اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز ماژول بلوتوث

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز ماژول بلوتوث

سلام به همگی
    میدونم بحث تکراری هست ولی مشکل من نمیدونم چرا حل نمیشه و ما هم اماتوریم (اگه نباشیم نمیپرسیم???? )
    دوستان من یه ماژول m18 روی پخش a3100 ورودی های رادیو رو قطع کردم و جاش گذاشتم
    وقتی بهش وصل نیستی هیچ نویزی نداره ولی وقتی بهش وصل میشی نویز میگیره و هرکاری میکنم فایده نداره، خازن ۴۷۰ با ورودی ۱۲ که میره تو رگلاتور گذاشتم بی فایده بود، تو خروجی ۵ ولتش گذاشتم بی فایده بود، همین کار رو با خازن ۳۳۰۰ میکرو کردم بازم بی فایده بود، گراند هارو به هم وصل کردم، تغذیه رو مستقیم از آداپتور به رگلاتور دادم و خلاصه هر کاری کردم فایده نداشت لطفا راهنمایی کنید دمتون گرم

نوشته اصلی توسط alpha97 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    میدونم بحث تکراری هست ولی مشکل من نمیدونم چرا حل نمیشه و ما هم اماتوریم (اگه نباشیم نمیپرسیم???? )
    دوستان من یه ماژول m18 روی پخش a3100 ورودی های رادیو رو قطع کردم و جاش گذاشتم
    وقتی بهش وصل نیستی هیچ نویزی نداره ولی وقتی بهش وصل میشی نویز میگیره و هرکاری میکنم فایده نداره، خازن ۴۷۰ با ورودی ۱۲ که میره تو رگلاتور گذاشتم بی فایده بود، تو خروجی ۵ ولتش گذاشتم بی فایده بود، همین کار رو با خازن ۳۳۰۰ میکرو کردم بازم بی فایده بود، گراند هارو به هم وصل کردم، تغذیه رو مستقیم از آداپتور به رگلاتور دادم و خلاصه هر کاری کردم فایده نداشت لطفا راهنمایی کنید دمتون گرم

درود،
    نباید مسیر GND رو توسط سیم بر قرار کنید.
    هر دو GND ماژول رو مستقیما به بدنه پخش لحیم کنید.
    د

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
      نباید مسیر GND رو توسط سیم بر قرار کنید.
      هر دو GND ماژول رو مستقیما به بدنه پخش لحیم کنید.
      د
      متاسفانه نشد، این ماژول یه GND مشترک داره، یه خازن دیگه روی خود ماژول بستم بازم تاثیر چندانی نداشت

دیدگاه

کسی نظر دیگه ای نداره؟
        توی نظرات محصول دوستی نوشته: "برای اینکه نویز نده من از یه فیلتر RC (یه مقاومت 10 اهم و خازن 330 میکروفاراد) استفاده کردم"
        میشه راهنمایی کنید منظورش چی هست و خازن و مقاومت رو کجا و چجوری ببندم؟

دیدگاه

کسی نظر دیگه ای نداره؟
          توی نظرات محصول دوستی نوشته: "برای اینکه نویز نده من از یه فیلتر RC (یه مقاومت 10 اهم و خازن 330 میکروفاراد) استفاده کردم"
          درود...
          تنها راه حل شما استفاده از رگولاتور 7808 و فیلتر LC در ورودی رگولاتور هست....

اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

متاسفانه نشد، این ماژول یه GND مشترک داره، یه خازن دیگه روی خود ماژول بستم بازم تاثیر چندانی نداشت
            به هر حال همون هم باید مستقیم به بدنه وصل بشه.

دیدگاه

کسی نظر دیگه ای نداره؟
              مقاومت 10 اهم باید در مسیر تغذیه +5V به صورت سری قرار بگیره.
              خازن 330 میکروفاراد هم باید موازی با GND و تغذیه +5V ماژول قرار بگیره.
              یعنی خازن بعد از مقاومت هست.

دیدگاه

درود بر همگی دوستان بعد از امتحان کردن هزار و یک راه بالاخره با گذاشتن یه سلف ساده توی مسیر ۵ ولت ماژول نویز به صورت کامل از بین رفت بنریسم که بمونه اینجا شاید به درد کسی خورد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X