دوست عزیز دستگاههای بیسیم الزاما نباید دارای دستگاه مادر باشند معمولا در ارتباط بین دو دستگاه خارج از برد همدیگه دستگاه مادر نقش ایستگاه رله رو بازی میکنه بعلاوه اینکه خودش هم میتونه با دستگاههای زیر مجموعه اش ارتباط جداگانه داشته باشه.دستگاههای فرستنده گیرنده موسوم به واکی تاکی بدون دستگاه مادر هم میتونند با هم ارتباط برقرار کنند.
سخت ترین قسمت توی طراحی بیسیمها طراحی قسمت اسیلاتوره مخصوصا توی فرکانسهای بالا که اگر مهارت و تجربه و امکانات کافی نداشته باشی نمیتونی از پسش بر بیای.
دوست عزیز دستگاههای بیسیم الزاما نباید دارای دستگاه مادر باشند معمولا در ارتباط بین دو دستگاه خارج از برد همدیگه دستگاه مادر نقش ایستگاه رله رو بازی میکنه بعلاوه اینکه خودش هم میتونه با دستگاههای زیر مجموعه اش ارتباط جداگانه داشته باشه.دستگاههای فرستنده گیرنده موسوم به واکی تاکی بدون دستگاه مادر هم میتونند با هم ارتباط برقرار کنند. سخت ترین قسمت توی طراحی بیسیمها طراحی قسمت اسیلاتوره مخصوصا توی فرکانسهای بالا که اگر مهارت و تجربه و امکانات کافی نداشته باشی نمیتونی از پسش بر بیای.
من درباره اسیلاتورهای سینتی سایزری چیزهای امیدوار کننده ای شنیدم. آیا منظور شما شامل مدارات سینتی سایزری هم میشه؟
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
بستگی به فرکانس کاری دستگاه شما داره.فرکانسهای کم اسیلاتورها اگر خیلی دقیق هم طراحی نشه باز هم مدار عمل میکنه اما در فرکانسهای بالا محاسبات بسیار پیچیده ای وجود داره که هرکدام رعایت نشه کل سیستم عمل نمیکنه.در ضمن برای فرکانسهای بالا هم از اسیلاتورهای سینتی سایزری نمیتوان استفاده کرد
بی سیم ها در واقع نیازی به سیستم مرکزی(بیس)ندارند .بیسیم ها می توانند به صورت فرستنده و گیرنده با هم در ارتباط باشند . در طراحی بیسیم های نظامی باید ضریب کیفیت را بالا برده و ا¾بهنای باند را کم کنیم تا از سرقت اطلاعات جلوگیری کنیم ولی در بیسیم هایی با استفاده شخصی چون اطلاعات دارای طبقه بندی نیستند این کار لازم نیست . برای مدولاسیون و روش کار آن به کتاب مخابرات 1 نوشته دکتر آ.ب.کارلسون مراجعه کنید . با تشکر .دانیال
دیدگاه