سلام
من هم دنبال یه آی سی دینگ دانگ با صدایی با کیفیت میگردم
کسی شماره ای میشناسه (البته نمیخوام مثل صداهایی باشه که این ایسی های um66 تولید میکنه-یعنی میخوام صداش انالوگ باشه) برای زنگ ساعت میخوام
اگه لطف کنید ممنون میشم
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
ای سی bt8013 صدای دینگ دانگ تولید میکنه که سه پایه است اما با ای سی m602 میتونی یه دینگ دانگ قوی داشته باشی که اون شش پایه است
خیلی ممنون ولی مشکل اینجاست که این آی سی اصلا پیدا نمیشه لاقل در مشهد
اونجایی که شما هستید از اون آیسی (m602 ) پیدا میشه؟
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
اینجایی که ما هستیم پیدا میشه میخوای برات بخرم پستی بفرستم؟
این تاپیک خیلی قدیمیه ولی بدم نمیاد!!!!!!!!!
شما مگه کجایین؟
با سلام
این ای سی m602 را کجامیشه پیدا کرد آدرس بدید
سلام
چه تعداد میخوای؟
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
دیدگاه