اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت کننده dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت کننده dc

سلام
    من برای آز الکترونیک 3 باید یه تقویت کننده دی سی طراحی کنم و مشکل من اینه که گین این تقویت کننده به نسبت مقاومت های کلکتور و امیتر بستگی داره و نمی شه گین بالایی گرفت چون نقطه کار ترازیستور هم به همین مقاومت ها بستگی داره و وقتی از بار فعال استفاده می کنم در واقع دو تا کلکتور رو به هم وصل می کنم که این هم مشکل خودش رو داره یعنی نقطه اتصال دو تا کلکتور رو نمی شه حدث زد که ولتاژش چقدره چون این نقطه از جای دیگه ای درایو نمی شه و برای طبقات بعد به dc این نقطه احتیاج دارم.ضمنا نباید از IC استفاده کنم.
    لطفا کمک کنید.
    ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

پاسخ : تقویت کننده dc

از زوج تفاضلی استفاده کنید
    چون هیچ خازن کوپلاژی ندارد دی سی را هم تقویت می کند.
    انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
    انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

البته زوج تفاضلی بستم ولی چون طبقه قبلش هم زوج تفاضلی بود تنظیمش خیلی سخت بود و جواب نتونستم بگیرم .
      ولی یه راه دیگه هم هست اون هم اینکه با یه level shifter نقطه کار طبقه بعدی رو جایی ببری که
      مقاومت امیتر خیلی کوچیک بشه تا بتونی گین بالایی بگیری .
      از کمکت ممنونم cooolman_ahv
      برای لول شیفتر هم میشه از زنر یا ضرب کننده ولتاژ بیس امیتر استفاده کرد.

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

هر کدام از ترانزیستورهای زوج تفاضلی رو به صورت دارلینگتون ببند
        گین چند برابر میشه
        نظرت چیه؟
        انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
        انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

فکر می کنم تنظیمش و حذف افستش خیلی سخت بشه. شما چی فکر می کنی ؟ گذشته از اون چیزی به آخر ترم نمونده و باید همین هفته جواب
          بگیرم ولی در کل راه حل خیلی خو بیه ؛ ممنون از اینکه تو این تا پیک شرکت کردی.

دیدگاه

salam.madare level shifter chie?che kari anjam mide??

دیدگاه

لول شیفتر در ساده ترین حالت از یک زنر و یک مقاومت سری ساخته میشه که زنر که کارش مشخصه مثلا ولتاژ یک سرش از سر دیگه 3.3 ولت کمتره ولی این این در صورتیه که داخل مدار باشه یعنی جریان معکوس ازش بگذره و اون مقاومت مسیری رو فراهم میکنه که جریان معکوس بگذره . یاد آوری میکنم اگه دو تامقاومت رو سری ببندیم نقطه وسط تقسیم ولتاژ میشه و با کاهش یا افزایش ولتاژ ورودی ولتاژ هر دو مقاومت به نسبت کم میشه ولی اگه اون که به ولتاژ وروردیوصل شده زنر باشه ولتاژ سمت دیگر زنر دقیقا به اندازه ولتاژ ورودی بالا پائین میشه . وبه این صورت ولتاژ دی سی یه نقطه نسبت به نقطه ی دیگه مثلا 3.3 ولت تغییر میکنه . کاربردش هم میتونه مثلا توی تقویت کننده ی دی سی باشه .
              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...