اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ولتاژ دیود زنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ولتاژ دیود زنر

سلام خدمت متخصصین عزیز
    دوستان یه رادیو دارم که توی قسمت تغذیه، به جای ترانس از یه خازن پلی استر با پل دیود استفاده شده. حالا توی خروجی پل دیودی یه زنر موازی قرار داره الان تست کردم دیدم اتصال کوتاه شده. منتها هیچ نوشته ای روش نیست. به نظرتون چند ولته؟

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
    سلام خدمت متخصصین عزیز
    دوستان یه رادیو دارم که توی قسمت تغذیه، به جای ترانس از یه خازن پلی استر با پل دیود استفاده شده. حالا توی خروجی پل دیودی یه زنر موازی قرار داره الان تست کردم دیدم اتصال کوتاه شده. منتها هیچ نوشته ای روش نیست. به نظرتون چند ولته؟
    با سلام و درود،
    اکثرا رادیو های چینی مثل GOLON در بخش تغذیه، از دیود زنر 5.1 ولت 1 وات استفاده میکنن.
    پیشنهاد میشه از دیود زنر با توان بالاتر استفاده کنید، یا در صورت عدم دسترسی ، چند دیود زنر موازی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود،
      اکثرا رادیو های چینی مثل GOLON در بخش تغذیه، از دیود زنر 5.1 ولت 1 وات استفاده میکنن.
      پیشنهاد میشه از دیود زنر با توان بالاتر استفاده کنید، یا در صورت عدم دسترسی ، چند دیود زنر موازی کنید.
      دوست عزیز موازی کردن دیود زنر اشتباهه و اصلا درست نیست!

باید ببینید این تغذیه به چه بخش هایی رفته و حساس ترین قطعه در این بخش کدومه و سپس ببینید ولتاژ مجاز در چه حدی هستش و در نهایت با همون جایگزین کنید.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها

دوست عزیز موازی کردن دیود زنر اشتباهه و اصلا درست نیست!

باید ببینید این تغذیه به چه بخش هایی رفته و حساس ترین قطعه در این بخش کدومه و سپس ببینید ولتاژ مجاز در چه حدی هستش و در نهایت با همون جایگزین کنید.
        با سلام ،
        بله از مواردی مثل اینکه ممکن هست ولتاژ شکست باهم اختلاف داشته باشه مطلع هستم، اما موازی کردن دیود زنر کاری هست که حتی در برد های تولید شده توسط شرکت های معتبر مثل سامسونگ هم انجام میشه.
        پیدا کردن دیود زنر با توان بالای ۱ وات نسبتا سخت هست و مهم تر اینکه قیمت بالایی هم داره، پس در مواردی تنها راه موازی کردن دیود زنر هست.
        البته راه های فرعی مثل تقویت دیود زنر با ترانزیستور هم وجود داره ولی خب فکر نکنم کسی انجام بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
          سلام خدمت متخصصین عزیز
          معمولا یه خازن الکترولیتی باهاش موازی میبندن(ولتاژ خازن همیشه بالاتر از ولتاژ تغذیه هست)ببین چند ولته تا محدوده ولتاژ بصورت تقریبی دستت بیاد،اگه تو رادیو از IC استفاده شده شمارشو تو گوگل سرچ کن تو دیتاشیت نوشته ولتاژ کاری IC چند ولته اینطوری محدوده ولتاژ زنر دستت میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X