اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در مورد طراحی این مدار کمک می خوام .

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در مورد طراحی این مدار کمک می خوام .

سلام
    من این تصویر رو گذاشتم تا شما تصور بهتری نسبت به کاری که میخوام انجام بدم پیدا کنین .

راستش این لامپهای LED قرار سه تا سه تا تو ویترین قرار بگیره و هیچ حالت چشمک زنی نداشته باشه .منتها نمی دونم از چه مقاومت , خازن و آداپتور , ... با چه ولتاژی استفاده کنم .
    لطفا راهنمایی کنین .

پاسخ : در مورد طراحی این مدار کمک می خوام .

سلام . خسته نباشید.
    1-پایه بلند LED باید وصل بشه به سیم مثبت آدابتور.
    2-مقدار اهمی مقاومت بستگی به ماکزیمم جریان دهی آداپتور و ولتاژ خروجی آداپتور داره.مثلا من با Power کامپیوتر میخواستم LED زرد رنگ رو روشن کنم(با 12 ولت) از مقاومت 10کیلو اهم استفاده کردم . برای 5ولت هم از مقاومت 4.7 کیلو اهم استفاده کردم و هم از 330 اهم ولی با 330 اهم نور خیلی زیادی میداد. البته باید بگم که Power کامپیوتر مورد استفاده من در 12 ولت ماکزیمم 9 آمپر و در 5 ولت ماکزیمم 30 آمپر جریان میده !! یه آداپتور هم دارم که تقریبا مال 8 سال قبله :mrgreen: و البته کاملا سالم ! با اون تو 4.5 ولت اصلا از مقاومت استفاده نمیکنم چون ماکزیمم جریان دهی
    آداپتور من 0.5 آمپر هستش.(البته عملا از اون هم کمتره) و وقتی که LED رو مستقیم وصل میکنم 0.01 آمپر جریانش هست(همین الان تست کردم!)
    حالا شما که میخواین 9 تا LED رو باهم روشن کنین حساب کنین ببینین چقدر میشه !!
    3-برای وصل کردن LED ها به هم همه ی پایه های بلند به همدیگه و تمام پایه های کوتاه هم به هم وصل میشن که البته اینو شما بهتر از من میدونین.
    4- مقاومت ها رو هم به صورت سری برای هر LED یه دونه قرار میدین(یه پایه مقاومت به سیم مثبت آداپتور وسر دیگه به پایه بلند LED)
    5-به نظر من 5 ولت با جریان بالا(تقریبا 2 آمپر) و مقاومت 1 کیلو اهم میتونه مناسب باشه.
    امیدوارم که تونسته باشم راهنماییتون بکنم باز هم اگه سوالی داشتین من در خدمتتون هستم. :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X