اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی فرستنده لیزری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی فرستنده لیزری

سلام کسی میتو نه بگه کار ترنسفورمر در این مدار چیه؟

.

سلام

کار این ترانس مدوله کردن یا سوار کردن سیگنالهای صوتی (AC) روی تغذیه شما میباشد .
    یعنی نوری که شما روی LED یا LASER دارید متناسب با شدت و ضعف سیگنال صوتی تغییر میکنه .

اگر LED شما دو رنگ باشه چون فرکانس صوتی ماهیت AC داره یک بار مثلا نور قرمز رو میبینید و یکبار
    هم نور سبز و گاهی هم هردو با هم روشن میشوند . یه چیزی تو این مایه ها icon_mrgreen

دیدگاه

پاسخ : طراحی فرستنده لیزری

سلام جناب آقای عزیزی اول تشکر می کنم از اینکه لطف کردین و وقت گذاشتین تا جواب من رو بدین آقای عزیزی من این مدار رو بستم ولی به هیچ صورتی جواب نمی ده می دونین این مدار به عنوان بیس کار یه طراحی حساب می شه و تا من نتونم این مشکل رو حل کنم نمی تونم به طراحیه اصلی بپردازم
      آقای عزیزی این مدار فقط برای LEDجواب میده اونم اگهLED رو به فوتو رزیستانس (گیرنده) بچسبونی تازه اگه از فوتو دیود استفاده کنی که اصلا جواب نمی گیری
      آقای عزیزی یه سواله دیگه ای هم که دارم اینه که اگه دقت کنین نسبت مقاومت خروجی به مقاومت ورودی ترانسفورمر 1000به 8 اهمه ،منظور از این مقاومت ،مقاومته القائیه یا مقاومت اهمی و اینکه چرا نسبتشون 1000به 8هستش واینکه این قطعه رو با چه نامی می شه تهیش کرد؟
      ممنون از لطفتون

دیدگاه

.

سلام

شما الان چطوری این مدار رو تست کردید و جواب نگرفتید ؟ بدون ترانس ؟
        ترانس هایی در بازار هستش که به ترانس صوتی قرمز یا آبی معروفن بعضی ها هم میگن چوک قرمز رادیو .
        این قطعه در بازار فراوونه و میتونی از ط اول امجد(جلوی پله برقی) یا فروشگاه های کوچه آلیک تهیه کنی .

در واقع این ترانس ها (نوع قرمز) اولیه ای 1000 اهمی دارن و ثانویه آنها 8 اهمه که مستقیم به بلندگو متصل میشه .
        حالا شما همین ترانس قرمز رو تو مدارت باید معکوس بکار ببری . یعنی آمپلی فایرت رو که امپدانس 8 اهم داره رو به
        ثانویه ترانس وصل کنی و از اولیه اون در مدارت بهره بگیری .

این امپدانس بالا مثل مقاومت عمل کرده و جریان اعمالی به LED یا LASER رو محدود میکنه و صدمه ای به قطعاتت نمیرسه .

من نمیدونم قصد چه کاری رو داری اگه توضیح کاملتر راجع به مدارت بدی شاید بتونیم کمک بیشتری بکنیم .

دیدگاه

سلام
          من همین چوک های قرمزی که فرمودین رو استفاده کردم یعنی در حقیقت همین مدار رو که شکلشو بالا می بینین با چوک قرمز بستم ولی لیزر مدوله نمیشه اتفاقا با چند تا چوک هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم کار نمی ده
          مداری که دارم طراحی می کنم یه فرستنده گیرنده لیزر برای ارسال صدایی است که از طریق فیش از یک وسیله صوتی اعمال میشه
          سیگنال ورودی رو با LM386 تقویت می کنم و به ورودیه چوک میدهم ولی خروجیه مدوله شده بهم نمی ده
          :cry: :angry:

دیدگاه

.

سلام

البته من تا بحال این مدلی یک دیود لیزر رو درایو نکردم شاید دیود خاصی هستش که میتونه صوت رو
            به این طریق منقل کنه . اگه لینکی از سایت یا مرجع اصلی داری بزار تا کمی مطالعه کنیم یا اگه
            شماره ای از دیود لیزر در شماتیک اصلی هست بزار تا دیتاشیت اون رو ببینیم .
            یه کاری رو هم انجام بده : جای منفی و مثبت رو تعویض کن تا سیگنالهای صوتی روی ولتاژ مثبت
            سوار شود . البته تغذیه لیزر رو هم جابجا کن . ممکنه موثر باشه .

دیدگاه

دیود لیزرش از نوع لیزر های پوینتر می باشد یعنی دیود های لیزر 2 پا که از طریق جریان مدوله می شن شما چه راهه دیگه ای برای درایو کردن دیود لیزر و مدوله کردن اون دارین در ضمن این دیود ها دیتا شیتش نیست
              اینم چند تا سایت در مورد مدار بالا
              http://www.electronics-lab.com/proje...tor_light/032/
              http://scampy.ph.unimelb.edu.au/mamb...&task=view

دیدگاه

اینم یه منبع دیگه
                http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/light/light.html
                اگه شما یه راه دیگه برای درایو کردن لیزر و مدوله کردن اون میدونید میشه اطلاعاتی راجع بهش بهم بدین مثلا مداری، نوشته ای که بتونه کمکم کنه ؟
                واقعا ممنون از زحماتتون

دیدگاه

.

سلام

همونطور که گفتم و تو لینک دوم هم نشون داده سیگنال صوتی رو روی خط مثبت مدوله کرده . شما
                  اگه مدار آماده داری امتحان کن ببین تاثیر داره یا نه . منم مقداری از وسایل رو تو خونه دارم .سعی میکنم
                  یه مدار شبیه لینک آخری ببندم و تست کنم .
                  البته احتمال این هست که مشکلت در گیرنده باشه نه فرستنده . اگه اسکپ دم دست داری ببین تو گیرنده
                  سیگنال داری یا نه . شاید دامنه سیگنالها در گیرنده خیلی پایینه و به این راحتی آشکار نمیشه .
                  باید قطعات مختلفی رو تست کرد .

دیدگاه

مدار امشب پیشم نیست
                    اسکپ هم ندارم :cry:
                    ولی تستش میکنم ،اعصابمو این مداره ریخته به هم واقعا لطف می کنین اگه شما هم تستش کنین
                    :nerd:

دیدگاه

سلام این کار هایی رو هم که فرمودین انجام دادم ولی از مدار جواب نگرفتم متاسفانه

دیدگاه

اگه دیود گیرنده را بایاس نکنی مدارت جواب نمیده. اگه تغذیه 9 ولت داری با یک مقاومت 100 کیلو دیود گیرنده را بایاس معکوس کن.
                        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X