- سلام
- من داخل مدارم میخوام ولتاژ ۲۴ ولت با جریان یک امپر رو عبور بدم به بطوری که با میکرو کنترل بشه یعنی وقتی میکرو صفر بود اتصال باز باشه و وقتی یک شد اتصال کوتاه باشه میتونید بگید بهترین قطعه ای که میتونم استفاده کنم چیه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اسم ترانزیستور یا چیزی شبیه اون
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط mohamaddavarri369@gmail.c نمایش پست ها- سلام
- من داخل مدارم میخوام ولتاژ ۲۴ ولت با جریان یک امپر رو عبور بدم به بطوری که با میکرو کنترل بشه یعنی وقتی میکرو صفر بود اتصال باز باشه و وقتی یک شد اتصال کوتاه باشه میتونید بگید بهترین قطعه ای که میتونم استفاده کنم چیه
میتونید از قطعات زیادی مثل رله و ترانزیستور ماسفت و ترانزیستور معمولی و...
استفاده کنید.
دیدگاه
-
با عرض سلام و درود خدمت دوستان عزیز
بنده یک مداری رو با میکرو ۳۲۸ بستم که از پین میکرو با مقاومت ۳۳۰ کیلو به پایه ترانزیستور ۵۴۷ دادم و منفی به یک پایش و پایه دیگر رو با مقاومت ۱کیلو اهم به پایه ترانزیستور bd140 وصل کردم و پایه دیگر ۱۴۰ رو به مثبت تغذیه و پایه دیگر رو به مثبت رله وصل کردم ، بنده این مدار رو برای سون سگمنت ۱۲ ولت بستم و جواب گرفتم ولی در این مدار رله داغ میشه و اینکه تغذیه میکرو رو از رگولاتور ۲۸۰۵ و تغذیه رله ها lm 2596 هستش از پایه منفی رله دیود ۱۴۰۰۷ به مثبت تغذیه دادم ، دوستان لطف بفرمایید و راهنمایی بفرمایبا عرض سلام و درود خدمت دوستان عزیز
بنده یک مداری رو با میکرو ۳۲۸ بستم که از پین میکرو با مقاومت ۳۳۰ کیلو به پایه ترانزیستور ۵۴۷ دادم و منفی به یک پایش و پایه دیگر رو با مقاومت ۱کیلو اهم به پایه ترانزیستور bd140 وصل کردم و پایه دیگر ۱۴۰ رو به مثبت تغذیه و پایه دیگر رو به مثبت رله وصل کردم ، بنده این مدار رو برای سون سگمنت ۱۲ ولت بستم و جواب گرفتم ولی در این مدار رله داغ میشه و اینکه تغذیه میکرو رو از رگولاتور ۲۸۰۵ و تغذیه رله ها lm 2596 هستش از پایه منفی رله دیود ۱۴۰۰۷ به مثبت تغذیه دادم ، دوستان لطف بفرمایید و راهنمایی بفرمایید چه کنم که رله ها مشکل برطرف شودید چه کنم که رله ها مشکل برطرف شود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
درود،
میتونید از قطعات زیادی مثل رله و ترانزیستور ماسفت و ترانزیستور معمولی و...
استفاده کنید.
بنده یک مداری رو با میکرو ۳۲۸ بستم که از پین میکرو با مقاومت ۳۳۰ کیلو به پایه ترانزیستور ۵۴۷ دادم و منفی به یک پایش و پایه دیگر رو با مقاومت ۱کیلو اهم به پایه ترانزیستور bd140 وصل کردم و پایه دیگر ۱۴۰ رو به مثبت تغذیه و پایه دیگر رو به مثبت رله وصل کردم ، بنده این مدار رو برای سون سگمنت ۱۲ ولت بستم و جواب گرفتم ولی در این مدار رله داغ میشه و اینکه تغذیه میکرو رو از رگولاتور ۲۸۰۵ و تغذیه رله ها lm 2596 هستش از پایه منفی رله دیود ۱۴۰۰۷ به مثبت تغذیه دادم ، دوستان لطف بفرمایید و راهنمایی بفرمایبا عرض سلام و درود خدمت دوستان عزیز
بنده یک مداری رو با میکرو ۳۲۸ بستم که از پین میکرو با مقاومت ۳۳۰ کیلو به پایه ترانزیستور ۵۴۷ دادم و منفی به یک پایش و پایه دیگر رو با مقاومت ۱کیلو اهم به پایه ترانزیستور bd140 وصل کردم و پایه دیگر ۱۴۰ رو به مثبت تغذیه و پایه دیگر رو به مثبت رله وصل کردم ، بنده این مدار رو برای سون سگمنت ۱۲ ولت بستم و جواب گرفتم ولی در این مدار رله داغ میشه و اینکه تغذیه میکرو رو از رگولاتور ۲۸۰۵ و تغذیه رله ها lm 2596 هستش از پایه منفی رله دیود ۱۴۰۰۷ به مثبت تغذیه دادم ، دوستان لطف بفرمایید و راهنمایی بفرمایید چه کنم که رله ها مشکل برطرف شودید چه کنم که رله ها مشکل برطرف شود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط SaeidDG نمایش پست هابا عرض سلام و درود خدمت دوستان عزیز
داغ کردن رله هم از اعمال ولتاژ اضافی به بوبین هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
مقاومت ۳۳۰ کیلو اهم که زیاد هست و بهتره از مقاومت ۱۰ کیلو اهم استفاده بشه.
داغ کردن رله هم از اعمال ولتاژ اضافی به بوبین هست.
چطور ولتاژ اضافه رو از بوبین حذف کنم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط SaeidDG نمایش پست هاتشکر
چطور ولتاژ اضافه رو از بوبین حذف کنم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
چیزی که حدس زدم این هست که شما از رله 5 ولتی استفاده کردید ، باید از رله 12 ولتی استفاده کنید.
میبخشید وقتتون رو میگیرم
لطفاً راهنمایی بفرمایید تشکر
توضیح اینکه امشب منبع تغذیه میکرو رو از رگولاتور به lm2596 دیگری تغییر دادم ویک lm2596 اضافه کردم ولی باز جواب نگرفتم ، بنظرتون احتمال داره از کریستال باشه ؟ البته کریستال هم ۱۶ مگ هستشجدیدترین ویرایش توسط SaeidDG; ۰۰:۳۵ ۱۴۰۲/۱۰/۳۰.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط SaeidDG نمایش پست ها
بله درست حدس زدید ، من از ۶ رله ۵ ولتی استفاده کردم و از lm2596 جهت تغذیه رلهها استفاده کردم و از ۲۸۰۵ برای میکرو ،تغذیه اصلی هم ۱۲ ولت ۵ آمپر هست ، چیزی که هست همه رلهها درست کار میکنند ، در تست آخری که گرفتم یک رله را با استفاده از millis هر یک ثانیه روشن و خاموش میکنم و در رله دیگه از میلی ثانیه برای ۱۲ ثانیه روشن موندن و خاموش شدن استفاده کردهام ، مشکلی که الان وجود دارد این است که رله اول هر ۱ ثانیه روشن و خاموش میشود ولی زمانی که رله مذکور دوم رو روشن میکنم هر دو رله استپ میکنند و رله اول هم دیگر روشن و خاموش نمیشود ، و جالبتر اینکه میکرو هنگ نمیکند و هم ماژول gsm ا پیامک ارسال میکند و هم میکرو رلههای دیگر رو با استفاده از کلیدهای تعبیه شده روشن و خاموش میکند، انگار میلی ثانیه از کار میافتد ودیگر کار نمیکند و باقی میکرو طبق روال کار میکند، ضمنا وقتی که میکرو روی برد آردوینو یونو هست با ال ای دی که تست میکنم همه چیز درست کار میکنه
میبخشید وقتتون رو میگیرم
لطفاً راهنمایی بفرمایید تشکر
توضیح اینکه امشب منبع تغذیه میکرو رو از رگولاتور به lm2596 دیگری تغییر دادم ویک lm2596 اضافه کردم ولی باز جواب نگرفتم ، بنظرتون احتمال داره از کریستال باشه ؟ البته کریستال هم ۱۶ مگ هستش
اگر با بوبین رله دیود موازی نکردید حتما این کار رو انجام بدید.
ضمن اینکه اگر بدنه کریستال رو به خط GND وصل کنید باعث کاهش نویز روی کریستال و پایداری بیشتر میشه.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
بوبین رله ولتاژ برگشتی داره که اگر به طور صحیح مهار نشه باعث برگشت به خط تغذیه و نویز میشه.
اگر با بوبین رله دیود موازی نکردید حتما این کار رو انجام بدید.
ضمن اینکه اگر بدنه کریستال رو به خط GND وصل کنید باعث کاهش نویز روی کریستال و پایداری بیشتر میشه.
-
نوشته اصلی توسط SaeidDG نمایش پست هادیود رو موازی کردم ولی به بدنه کریستال زمین ندادم ، یعنی بجز خازن عدسیهای کریستال که خودشان به زمین وصل هستند یک سیم از زمین به بدنه کریستال مثلا اونجایی که نوشته 16000 وصل کنم ، این رو پرسیدم از جیزی که متوجه شدم ، مطمئن باشم
دیدگاه
دیدگاه