

دیدگاه

:question:
                    سلام. امیدوارم خوش و خرم باشید.
                    من لینک رو بررسی کردم، درست هستش! 3 بار هم Download کردن این فایل رو!! یه بار دیگه سعی کنید، اگر نشد، Email تون رو بدین براتون Email میزنم.
                    BNTSTBNT

دیدگاه

با تشکر مجدد.
                      متاسفانه من نتونستم فایل رو دانلود کنم یعنی پس از تمام شدن ثانیه شمار وزدن download دوباره همون صفحه رو می اره وشروع به شمارش می کنه.
                      لطفا اگه امکان داره یک لینک دیگه بدید.
                      خبرآمد خبری در راه است

دیدگاه

سلام به دوستان گرامی

من هم با پروتئوس این مشکل رو داشتم ولی از یکی از دوستان تو سایت مشکل رو پرسیدم و ایشون هم راهنمایی کردن من هم این مطلب رو اینجا میگم شاید به درد بخوره

برای اینکه فیبر یک رو بکشه شما بعد از اینکه نقشه مدارتون رو تو isis کشیدین و به ARES انتقا ل دادین از منوی بالا گزینه SYSTEM را انتخاب میکنید و سپس از این منو گزینه

SET STRATEGIES را باز میکنید تو صفحه باز شده شما در سمت چپ 2 رنگ آبی و قرمز رو مشاهده میکنید که در واقع رنگ دو لایه برد هستن شما با توجه به نیاز خودتون و اینکه

از کدام لایه استفاده میکنید این گزینه یعنی HOZ ) PAIR )

( VER)

رو تغییر میدین و یکی از این دو گزینه رو NON میکنید البته دولایه بودن بردتون بستگی به مدارتون هم داره اگه خیلی پیچیده باشه و فضای کمی داشته باشه نمیتونه کامل بکشه و ارور میده

امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشید
                        چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_h
                          با تشکر مجدد.
                          متاسفانه من نتونستم فایل رو دانلود کنم یعنی پس از تمام شدن ثانیه شمار وزدن download دوباره همون صفحه رو می اره وشروع به شمارش می کنه.
                          لطفا اگه امکان داره یک لینک دیگه بدید.
                          سلام. امیدموارم از لینک زیر بتونید دانلودش کنید.

http://www.box.net/public/k4hv5rxyrv
                          BNTSTBNT

دیدگاه

با سلام
                            دوست عزیز
                            شما بعد ازاینکه مدارخودتون رو تحت محیط ISISطراحی کردید توسط کلید میانبرAlt+Aمی تونید Net Listاین قطعات رو وارد محیط طراحی PCBیعنی ARES بکنید (چون شما می خواهید طراحی رو به صورت اتوماتیک انجا بدید باید این پروسه رو دنبال بکنید درصورتیکه می خواهید دستی طراحی بکنید دیگه امکان طراحی اتوماتیک رو نخواهید داشت.)

ذراین مرحله توی محیط PCBباید چیدمان قطعات رو انجام بدید البته این کار به روش اتوماتیک توسط خود نرم افزار قابل اجراست ولی بنا به دلایل تابلوئی بهتره قطعات رو خودتون بچینید.

توی محیط اگه دقت بکنید تمام قطعات سمت چپ داخل قسمتی به اسم Components قرار گرفته اند
                            با کلیک روی اسم هر قطعه اون قطعه وارد محیط PCBمیشه ( اگه قطعه رو Deleteبکنید دوباره اسم اون قطعه توی قسمت Components پدیدار خواهدشد.)

بعد ازاتمام کار چیدن المان ها باید تنظیمات مخصوص به طراحی اتوماتیک نرم افزاری رو انجام بدید.
                            متاسفانه توی پروتیوس مثل نرم افزارهای استاندارد دیگه برای انجام یه کار چند روش وجودنداره و باید دقیقا روش کار رو بدونید ( اینم خوب یه خارروی یه دونه گل سرخه)

به منوی زیر مراجعه بکنید
                            Tools----> Auto Route
                            جلوی قسمت Router Options روی گزینه Edit Strategies کلیک بکنید در این حالت پنجره ای باز میشه که شما می تونید در این قمست تمام تنظیمات خودتون رو روی مشخصه های اصلی انجام بدید
                            اعم از فعال و یا غیرغعال کردن و edit کردن تمام لایه ها – ویاها – خطوط مدارچاپی – ازنظرضخامت و اندازه و یا مشخصات ..........
                            بعد از اتمام کار توی این قمست که فکر کنم مشکل اصلی شما بود
                            کافیه به قسمت Tools -- > Auto Router برگردی و با کلیک روی OKنرم فزار کار طراحی اتوماتیک رو شروع بکنه.

خوب این توضیحات کلی بود اگه باز مشکلی بود بگو کمک بکنم
                            البته این دفعه دیگه این اخلاق بدم یعنی قول بی خودی رو می ذارم کنا
                            مطمئن باش
                            موفق باشی.

دیدگاه

توی محیط اگه دقت بکنید تمام قطعات سمت چپ داخل قسمتی به اسم Components قرار گرفته اند
                              با کلیک روی اسم هر قطعه اون قطعه وارد محیط PCBمیشه ( اگه قطعه رو Deleteبکنید دوباره اسم اون قطعه توی قسمت Components پدیدار خواهدشد.)

بعد ازاتمام کار چیدن المان ها باید تنظیمات مخصوص به طراحی اتوماتیک نرم افزاری رو انجام بدید.
                              روش Auto place برای قرار ادن اتوماتیک قطعات:
                              دور بردتون رو مشخص کنین و Tools----> Auto Placer
                              {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X