اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ولتاژ 5 به 300 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل ولتاژ 5 به 300 ولت

سلام
    من باید با 3 ولت کار کنم این مدار و نگاه کنید اینو نمیشه درست کرد دیگه دردسر تهیه ایسی نداشته باشم
    فقط شماره ماسفتو دیود با سلفشو میخوام
    راه را راهبر قرارمده
    بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
    و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

پاسخ : تبدیل ولتاژ 5 به 300 ولت

نوشته اصلی توسط etgpsp
      شما میتوانید با استفاده از توپولوژی بوست که سلف ان در حدود 150 میکرو هانری است و فرکانس 200 کیلو -ولتاژ 3 ولت ویا 5 ولت را به 300 ولت تبدیل کنید -تنها مشکل تهیه ای سی میباشد که با ولتاژ کمتر از 5 ولت کار نماید -این ای سی 8141 میتواند با ولتاژ های کمتر از 5 ولت کار نماید که اگر بتوانید تهیه کنید مشکل شما را حل می نماید ولی اگر بخواهید با باطری 9 ولتی کار نمایید میتوانید از ای سی UCC3803--و یا--UC3843استفاده نمایید. که اولی 3803 مصرف خیلی کمی دارد و عمر باطری با استفاده از ان طولانیتر خواهد بود
      با تشکر از شما.

میشه لطفا همین مداری رو که میگید کامل به همراه شماتیکش اینجا بزارید. چون من این پست رو خوندم و دیدم که اگر همچین مداری رو تو سایت هم قرار بدیم برای همه میتونه مفید باشه. البته میتونید اون رو گسترش داده و به عنوان یه مقاله هم قرار بدید تا تو بخش دانلود سنتر هم قرار بدیم.

فراموش نشه که اگر ممکنه مشخصات مدار مخصوصا ریپل و دامنه تغییرات رو بفرمایید.

- برای تکمیل این تاپیک هم میتونید مدار تبدیل اون به ولتاژ DC خاصی هم قرار بدید.

ممنون از شما/ :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X