اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل نویز تغذیه dc و ac در تابلو آسانسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل نویز تغذیه dc و ac در تابلو آسانسور

سلام، ۳ تا مشکل که باعث نویز و مشکل در برد اصلی آسانسور میشه که مطرح میکنم و اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    ۱. تغذیه برد اصلی ۲۴ دی سی هستش که از طریق ترانس که خروجی ۱۱۰ و ۲۴ داره تامیین میشه ۲۴ برای برد اصلی و ۱۱۰ برای کنتاکتور ها قدرت
    مشکلی که هست وقتی توان کنتاکتور های ۱۱۰ ac بالا باشه که ۳ تا هم هسم هست بعد از چندین دفعه قطع و وصل مشکل در برد اصلی و خطااهای بی مورد میشه چون ۱۱۰ کنتاکتور از همون ترانس میاد که ۲۴ برد ها رو بعد رکتیفابر تامیین میشع
    که در این مواقع سوییچنگ ۲۴ جداگونه برای بردها نصب میکنیم حل میشه
    میخواستم بدونم راحلی هست مشکل کنتاکتور ها رو با قطعات یا فیلتر خاصی برطرف کرد که سویچنیگ نصب نکنیم

۲. در تابلو های تک فاز اسانسور از رکتیفایر قوی استفاده میکنند و بعدش بانک خازنی قرار میدن که حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ ولت dc میشه تا سیستم حرکتی موتور کامل بشه ، که با توجه به همین برای تامین فک ترمز مگنتی موتور ۲۲۰ ولت dc لازم هستش که برای اینکار از دو تا سویچنیگ ۱۱۰ dc سری میکنیم و وردوی ۲۴ تابلو هم از همون حدود ۳۰۰ dc به صورت سویچنیگ تامیین میشه در مجموع دو تا سویچنیگ ۱۱۰ و سویچنگ ۲۴ ورودیش ۳۰۰ dc میباشد
    مشکل وقتی شروع میشه که وقتی چند بار فک ترمز باز بست میشه برد اصلی یهو تمام ال ای هاش یه لحظه روشن میشه و هنگ میکنه یعنی بعد از قطع برق مگنت ترمز ، ولتاژ القایی به تابلو برگشت می‌کنه یعنی اول وارد دو تا سویچنیگ ۱۱۰ که سری بودن باهم میشه و از اونجا که ورودی سویچنیگ هم با سویچنیگ ها ۱۱۰ یکیش هست تو خروجی ۲۴ نویز شدید ایجاد میشه
    راحلی هست جلو ولتاژ القایی برگشتی مگنت ترمز رو گرفت که به صورت ۲۲۰ dc میباشد یا قسمت ۲۴ dc برد ها فیلتری بزارم که برد دچار نویز نشه

۳. با توجه به توزیع بالا در اسانسور های سه فاز همینطور مگنت ترمز داریم ولی از ۲۲۰ ac بعد از رکتیفایر میگیریم
    اینجا هم مشکل نویز ۲۴ dc برد اصلی داریم
    راحلی هست جلو ولتاژ القایی برگشتی مگنت ترمز رو گرفت که به صورت ۲۲۰ dc میباشد یا قسمت ۲۴ dc برد ها فیلتری بزارم که برد دچار نویز نشه
    در کل مشکل ولتاژ القایی ۱۱۰ ac و ۲۲۰ dc دارم و همچنین نویز پذیری ۲۴ ولت dc سوچینگ دارم

اینم بگم برای رفع ولتاژ القایی ۲۲۰ dc مگنت ترمز از یه لامپ رشته ای استفاده میکنیم که همراه مگنت روشن میشه و وقتی قطع میشه یه نور زیادی از خودش نشون میده و ولتاژ تخلیه میشه ولی لامپ بعد یه مدت میسوزه از رکتیفایر فلزی پل هم برای عدم برگشت استفاده کردم ولی صد در صد جواب نمیده یعنی بعد دو هفته یبار نویز میوقته تو برد
    برای کنتاکتور ۱۱۰ ac هم یه خازن سرامیکی جگری رنگ گذاشتم ولی اینم بعد ۳۰ ۴۰ تا استارت یبار یه نویز میندازه تو برد

در ضمن یه کاهنده ولتاژ بهم معرفی کنید که وردویش تا ۳۵ باشه و جریان تا ۵ دایم بده
    ممنون????????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X