اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به طراحی یک مدار ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به طراحی یک مدار ساده

با سلام و احترام خدمت همه دوستان

به یک مدار ساده به شرح ذیل نیاز دارم

یک دزدگیر اماکن دارم ولی مقدار صدای آژیر مناسبی ندارد لذا میخواهم خروجی آژیر دستگاه دزدگیر که ولتاژ 3.2 ولت دارد را به یک رله 3 ولت بدهم که هر زمان که سیگنال به رله ارسال شد رله منبع دوم تغذیه که میتواند هر ولتاژی باشد را به خروجی رله که میتواند یک آژیز یا لامپ باشد را متصل نماید
    فقط نکته مهم این است چون سلف میتواند جریان برگشتی به دستگاه دزدگیر داشته باشد و اسیب وارد کند باید یک مسیر برگشتی به دزدگیر را با یکسو کننده دیودی مسدود نمود تا ولتاژ و جریانی از رله به دستگاه دزدگیر برگشت نخورد

تشکر از همه دوستان

نوشته اصلی توسط blognevis نمایش پست ها
    با سلام و احترام خدمت همه دوستان

یک دزدگیر اماکن دارم ولی مقدار صدای آژیر مناسبی ندارد لذا میخواهم خروجی آژیر دستگاه دزدگیر که ولتاژ 3.2 ولت دارد را به یک رله 3 ولت بدهم که هر زمان که سیگنال به رله ارسال شد رله منبع دوم تغذیه که میتواند هر ولتاژی باشد را به خروجی رله که میتواند یک آژیز یا لامپ باشد را متصل نماید
    فقط نکته مهم این است چون سلف میتواند جریان برگشتی به دستگاه دزدگیر داشته باشد و اسیب وارد کند باید یک مسیر برگشتی به دزدگیر را با یکسو کننده دیودی مسدود نمود تا ولتاژ و جریانی از رله به دستگاه دزدگیر برگشت نخورد

تشکر از همه دوستان
    درود، برای اینکار باید فهمید که خروجی دزدگیر مد نظر شما تمام موج هست یا نیم موج.

دیدگاه

سلام . تشکر از پاسختان
      خروجی مدار نمیدونم تمام موج است یا نیم موج

دیدگاه

سلام . تشکر از پاسختان
        خروجی مدار نمیدونم تمام موج است یا نیم موج
        خب پس حداقل تصویری قرار بدید که بشه فهمید چه نوع هست.

دیدگاه

سلام
          اگه کمی به مدار الکترونیک وارد هستید پیشنهاد می کنم از اپتوکوپلر برای ایزوله کردن مدار استفاده کنید.
          ماژول رله یک کاناله دارای اپتوکوپلر

دیدگاه

سلام و وقت بخیر.چه طور میشه جلو جریان برگشتی ۹۰ امپر رو گرفت؟دو تا مگنت الکتریکی باید نوبتی خاموش و روشن بشن با فرکانس ۲۰۰ هرتز.با پی ال سی دلتا برنامه اش نوشته شده.اگر روی جریان dc مگنت ها رو راه اندازی کنیم همون اول ssr اتیش میگیره.حالا همه ادوات و ac میکنیم و اجرا میکنیم ولی فرکانس اجرا نمیشه و یک ضرب اهنگ عجیب رو توی مگنت ها احساس میکنی .احتمالا جریان القایی برگشت میکنه و تداخل میکنه از اونجایی که جریان و ولتاژ به اندازه کافی بزرگ هست ایا استفاده از دیود میتونه کمک کنه؟؟ایا بجز دیود کار دیگه ای هم باید انجام بدم..ممنون میشم کمک کنین.

دیدگاه

با سلام و عرض،وقت بخیر به شما
              برای کاهش جریان برگشتی و جلوگیری از ایجاد جرقه در یک بوبین (سیم پیچ) با جریان ۹۰ آمپر، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

1.... استفاده از دیود هرزگرد **(Flyback Diode)**
              - یک دیود هرزگرد به صورت موازی با بوبین وصل کنید. این دیود جریان برگشتی را که در هنگام قطع برق بوبین ایجاد می‌شود، به خود منتقل می‌کند و از ایجاد جرقه جلوگیری می‌کند.
              - دیود باید قادر به تحمل جریان و ولتاژ برگشتی باشد. برای جریان ۹۰ آمپر، دیودی با جریان بالا و ولتاژ معکوس مناسب انتخاب کنید.

2. ....استفاده از مقاومت و خازن (Snubber Circuit)**
              - یک مدار (Snubber) متشکل از یک مقاومت و خازن به صورت موازی با بوبین وصل کنید. این مدار انرژی برگشتی را جذب کرده و از ایجاد جرقه جلوگیری می‌کند.
              - مقادیر مقاومت و خازن باید به دقت محاسبه شوند تا با مشخصات بوبین ها هماهنگ باشند.​....
              برای هر یک امپر ،،یک میکروفاراد ،،خازن لازم هست ...
              ولتاژ خارن ،،[۱۰ الی،۳۰] برابر ولتاژ بوبین باید باشد..
              خازن مخصوص ولتاژ AC ,مانند X2.. یا خازن روغنی مخصوص،۲۲۰ ولت ..
              ,،،،.موفق باشید
              جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۶:۰۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون .انجام دادم و مشکل حل شد .اول با کنترل جریان ac جریان رو قبل از پل دیود کنترل کردیم .تا ۲۰ امپر پایین اومد و همچنان مگنت ها کاربردی بودن..از دیود ۱۰۰ امپر ۳۰۰ ولت و از مقاومت ترمز استفاده کردم .دیگه ssr ها اتیش نگرفت ..الان مشکل سویچ دارم .یعنی نتونستم فرکانس رو اجرا کنم.ایا ماژول igbt توان سویچ زنی تو فرکانس ۳۰۰ هرتز رو داره؟؟
                برنامه اس پی ال سی دلتا فرمان میده و سویچ قدرت که بتونه اجرا کنه نیازه..
                تو بازار ماژول igbt
                100امپر
                ۱۲۰۰ ولت موجوده.کار و جمع میکنه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش رهپیما نمایش پست ها
                  ممنون از راهنماییتون .انجام دادم و مشکل حل شد .اول با کنترل جریان ac جریان رو قبل از پل دیود کنترل کردیم .تا ۲۰ امپر پایین اومد و همچنان مگنت ها کاربردی بودن..از دیود ۱۰۰ امپر ۳۰۰ ولت و از مقاومت ترمز استفاده کردم .دیگه ssr ها اتیش نگرفت ..الان مشکل سویچ دارم .یعنی نتونستم فرکانس رو اجرا کنم.ایا ماژول igbt توان سویچ زنی تو فرکانس ۳۰۰ هرتز رو داره؟؟
                  برنامه اس پی ال سی دلتا فرمان میده و سویچ قدرت که بتونه اجرا کنه نیازه..
                  تو بازار ماژول igbt
                  100امپر
                  ۱۲۰۰ ولت موجوده.کار و جمع میکنه؟؟
                  با سلام به شما.،،،،، (مشکل سوئیچ دارم)..منظور چیست ،،،و،،
                  (فرکانس را نتوانستم اجرا کنم) ...یعنی چه ؟؟
                  جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۰:۴۱ ۱۴۰۳/۱۲/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DAVID347 نمایش پست ها

با سلام به شما...
                    فرکانس را نتوانستم اجرا کنم ...یعنی چه ؟؟
                    • آی جی بی تی دوبل 100 آمپر 1200 ولت سمیکرون SKM100GB12T4 به دلیل تثبیت کارایی فوق العاده ای که دارد می تواند در سوئیچینگ های بسیار بالا مورد استفاده قرار گیرد.

دیدگاه

منظورم اینه فرمان از پی ال سی صادر میشه ولی بعدش ssr گذاشته بودم که کلا اشتباه بود و توان اجرای فرکانس سویچ ینگ بالای ۴۷ رو نداشت.الان تو مدار قدرت مشکل دارم و اینطور که مطالعه کردم Igbtنیاز به برد کنترلر داره .فرمان کنترلر من به کنترلر igbt بیاد و اون هم igbt ها رو کنترل کنه.بنده کارم مکانیک .طراحی و ساخت ماشین الات .از برق و کنترل همونقدر میدونم که باید بدونم تا طراحی درستی انجام بدم .برنامه نویس مون هم با اینکه وارده ولی تو این مورد نتونسته کاری انجام بده و من الان نیاز به یه پکیج دارم که بتونه با این سرعت ۳۰۰ هرتز سویچ کنه .سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش رهپیما نمایش پست ها
                        منظورم اینه فرمان از پی ال سی صادر میشه ولی بعدش ssr گذاشته بودم که کلا اشتباه بود و توان اجرای فرکانس سویچ ینگ بالای ۴۷ رو نداشت.الان تو مدار قدرت مشکل دارم و اینطور که مطالعه کردم Igbtنیاز به برد کنترلر داره .فرمان کنترلر من به کنترلر igbt بیاد و اون هم igbt ها رو کنترل کنه.بنده کارم مکانیک .طراحی و ساخت ماشین الات .از برق و کنترل همونقدر میدونم که باید بدونم تا طراحی درستی انجام بدم .برنامه نویس مون هم با اینکه وارده ولی تو این مورد نتونسته کاری انجام بده و من الان نیاز به یه پکیج دارم که بتونه با این سرعت ۳۰۰ هرتز سویچ کنه .سپاس فراوان
                        ،،،با
                        تشکر از شما و درود فراوان.....

،،، ۱. **IGBT‌های سریع (Insulated Gate Bipolar Transistors)**
                        IGBT‌ها برای کاربردهای با ولتاژ بالا و جریان بالا مناسب هستند. برخی از گزینه‌های پیشنهادی عبارتند از ،:
                        - **سری Infineon FFxxR12xxT4**: این سری از IGBT‌ها برای ولتاژهای ۱۲۰۰ ولت و جریان‌های بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند با سرعت سوئیچینگ ۳۰۰ هرتز به خوبی کار کنند..
                        .
                        - **سری Mitsubishi CMxxDY-xxS**: این ماژول‌های IGBT،،، نیز برای ولتاژهای بالا و جریان‌های بالا مناسب هستند....

دیدگاه

--۲.... **SiC MOSFET‌ها (Silicon Carbide MOSFETs)**
                          SiC MOSFET‌ها برای کاربردهای با فرکانس بالا و ولتاژ بالا بسیار مناسب هستند و تلفات کمتری نسبت به IGBT‌ها دارند. برخی از گزینه‌ها:
                          - **Cree/Wolfspeed CASxxxM12HM2**: این ماژول‌های( SiC MOSFET) برای ولتاژ( ۱۲۰۰ )ولت و جریان‌های بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند با سرعت سوئیچینگ بسیار بالاتر از (۳۰۰ هرتز) کار کنند.
                          - **ROHM SCT3xxxHR**: این سری نیز برای ولتاژهای بالا و جریان‌های بالا مناسب است​

دیدگاه

... ۱. ...**ماژول‌های SiC MOSFET از Cree/Wolfspeed**
                            Cree/Wolfspeed یکی از پیشگامان در تولید ماژول‌های SiC MOSFET است. برخی از ماژول‌های این شرکت عبارتند از:
                            - **CASxxxM12HM2**: این ماژول‌ها برای ولتاژ ۱۲۰۰ ولت و جریان‌های بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند با سرعت سوئیچینگ بسیار بالا (چندین کیلوهرتز) کار کنند.
                            - **CCSxxxM12CM2**: این ماژول‌ها نیز برای کاربردهای صنعتی با ولتاژ و جریان بالا مناسب هستند.

---
                            ۲. ...**ماژول‌های SiC MOSFET از Infineon**
                            Infineon نیز ماژول‌های SiC MOSFET با کیفیت بالا تولید می‌کند. برخی از گزینه‌ها،عبارتند از ؛؛
                            - **FFxxMR12W1M1_B11**: این ماژول‌ها برای ولتاژ ۱۲۰۰ ولت و جریان‌های بالا طراحی شده‌اند و می‌توانند با سرعت سوئیچینگ بالا کار کنند.
                            - **EasyPACK 2B**: این ماژول‌ها نیز برای کاربردهای صنعتی با ولتاژ و جریان بالا مناسب هستند​......
                            ..
                            موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X