اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارهای منطقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدارهای منطقی

درود بر شما
    ممنون کمک میفرمایید

درحال حاضر به‌دنبال پاس کردن درسهای دانشگاه نیستم، و‌ موریس مانو و از این قبیل کتاب‌های ( تئوری ) دانشگاهی زیاد دارم‌

مدارهای الکترونیکی و ترکیبی از گیت‌های منطقی برای رسیدن به اهداف نهایی عملی بهره برداری از مدارهای الکترونیکی ترکیبی از گیت‌های منطقی مثل ساخت اسیلوسکوپ یا ساخت ساعت دیجیتالی و مهمتر یا خیلی مهمتر ... هستم برای یادگیری بیشتر و آزمایش عملی​ و لمس فیزیکی آن روی بردبرد و pcb هستم
    همانند کتاب آز دیجیتال و پیشرفته‌تر و ( خیلی مهمتر ) اگر امکان داره لطفا بیشتر من رو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون و تشکر

نوشته اصلی توسط Ash1 نمایش پست ها
    درود بر شما
    ممنون کمک میفرمایید

درحال حاضر به‌دنبال پاس کردن درسهای دانشگاه نیستم، و‌ موریس مانو و از این قبیل کتاب‌های ( تئوری ) دانشگاهی زیاد دارم‌

مدارهای الکترونیکی و ترکیبی از گیت‌های منطقی برای رسیدن به اهداف نهایی عملی بهره برداری از مدارهای الکترونیکی ترکیبی از گیت‌های منطقی مثل ساخت اسیلوسکوپ یا ساخت ساعت دیجیتالی و مهمتر یا خیلی مهمتر ... هستم برای یادگیری بیشتر و آزمایش عملی​ و لمس فیزیکی آن روی بردبرد و pcb هستم
    همانند کتاب آز دیجیتال و پیشرفته‌تر و ( خیلی مهمتر ) اگر امکان داره لطفا بیشتر من رو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون و تشکر
    دوست عزیز
    قاعدتا اول باید حداقل سخت افزار را فراهم کنید .... برای این منظور یک عدد بردبرد ... یک منبع تغذیه یا اگر نمیخواهید هزینه کنید جاباتری چهارتایی و 4 عدد باتری قلمی 1.5 ولت ... چند عدد LED ترجیحا قرمز و چند عددمقاومت 330 اهم نیاز دارید
    حالا باید خانواده دیجیتالی که مورد نظرتان است را انتخاب کنید ... بنا به تجربه خانواده CMOS استاندارد برای شروع بهترین است ... تراشه های گیت AND ، OR ، NOT ،NAND و NOR را از خریداری کرده و مدارهای عملکرد گیت را ببندید و کار با آنها را تجربه کنید
    با یک جستجو ساده میتوانید آزمایشهای بسیاری را در اینترنت بیابید که به صورت مصور و یا حتی ویدئویی مراحل آزمایش را نشان میدهد .. باز هم اگر با مورد خاصی روبرو شدید همین جا مطرح کنید دوستان در خدمت شما هستند
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X