اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین مداربسته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوربین مداربسته

سلام خدمت متخصصین عزیز
    دوستان من می‌خوام یه دوربین مداربسته آنالوگ نصب کنم که فاصله دوربین ها تا اتاق کنترل زیاده. در حد دویست متر. حالا من دوتا انتخاب دارم. به نظرتون کدومش رو انجام بدم ؟
    کابل کواکسیال مخصوص دوربین از خود دوربین تا اتاق کنترل بکشم و به دی وی آر نصب کنم.
    یا اینکه دی وی آر رو همون جا پیش دوربین‌ها نصب کنم و به جاش سیم سه فیشه مربوط به صدا و تصویر رو بکشم تا اتاق کنترل.
    کدومشون جوابگو هست؟

درود
    برای دوربین آنالوگ هیچکدام پاسخگو نیست باید دوربین دیجیتال تحت شبکه تهیه کنید و از طریق کابل شبکه اقدام به ارسال تصاویر نمایید ضمنا ممکن است نیاز به repeater هم برای 200 متر باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
      سلام خدمت متخصصین عزیز
      دوستان من می‌خوام یه دوربین مداربسته آنالوگ نصب کنم که فاصله دوربین ها تا اتاق کنترل زیاده. در حد دویست متر. حالا من دوتا انتخاب دارم. به نظرتون کدومش رو انجام بدم ؟
      کابل کواکسیال مخصوص دوربین از خود دوربین تا اتاق کنترل بکشم و به دی وی آر نصب کنم.
      یا اینکه دی وی آر رو همون جا پیش دوربین‌ها نصب کنم و به جاش سیم سه فیشه مربوط به صدا و تصویر رو بکشم تا اتاق کنترل.
      کدومشون جوابگو هست؟
      با سلام و احترام
      همانطور که دوست عزیزمان گفتند هیچکدام از اون دو پیشنهاد با توجه به افت سیگنال ناشی از فاصله دویست متری جواب نمیده ولی پیشنهاد دوم در صورتیکه بتوانید از کابل مناسب استفاده کنید و در مبدا سیگنال را تقویت کنید و دامنه آنرا بالا ببرید بطوریکه در مقصد سیگنال ویدیو استاندارد دریافت کنید (1Vpp) میتواند عملی باشد.
      راه دیگر هم طبق پیشنهاد دوستمان استفاده از دوربین دیجیتال هست که در اون روش در صورت استفاده از دوربین خوب کیفیت تصویر بهتر است ولی از طرف دیگر قیمت دوربینها بالاتر است، پیدا کردن کابل اترنت با کیفیت سختر و قیمت آن هم نسبت به کابل کواکسیال بالاتر است و از طرف دیگر آنجا هم نیاز به یک (و بسته به جنس کابل ممکن است دو) ریپیتر داشته باشید که آن هم باز نسبت به آنالوگ گرانتر میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X