اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه و موتور جارو شارژی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه و موتور جارو شارژی

سلام،
    دستم به دامنتون،
    من حسابی گیج شدم.

من یک موتور دارم که از جاروشارژی در اوردم، 14.4 ولت و نهایتا 2 امپر میکشه.

یه منبع تغذیه خریدم که مبدل AC 220 ولت به DC هستش و خروجی 12 ولت حداکثر 2 امپر میده.

وقتی موتور رو به خروجی ماژول میزنم دائما شروع میکنه به قطع و وصل ثانیه‌ای یعنی 1 ثانیه روشن میشه ثانیه بعد خاموش میشه.

حالا اگر خروجی ماژول رو بدم به یک برد بورد که توی عکس می‌بیند و از سمت برد بورد موتور رو وصل کنم، موتور به خوبی و دائما روشن میمونه.

حالا عجیب برای من اینه که فقط هم این برد بورد کار میکنه اینجوری و چیز دیگه اینه که اگر یکی از سیم‌های توی برد بورد رو بردارم دوباره موتور ثانیه‌ای خاموش روشن میشه.

تو رو خدا کمک کنید مغز من دیگه جواب نمیده، سپاسگزارم

جدیدترین ویرایش توسط HosseinKoofi; ۲۲:۲۶ ۱۴۰۲/۱۰/۲۶.

درود
    موتورها برای راه اندازی به چند برابر جریان نامی خود احتیاج دارند ، ممکن است اتصالات موتور به منبع تغذیه ضعیف باشد و نتواند این جریان را تامین کند ضمنا بعضی از منایع تغذیه یک سیستم حفاظتی برای جلوگیری جریان بیش از حد مجاز دارند که جریان خروجی را بمدت کمی قطع و دوباره وصل میکنند که ظاهرا منبع شما دارای همین مدار حفاظتی است که جریان خروجی را قطع و وصل میکند برای رفع این مشکل یک خازن 1000 یا 2200 میکرو 16 ولت با ورودی موتور موازی کنید(دقت کنید پلاریته پایه های خازن رعایت شود).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      موتورها برای راه اندازی به چند برابر جریان نامی خود احتیاج دارند ، ممکن است اتصالات موتور به منبع تغذیه ضعیف باشد و نتواند این جریان را تامین کند ضمنا بعضی از منایع تغذیه یک سیستم حفاظتی برای جلوگیری جریان بیش از حد مجاز دارند که جریان خروجی را بمدت کمی قطع و دوباره وصل میکنند که ظاهرا منبع شما دارای همین مدار حفاظتی است که جریان خروجی را قطع و وصل میکند برای رفع این مشکل یک خازن 1000 یا 2200 میکرو 16 ولت با ورودی موتور موازی کنید(دقت کنید پلاریته پایه های خازن رعایت شود).

متأسفانه با گذاشتن خازن هم مشکل حل نشد،
      ایده دیگه‌ای ندارید؟

فکر می‌کنید چرا موتور وقتی از طریق بردبورد تغذیه میشه کار میکنه؟

دیدگاه

درود
        تنها مطلبی که به ذهنم میرسه باریک بودن مقطع سیمها وعدم گذر جریان کافی از آنها است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HosseinKoofi نمایش پست ها

متأسفانه با گذاشتن خازن هم مشکل حل نشد،
          ایده دیگه‌ای ندارید؟

فکر می‌کنید چرا موتور وقتی از طریق بردبورد تغذیه میشه کار میکنه؟
          سلام و درود،
          همون طور که جناب nimdar گفتن موتور در لحظه اول حرکت چند برابر جریان می‌کشه.
          و بهتر بود از آداپتور با جریان بالاتر، مثلا ۵ آمپر استفاده کنید.
          اینکه با سیم جامپر برد بورد خوب کار می‌کنه به علت مقاومت سیم جامپر ها هست که باعث کاهش جریان عبوری میشه و مدار حفاظتی برد سویچینگ عمل نمیکنه.
          الان بهترین راه برای شما استفاده از مدار Soft Start هست.
          البته اگر لازم نیست قدرت موتور زیاد باشه، میتونید صرفا یک عدد NTC 5 اهمی با موتور سری کنید تا این مشکل پیش نیاد.
          ​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X