اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تطبیق اهم بندی بلندگو و آمپلی فایر + کراس اور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تطبیق اهم بندی بلندگو و آمپلی فایر + کراس اور

سلام خدمت اساتید گرامی، که وقت خودشون رو در اختیار به رایگان میزارند، علمشون رو به اشتراک میزارند،پیشاپیش درود بر همگی و سپاس????
    دوستان 2 مبحث هست که نیاز به راهنمایی دارم
    مبحث اول اهم :
    دوستان بنده ماژول آمپلی فایر 4x45W با تراشه TDA7388 ایرانیک​ رو از eca خریدم،
    برای اسپیکر رو میزی میخاستم 2تا از همین ساب های 4 اهمی که اکثرا 4 الی 5 اینچ 20 الی 25 وات هستن نصب کنم بره، تا اینجا مشکلی نیس
    اما تو بازار ساب های سیستم خانگی 6 اهم دیدم 2تا 300 تومن میداد، میخاستم بپرسم اون ساب 6 اهمی رو وصل کنم به آمپلی 4 اهم من چه اتفاقی میوفته ؟ توانش هم 30 وات هست
    مبحث دوم، کراس اور :
    مورد بعدی برای تفکیک صدای دقیق تر،میخاستم قبل از میدرینج هام یک عدد خازن 470 بزارم، و قبل از ساب ها یک عدد سلف 4.7 ، بنظرتون برای این سیستم سبک همین ها کافی هستن ؟ یا باید مدار پیچیده تری مثل این برای ساب ها استفاده کنم ؟

​​

خیلی ممنون از کمکتون

خب با تحقیق بیشتر سوالم راجب اهم برطرف شد، میشه فقط راجب کراس اور راهنماییم کنید ؟
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط remember_me نمایش پست ها
      خب با تحقیق بیشتر سوالم راجب اهم برطرف شد، میشه فقط راجب کراس اور راهنماییم کنید ؟
      ممنون
      با درود،
      بله میتونید از مدار هایی که قرار دادید استفاده کنید.
      البته شاید تفکیک خیلی خوبی نگیرید، ولی کار شما رو راه میندازه .
      ضمنا سلف ترجیحا بدون هسته باشه!

دیدگاه

دوستان سلام وقتتون بخیر . من میخوام بازه فرکانس کراس اور امپلیفایر رو تغییر بدم . امپ خودرو هست و کراس اور hpf تا 150 هرتز هست که مین میخوام تا حدود 500 هرتز افزایشش بدم . کسی از دوستان تجربه همچین کاری رو داشته ؟ یا میدونه باید چیکار کرد ؟
        اگر مقاومت مربوطه رو عوض کنیم امکانش هست ؟​

دیدگاه

استفاده از تون کنترل و آمپ های مجزا پاسخگویی فرکانسی بهتری بهتون میتونه بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X