اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب ترانزیستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب ترانزیستور

من یک رادیو سونی مدل icf6800w دارم که بخش pll اش مشکل داره
    1. ترانزیستور مورد استفاده تو این بخش 2sc930ورژن d هستش که طبق دیتاشیت hfe ایش بین 60 تا 120 داره
    میخواستم بدونم میتونم بجاش از 2sc710 ورژن e که hfe بین150تا 300داره استفاده کنم؟
    کسی پیشنهاد بهتری تو انتخاب ترانزیستور داره؟
    سپاس از راهنمایی تون

نوشته اصلی توسط Mortezaa_1981 نمایش پست ها
    من یک رادیو سونی مدل icf6800w دارم که بخش pll اش مشکل داره
    1. ترانزیستور مورد استفاده تو این بخش 2sc930ورژن d هستش که طبق دیتاشیت hfe ایش بین 60 تا 120 داره
    میخواستم بدونم میتونم بجاش از 2sc710 ورژن e که hfe بین150تا 300داره استفاده کنم؟
    کسی پیشنهاد بهتری تو انتخاب ترانزیستور داره؟
    سپاس از راهنمایی تون
    درود،
    ترانزیستور های سری BF خیلی بهتر هستن، برای مثالBF494 یاBF495 می‌تونه کار شما رو راه بندازه .

دیدگاه

سپاس از شما
      ظاهرن ورژن c930تو این مدل ترازیستور خوبی نبوده و بعد مدتی همه این مدل رادیو ها به مشکل برخوردند
      من نقشه خیلی از رادیو های سونی رو بررسی کردم تو ورژن های یه مدل بجای 930 از 710 استفاده کرده
      چون نمیخام اصالت رادیو زیاد از بین بره اصرارم رو 710(البته اگه ورژن d رو پیدا کنم)
      اگه ممکنه مزایای سری bf رو نسبت به sc بفرمایید
      با سپاس

دیدگاه

سپاس از شما
        ظاهرن ورژن c930تو این مدل ترازیستور خوبی نبوده و بعد مدتی همه این مدل رادیو ها به مشکل برخوردند
        من نقشه خیلی از رادیو های سونی رو بررسی کردم تو ورژن های یه مدل بجای 930 از 710 استفاده کرده
        چون نمیخام اصالت رادیو زیاد از بین بره اصرارم رو 710(البته اگه ورژن d رو پیدا کنم)
        اگه ممکنه مزایای سری bf رو نسبت به sc بفرمایید
        با سپاس
        اگر دلیل شما حفظ اصالت باشه خارج از بحث فنی هست.
        مزایای BF494 /BF495 : تحمل ولتاژ کلکتور -بیس و
        کلکتور - امیتر بیشتر
        فرکانس سویچ بیشتر
        ظرفیت خازنی کلکتور-امیتر کمتر
        تحمل توان حرارتی بیشتر
        و از همه مهم تر ، در دسترس تر و فراوان تر بودن.

دیدگاه

سپاس از راهنمایی تون و وقتی که میگذارید
          ​​​​​​اگه بخام از bf494 استفاده کنم ایا نیازی هست نقشه مدار بازبینی و قطعات دیگر تغییر کنن؟ یا فقط تغییر ترانزیستور کافیه
          چون مثلن تو دیتاشیت 710پارامتر پهنای باند و گین dc تو vce شش ولت اندازه گیری شده ولی تو bf تو vce ده ولت
          جدیدترین ویرایش توسط Mortezaa_1981; ۱۷:۴۵ ۱۴۰۲/۰۸/۱۴.

دیدگاه

سپاس از راهنمایی تون و وقتی که میگذارید
            ​​​​​​اگه بخام از bf494 استفاده کنم ایا نیازی هست نقشه مدار بازبینی و قطعات دیگر تغییر کنن؟ یا فقط تغییر ترانزیستور کافیه
            چون مثلن تو دیتاشیت 710پارامتر پهنای باند و گین dc تو vce شش ولت اندازه گیری شده ولی تو bf تو vce ده ولت
            خیر نیازی نیست.
            اما پیشنهاد میکنم هر دو قطعه BF494 و BF495 تهیه کنید که بتونید به بهترین نتیجه برسید .

دیدگاه

سپاس از راهنمایی هاتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X